Gość: xxx IP: *.winuel.com.pl 28.04.05, 13:01 ile kosztuje w tej chwili bilet do wrocławskiego zoo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: wrocławski zoo 28.04.05, 18:59 42 złote normalny, 76.54 ulgowy :P A nie szybciej wpisać w google "zoo wrocław", kliknąć 3 (słownie trzy) razy i wiedzieć zamiast marudzić na forum? www.zoo.wroclaw.pl/informacje/zwiedzanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Załamałem się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.05, 19:49 Myślałem, że ulgowy dla emerytów kosztuje mniej od normalnego. A tu taka niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: wroc?awski zoo IP: *.lauderhill-fl.gov 28.04.05, 20:14 Zdrowo sie usmialem. Dla wszystkich przestraszonych i zaskoczonych nagla podwyzka cen informuje zza oceanu, ze ceny za bilety sa nastepujace: 1. Bilet normalny - 10 zl 2. Bilet ulgowy - 4 zl 3. Roczna karta - 100 zl 4. Dzieci do 4 roku zycia - wstep bezplatny 5. We wszystkie czwartki (w dni robocze) emeryci i rencisci oczywiscie z legitymacja - wstep wolny!!!!!! Wszystkim rodzinom, ktore w wyniu zartu utracily najblizszych skladam wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOOfil wrocławskie hospicjum zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:25 czyli zoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropik po co chodzicie do zoo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 03:58 co to za pytanie ile kosztuje bilet do zoo? a po co chodzice do zoo? jak chcecie zobaczyć słonia, to se jedźcie na safari a jak ktoś nie ma kasy żeby jechać na safari to niech się weźmie do roboty a nie słonie w zoo ogląda! Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: po co chodzicie do zoo? 29.04.05, 07:26 oszzzz jasna dupa!!!!!! a pomyslales, ze ktos moze miec na utrzymaniu rodzine i dzieci i o safari moze zapomniec? Nie jestem przeciwny zoo jako takiemu, bo bez nich o niejednym gatunku moglbys juz jeden z drugim przeczytac tylko w starodrukach. jestem jak najbardziej za ,ale nie w wydaniu wroclawskim. Widzialem juz kilka zoouf na swiecie i przekonalem sie na ocznie, ze sie da po normalnemu, z duzymi wybiegami i nasladowaniem warunkow naturalnych. ze zoo sluzy slusznym celom, a nie jest ogrodem koncentracyjnym jak to jest we wro. a Twoja propozycje safari przyjmuje jako nieprzemyslany zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropik Re: po co chodzicie do zoo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:59 Norton,cytując Ciebie: a pomyslales, ze ktos moze miec na utrzymaniu rodzine i dzieci i o safari moze zapomniec? Pamiętaj, dupcenie jest na własny koszt!, jak ktoś ma rodzinę na utrzymaniu powinien myśleć o tym co im do gara wsadzić a nie popierniczać przez zoo z aparatem. Winien cały czas myśleć jak zarobić kase by moje dziecko mogło zobaczyć te safari. Jak ktoś ma kogoś na utzymaniu to niech go utrzymuje! a nie robi sobie wycieczki turystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: po co chodzicie do zoo? 02.05.05, 07:27 Gość portalu: tropik napisał(a): > Jak ktoś ma kogoś na utzymaniu to niech go utrzymuje! a nie > > robi sobie wycieczki turystyczne utrzymuje znaczy rowniez wychowuje i uczy, a uczyc mozna na wiele sposobow, miedzy innymi pokazujac zwierzeta i uczac szacunku do nich...a Ty wydaje mi sie jestes bardzo porzadnych chrzescijaninem, za nic masz inncyh, jestes najmadrzejszy na swiecie i powinienes zostac papiezem wszystkich papiezy... tylko taka rada na przyszlosc, jesli moge: wiecej szacunku do innych, mniej madrych niz Ty, o janmadrzejszy z najmadrzejszych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: po co chodzicie do zoo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 07:47 Ed norton, Zrozum, ze tropik wszystko wie najlepiej. Jemu nie wytlumaczysz. On jest najmadrzejszy i ma do spelnienia misje: nawraca narod na "tropikowa droge" :) Zamiast odpisywac na jego "madrosci", lepiej pasjansa ulozyc hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: po co chodzicie do zoo? 02.05.05, 08:47 Gość portalu: Aga napisał(a): > Ed norton, > Zrozum, ze tropik wszystko wie najlepiej. Jemu nie wytlumaczysz. On jest > najmadrzejszy i ma do spelnienia misje: nawraca narod na "tropikowa droge" :) to mnie nie nawroci :) > Zamiast odpisywac na jego "madrosci", lepiej pasjansa ulozyc hehehe nie mam pasjansa buuuuuuu :( Odpowiedz Link Zgłoś