Dodaj do ulubionych

wrocławski zoo

IP: *.winuel.com.pl 28.04.05, 13:01
ile kosztuje w tej chwili bilet do wrocławskiego zoo?
Obserwuj wątek
    • tomek854 Re: wrocławski zoo 28.04.05, 18:59
      42 złote normalny, 76.54 ulgowy :P

A nie szybciej wpisać w google "zoo wrocław", kliknąć 3 (słownie trzy) razy i wiedzieć zamiast marudzić na forum?

www.zoo.wroclaw.pl/informacje/zwiedzanie.html
      • Gość: Emeryt Re: Załamałem się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.05, 19:49
        Myślałem, że ulgowy dla emerytów kosztuje mniej od normalnego. A tu taka
        niespodzianka.
      • Gość: tg Re: wroc?awski zoo IP: *.lauderhill-fl.gov 28.04.05, 20:14
        Zdrowo sie usmialem.
        Dla wszystkich przestraszonych i zaskoczonych nagla podwyzka cen informuje zza
        oceanu, ze ceny za bilety sa nastepujace:
        1. Bilet normalny - 10 zl
        2. Bilet ulgowy - 4 zl
        3. Roczna karta - 100 zl
        4. Dzieci do 4 roku zycia - wstep bezplatny
        5. We wszystkie czwartki (w dni robocze) emeryci i rencisci oczywiscie z
        legitymacja - wstep wolny!!!!!!

Wszystkim rodzinom, ktore w wyniu zartu utracily najblizszych skladam wyrazy
        wspolczucia.
    • Gość: ZOOfil wrocławskie hospicjum zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:25
      czyli zoo
    • Gość: tropik po co chodzicie do zoo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 03:58
      co to za pytanie ile kosztuje bilet do zoo? a po co chodzice do zoo?
      jak chcecie zobaczyć słonia, to se jedźcie na safari a jak ktoś nie ma kasy
      żeby jechać na safari to niech się weźmie do roboty a nie słonie w zoo ogląda!
      • ed_norton Re: po co chodzicie do zoo? 29.04.05, 07:26
        oszzzz jasna dupa!!!!!!
        a pomyslales, ze ktos moze miec na utrzymaniu rodzine i dzieci i o safari moze
        zapomniec?
        Nie jestem przeciwny zoo jako takiemu, bo bez nich o niejednym gatunku moglbys
        juz jeden z drugim przeczytac tylko w starodrukach. jestem jak najbardziej
        za ,ale nie w wydaniu wroclawskim. Widzialem juz kilka zoouf na swiecie i
        przekonalem sie na ocznie, ze sie da po normalnemu, z duzymi wybiegami i
        nasladowaniem warunkow naturalnych. ze zoo sluzy slusznym celom, a nie jest
        ogrodem koncentracyjnym jak to jest we wro.

a Twoja propozycje safari przyjmuje jako nieprzemyslany zart
        • Gość: tropik Re: po co chodzicie do zoo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:59
          Norton,cytując Ciebie: a pomyslales, ze ktos moze miec na utrzymaniu rodzine i
          dzieci i o safari moze zapomniec?

Pamiętaj, dupcenie jest na własny koszt!, jak ktoś ma rodzinę na utrzymaniu
          powinien myśleć o tym co im do gara wsadzić a nie popierniczać przez zoo z
          aparatem. Winien cały czas myśleć jak zarobić kase by moje dziecko mogło
          zobaczyć te safari. Jak ktoś ma kogoś na utzymaniu to niech go utrzymuje! a nie
          robi sobie wycieczki turystyczne
          • ed_norton Re: po co chodzicie do zoo? 02.05.05, 07:27
            Gość portalu: tropik napisał(a):

> Jak ktoś ma kogoś na utzymaniu to niech go utrzymuje! a nie
            >
            > robi sobie wycieczki turystyczne

utrzymuje znaczy rowniez wychowuje i uczy, a uczyc mozna na wiele sposobow,
            miedzy innymi pokazujac zwierzeta i uczac szacunku do nich...a Ty wydaje mi sie
            jestes bardzo porzadnych chrzescijaninem, za nic masz inncyh, jestes
            najmadrzejszy na swiecie i powinienes zostac papiezem wszystkich papiezy...

tylko taka rada na przyszlosc, jesli moge:
            wiecej szacunku do innych, mniej madrych niz Ty, o janmadrzejszy z
            najmadrzejszych!
            • Gość: Aga Re: po co chodzicie do zoo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 07:47
              Ed norton,
              Zrozum, ze tropik wszystko wie najlepiej. Jemu nie wytlumaczysz. On jest
              najmadrzejszy i ma do spelnienia misje: nawraca narod na "tropikowa droge" :)
              Zamiast odpisywac na jego "madrosci", lepiej pasjansa ulozyc hehehe
              • ed_norton Re: po co chodzicie do zoo? 02.05.05, 08:47
                Gość portalu: Aga napisał(a):

> Ed norton,
                > Zrozum, ze tropik wszystko wie najlepiej. Jemu nie wytlumaczysz. On jest
                > najmadrzejszy i ma do spelnienia misje: nawraca narod na "tropikowa droge" :)

to mnie nie nawroci :)

> Zamiast odpisywac na jego "madrosci", lepiej pasjansa ulozyc hehehe
                nie mam pasjansa buuuuuuu :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka