Gość: mariuszfit IP: *.fnet.pl 29.04.05, 00:09 siemka jestem ze Szczecina, my mamy infoludka zeby wiedziec co sie dzieje w naszym mieście a Wy co macie? chciałbym gdzieś iśc na disco i na pifko ale nie iem gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ckodwro Re: gdzie szukać fajnych miejsc we Wrocławiu? 29.04.05, 00:20 jak na disco, to klub W-Z, Plac Wolności, centrum, łatwo trafić, browar standard. Ewentualnie Daytona na jednej ze ścian rynku, to samo. dobrej zabawy. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszfit Re: gdzie szukać fajnych miejsc we Wrocławiu? 29.04.05, 00:38 no a macie jakiąś stronę netową gdzie mogę wybrać lokal, u Nas jest taki infoludek a u Was? jest cos podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś
ckodwro Re: gdzie szukać fajnych miejsc we Wrocławiu? 29.04.05, 00:44 www.clubbing.pl/v3/club.php3#Wrocław ewentualnie www.fost.pl, portal studencki, do informacji o imprezach nic więcej nie przychodzi mi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: gdzie szukać fajnych miejsc we Wrocławiu? 29.04.05, 08:02 zakup piątkową wyborczą we wrocławiu (jak jesteś w stanie) i tam sobie poczytaj. do wyboru do koloru. a najlepiej przeleć się po nocy po mieście i idź za tłumem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala do ckodwro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 08:54 a może nasz kolega ze szczecina nie polubi takich miejsc jak wz czy daytona,które sa po prostu paskudne;chyba, że lubi podrywać 15tki albo potrafi wtopić sie w tłum,który niezmienny,chodzi dzień w dzień do daytony ten sam; rozumiesz??? bo ja nie ; / chodzi o to, że w daytonie jest nudno,bo każdego dnia tygodnia siedzą tam ci sami ludzi,poza tym muzyka jest kiepska ; / chyba, że ktoś lub kiepską muzykę... Odpowiedz Link Zgłoś
ckodwro Re: do ckodwro 29.04.05, 10:05 napisał disco, to usłusznie podpowiedziałem. ja osobiście omijam te miejsca szerokim łukiem, ale nie znam gustów kolegi ze Szczecina. Jakby napisał o klimatycznej knajpie do posiedzenia przy piwie i dobrej muzyce to mógłbym mu napisać prace doktorska, ale nie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:07 www.aktivist.pl www.clubber.pl www.megaparty.pl www.wroclawnoc.pl www.dlastudenta.pl www.wsa.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś