Dodaj do ulubionych

Clio2 - jakie usterki ?

IP: *.mamos.com.pl 12.02.01, 21:44
Obserwuj wątek
    • Gość: rafal Re: Clio2 - jakie usterki ? IP: *.infores.com.pl 13.02.01, 17:44
      mam clio 2 od 1,5 roku i jak na razie dwa razy siadł akumulator. najdziwniejsze jest to ze nie wiadomo z jakiego powodu. na szczescie samochod byl na gwarancji i goscie z renault przyjechali i wstawili nowy akumulator. ale nie minely dwa tygodnie i to samo. kontrola w serwisie nic nie wykazala. serwisanci sugerowali ze zapomnialem zgasic swiatel. od tamtego czasu minelo ponad pol roku i wszystko dziala bez zarzutow. ach jeszcze urwala sie klamka od skladania przedniego siedzenia (wersja 3 dzwiowa).
      • Gość: Wojtek Re: Clio2 - jakie usterki ? IP: *.gunb.gov.pl 23.02.01, 13:26
        Nie dobrze oj niedobrze a jak koła.
        • Gość: Rob_x Re: Clio2 - jakie usterki ? IP: *.agsmedia.pl 08.03.01, 15:03
          Miałem kiedyś Clio II .W samochodzie brakowało jakoś mocy mimo,że miałem motor
          1,4 16V.W serwisie okazało się ,że w fabryce zapomniano zamontować jednego
          tłoka w silniku ,naszczęście usterke usunięto.
          Jak by tego było mało to przy ostrym hamowaniu złamałem pedał hamulca.
          Ogólnie auto jest bardzo OK musze jeszcze tylko naprawić klamkę bo jakoś
          "wylata" przy otwieraniu.
          • fox Re: Clio2 - jakie usterki ? 09.03.01, 09:29
            Hej Rob_x, chyba sie przejęzyczyłeś, w innym wątku pisałeś że miałeś trabanta -
            i tam rzeczywiście jest mniej tłoków niz w Clio. Czyli miałeś sprawny samochód
            i niepotrzebnie jechałeś do serwisu (jak znam życie Kamaza).
          • Gość: January Re: Clio2 - jakie usterki ? IP: 212.244.106.* 02.04.01, 11:05
            Gość portalu: Rob_x napisał(a):

&#62 Miałem kiedyś Clio II .W samochodzie brakowało jakoś mocy mimo,że miałem motor
            &#62 1,4 16V.W serwisie okazało się ,że w fabryce zapomniano zamontować jednego
            &#62 tłoka w silniku ,naszczęście usterke usunięto.
            &#62 Jak by tego było mało to przy ostrym hamowaniu złamałem pedał hamulca.
            &#62 Ogólnie auto jest bardzo OK musze jeszcze tylko naprawić klamkę bo jakoś
            &#62 "wylata" przy otwieraniu.

Człowieku ! Czy ty nie masz innego zajęcia niż wypisywanie jakichś idiotyzmów na
            forum motoryzacyjnym? Musisz być bardzo oblatany skoro zabierasz głos niemal na
            każdy temat. Niestety, są to brednie ! Mnie sie wydaje, że ty nie masz zielonego
            pojecia o motoryzacji i nie posiadasz (a może nawet nigdy nie posiadałeś)
            samochodu. Twoje teksty są niestety przykładem na to że FORUM, ma nie tylko wiele
            zalet (pozwalacjąc na nieograniczoną niemal komunikację ludzi, których coś
            interesuje), ale także ma takie wady jak możliwość "wcinania" się idiotów do
            rozmowy.
            Mimo wszystko, pozdrawiam serdecznie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka