Gość: erni IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 09:08 Stewardessy stewardzi w Ryanairze zarabiają 1000 funtów. Dla pracownikow zbazowanych w London to nie duzo, ale dla zbazowanych we Wrocławiu to 6 tys. zł. No comments. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edzik... Re: ZAROBKI W RYANAIR IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 09:52 brutto czy netto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: ZAROBKI W RYANAIR IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 11:59 A własnie zapomnialem spytac. Jak sie dowiem to powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRAB Re: ZAROBKI W RYANAIR IP: 158.180.64.* 25.04.05, 16:32 a od kiedy podaje sie zarobki brutto. Szczegolnie kiedy sie pracuje w powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzik Re: ZAROBKI W RYANAIR IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 18:49 Zazwyczaj podaje sie zarobki brutto-to taki nasz polski zwyczaj zeby wiecej podac..heheh...a co ma wspolnego z tym wszystkim praca w powietrzu?-bo nie za bardzo rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: ZAROBKI W RYANAIR 29.04.05, 19:26 Jeszcze nie spotkalem sie w anglii z tym, aby zarobki podawano netto, zawsze brutto, a te zarobki to chyba dla polskich stewardess, bo w anglii to by chyba nie znalezli chetnych za takie pieniadze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drab Re: ZAROBKI W RYANAIR IP: *.range81-158.btcentralplus.com 02.05.05, 18:30 jak sie jest zatrudnionym w UK jako pilot/ steward zarobki placone sa na konto off-shore, bo ponad polowe czasu sie spedza poza UK. Nie placi sie podatku, dlatego zarobki brutto sa niskie. Ot tak mowie, bo wiem ze linie z UK/Irlandii zatrudniaja tak tez w innych krajach. Stad moje pytanie, no ciekaw jestem ile placa Odpowiedz Link Zgłoś
fenistil Re: ZAROBKI W RYANAIR 03.05.05, 09:40 Erni ! A ile Ryanair płaci tobie za reklamę ich (twoich) linii ? Możesz podać wartość netto :) Odpowiedz Link Zgłoś