Dodaj do ulubionych

Dlaczego Eugeniusz Walków tuż przed metą XXIII ...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:19
Prezydent Dutkiewicz nie ma serca, gdyby wykazał dobrą wolę dawno ten dramat
by sie zakończył. Wstyd i tyle, Panie Egeniuszu jestem z Panem, moi znajomi
również popierają Pana protest !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ditran Podziwiam za wytrwałość i determinacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.05, 23:06
      Dobrze, że takie wybrał ujście emocjom.
      • Gość: tfurca podziwiam rowniez IP: 212.127.66.* 24.04.05, 23:11
    • Gość: Boss Nass Re: Dlaczego Eugeniusz Walków tuż przed metą XXII IP: *.pata.pl 25.04.05, 09:04
      Prezio Dutkiewicz, jak typowy platformers, ma w dupie wyborców i realizuje to,
      to chce PO, a nie obywatele.
      • Gość: xXx Re: Dlaczego Eugeniusz Walków tuż przed metą XXII IP: *.magma-net.pl 25.04.05, 09:54
        Niestety nie ma możliwości pomocy, ponieważ dokonano kilka znaczących dla
        miasta wydatków:
        - wybudowano fontannę z potłuczonego szkła za bajońskie pieniądze,
        - sezonowo otwiera się ślizgawkę w Rynku,
        - zmienia się nazwy placów w mieście,
        - w planach jest budowa rozwiązującej wszelkie problemy komunikacyjne bramy
        trzeciego tysiąclecia.
        • Gość: drab Re: Dlaczego Eugeniusz Walków tuż przed metą XXII IP: 212.160.134.* 25.04.05, 11:29
          .. zorganizowano "maraton". - dodam do listy xXx
    • Gość: killla bardzo fajna forma protestu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.05, 10:02
      na mnie robi to większe wrażenie determinacja Pana Eugeniusza i taka forma
      protestu niż zrzucanie jedzenia przez rolników z Targpiasta przed wrocławskim
      magistratem, wpuszczanie pomalowanej na czerowno świni do Urzędu Wojewódzkiego
      przez Pana Zagórnego czy blokady dróg samoobrony.
      Niestety w Polsce już tak jest że zazwyczaj krzykiem i groźbą osiąga się więcej
      nawet jeżeli postulaty są daleko mniej zasługujące na uznanie.
      • Gość: tfurca panie eugeniuszu IP: 212.127.66.* 25.04.05, 11:27
        pan niczym forest gump
    • Gość: Magda Re: Dlaczego Eugeniusz Walków tuż przed metą XXII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:37
      A nie można zastosować wybiegu prawnego i darować "gospodarstwo rolne" -
      wystarczy do domu dokupić 1 ha ziemi/ w okolicy - np w tej lub sasiedniej
      gminie/ i darować bezpośrednio panu Eugeniuszowi gospodarstwo rolne - wtedy nie
      będzie żadnych niepotrzebnych podatków! Ewentualnie można zorganizować zbiórkę
      publiczną!
    • Gość: Eugeniusz Walków Re: Dlaczego Eugeniusz Walków tuż przed metą XXII IP: 213.25.23.* 25.04.05, 12:21
      Wszystkim Państwu dziękuję!
      Każdemu z Państwa prześlę informacje o moich motywacjach,
      jeżeli prześlecie mi swoje adresy e-mail :

eugeniusz.walkow@wp.pl

Dziękuję i pozdrawiam...
      • Gość: Jurek S Re: Dlaczego Eugeniusz Walków tuż przed metą XXII IP: 62.233.176.* 25.04.05, 17:40
        Podziwiam Pana na wytrwałość. Mnie już dawno ręce by opadły.
        Pana przykład podnosi na duchu wątpiących a bezduszność urzędów
        poraża. Gdyby tak więcej takich Panów Eugeniuszów było
        w Polsce to nie martwiłbym się o przyszłość
        naszego kraju.
        Trzymam kciuki za powodzenie !
      • Gość: Podejrzliwy Re: Dlaczego Eugeniusz Walków tuż przed metą XXII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:58
        Podziwiam Pana. Dzielnie Pan walczy. Mam tylko wątpliwości, o czyje dobro -
        swoje, czy tych dzieci. Przecież chyba nie jest Pan jeszcze dyrektorem tej
        Klementynki, ani nawet pracownikiem opieki społecznej. Jeżeli natomiast
        naprawdę chodzi Panu jedynie o dobro dzieci, to czemu Pan nie urządzi tej
        placówki we własnym domu, jak to jest w całej Polsce (i nie tylko) ? Przecież
        chyba Pan gdzieś mieszka ?
        • Gość: Eugeniusz Walków Re: Dlaczego Eugeniusz Walków tuż przed metą XXII IP: 213.25.23.* 26.04.05, 18:17
          Zastanawiam się, jak Panu odpowiedzieć?
          Proszę o adres e-mail.
          Odpiszę.
        • Gość: Eugeniusz Walków Re: Dlaczego Eugeniusz Walków tuż przed metą XXII IP: 213.25.23.* 26.04.05, 18:36
          Proszę zadzwonić do Ośrodka Adopcyjno-Opiekuńczego,
          a dowie się Pan, jak wiele niefortunych
          zadał Pan pytań.
          (tel. 071 359-28-95)
          Pozdrawiam.
    • Gość: aga Re: Dlaczego Eugeniusz Walków tuż przed metą XXII IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:56
      Panie Eugeniuszu 25 dom juz istnieje, a nawet 26, 27 i 28
    • Gość: michal Bez wstydu. IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 25.04.05, 19:49
      Dlaczego czlowiek dostajacy od Państwa co miesiąc znaczną kwotę na utrzymanie
      dzieci nie weźmie kredytu i nie zapłaci tej kwoty z własnej kieszeni. Ja
      rozumiem że nie jest łatwo wychowwać nie własne dzieci. I że należy się za to
      rekonpensata od Państwa. Ale jest wiele biednych rodzin. I moim zdaniem pomoc
      okazywana tym Państwu i tak jest bardzo znacząca. Jestem podatnikiem i nie
      podoba mi sie jak Dutkiewicz przekazuje srodki na pomoc spoleczna zamiast na
      budowe dróg. Dlaczego ja mam utrzymywać tych darmozjadów. Mi nikt nie
      zafundował domu.
      • Gość: Eugeniusz Walków Re: Bez wstydu. IP: 213.25.23.* 26.04.05, 18:31
        Czy może mi Pan wyjaśnić, o których pieniądzach Pan myśli?
        Problem jest w tym, że :
        nie ma domu, nie ma umowy i nie ma pieniędzy!
        Dom darowany przez sponsora ma być własnością miasta.
    • Gość: 1994 Re: Dlaczego Eugeniusz Walków tuż przed metą XXII IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.05, 14:14
      Szkoda tak sioe poswiecać do tych bezmózgowych zwyrodnialców już nic nie dociera
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka