Dodaj do ulubionych

tanie loty do londynu

IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 17:35
hej
czy ktos z Was moze orientuje sie jakie sa najtansze polaczenia lotnicze z
Poznania lub z Wroclawia w okresie poczatku lipca (w dzien powszedni)?!gdzie
szukac informacji na ten temat?jakas stronka czy numer telefonu mile widzine:)
pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.
Laura
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: tanie loty do londynu IP: *.wroclaw.mm.pl 25.04.05, 17:42
      Masz tu link na strone z adresami tanich linii litniczych i sobie sama sprawdż!!
      www.get-jet.com/index.php?go=13
    • ckodwro Re: tanie loty do londynu 25.04.05, 18:01
      Pierwszy lipca, Ryan Air, około 50 euro, ale liczy sie data rezerwacji, ja
      sprawdzalem gdzies z miesiac temu, wiec teraz pewnie drozej
      • Gość: ziutek Re: tanie loty do londynu IP: 194.204.171.* 25.04.05, 18:25
        Lauro z Wrocławia jest nieciekawie. Cena biletu w maju w jedną stronę Ryanair z
        Wrocławia do Londynu wynosi 580,-pln (bez opłat lotniskowych). Z Krakowa jest
        taniej i w maju wynosi 198,- pln w jedna strone bez opłat lotniskowych.
        Napisałem że nieciekawie, ponieważ jest tylko jeden lot dziennie i nie ma juz
        za dużo biletów. Można lecieć z przesiadkami za normalną cenę w zależnosci od
        przewoźnika od 2000,- do 3000,-pln. Najtańsze bilety w cenie okolo 100,- pln z
        Wrocławia są dopiero w sierpniu (Ryanair). Próbuj telefonicznie sprawdzac około
        południa w agencji Ryanair we Wrocławiu (przy Swidnickiej) zdarza się, że ktoś
        w ostatniej chwili rezygnuje. Pozdrawiam.
        • Gość: jan Re: tanie loty do londynu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:34
          Czy przy rezerwacji internetowej RyanAir trzeba od razu placic za caly bilet? I czy karta Visa Electron mozna to zrobic? Czy ceny biletow zakupionych w tej agencji (gdzie to dokladnie na swidnieckiej?) - roznia sie od internetowych?
          • ts2 Re: tanie loty do londynu 25.04.05, 20:23
            > Czy przy rezerwacji internetowej RyanAir trzeba od razu placic za caly bilet?
            tak
            > czy karta Visa Electron mozna to zrobic?
            nie.próbowałem i nic z tego nie wyszło.dobrym rozwiązaniem jest ekarta oferowana
            przez mbank.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka