Dodaj do ulubionych

DO R1 (MISTRZA SWIATA)

30.04.05, 15:46
Wiesz co???Czytam twoje posty tu to tam i dochodze do wniosku,ze ryk
motocykla wypalil ci rozum dzieciuchu jeden.I WIEDZ,ZE ZNAM TWOJE ID I MOGE Z
TEGO ZROBIC UZYTEK.....inni tez!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: R1 Re: IP: *.magma-net.pl 01.05.05, 12:15
      wiesz co, denerwuje mnie wrzucanie wszystkich motocyklistów do jednego worka!
      wszystko co związane z motorem jest złe?? a za to kierowcy samochodowi są
      święci... szkoda tylko że co któryś tam jezdzi po pijaku (nie generalizuje tak
      jak wy w stosuku do motocyklistów i nie mówi że każdy kto jedzie samochodem
      jest pijany!!!), wymuszają pierwszeństwo na motocyklistach (bo mają ich
      gdzieś)!! więc może niech najpierw ci którzy jeżdżą samochodami popatrzą sami
      na siebie, a później oceniają innych.
      aha a odnośnie ryku, to fani tzw. tuningu samochodowego też mają głośne
      tłumiki i to ci nie przeszkadza????? to baaardzo dziwne
      • piast9 Re: 01.05.05, 13:56
        Gość portalu: R1 napisał(a):

> wiesz co, denerwuje mnie wrzucanie wszystkich motocyklistów do jednego worka!
        > wszystko co związane z motorem jest złe??
        Tylko Ty to twierdzisz w tym momencie.

Na motor mam prawko, parę razy jeździłem, fajnie jest. Byłem wczoraj na GP -
        ekstra zawody, zabawa świetna, mimo że tam przecież na motorach jeżdzą. Wiele
        osób jeździ na motorach normalnie - do nich nikt nic nie ma. Ciepło się zrobiło
        i widać ich na ulicach. Motory niejednokrotnie mające dużą moc, jadące jednak
        cicho i z rozsądną prędkością.

Jest niestety grupka myślących tylko o sobie, śmigających z ogromnymi
        prędkościami z pierdzącymi tłumikami. Właśnie jakiś zawodnik śmiga mi teraz za
        oknem aż w uszach dzwoni. To oni wywołują w ludziach takie reakcje i psują obraz
        motocyklisty. Gdy jednego dnia zobaczysz takich dziesięciu, to nie zwracasz w
        ogóle uwagi na tych motocyklistów, którzy potrafią się zachowywać jak ludzie...

> a za to kierowcy samochodowi są święci...
        Znowu jesteś jedyny który tak twierdzi.
        • Gość: R1 Re:piast9 IP: *.magma-net.pl 01.05.05, 14:39
          > > a za to kierowcy samochodowi są święci...
          > Znowu jesteś jedyny który tak twierdzi.

a tak nie jest???dlaczego nikt sie nie czepia że kierowcy samochodów jeżdżą pod
          wpływem alkoholu lub naćpani??dlaczego nikt się nie czepi że niektóre samochody
          tez są głośne???
          • piast9 Re:piast9 01.05.05, 16:27
            Gość portalu: R1 napisał(a):

> a tak nie jest???dlaczego nikt sie nie czepia że kierowcy samochodów jeżdżą
            > pod wpływem alkoholu lub naćpani??dlaczego nikt się nie czepi że niektóre
            > samochody tez są głośne???
            Nikt? Popatrz sobie na wątki na forum związane z zatrzymaniem przez policję
            narąbanych kierowców. Albo te, pisane rok temu, gdy Na Ostatnim Groszu zbierali
            się fani pierdzących samochodów.
      • ed_norton Do R1 02.05.05, 05:35
        chcesz walczyc z generalizowaniem a uzywasz tanich prowokacji rodem z podworka.
        Jak maly chlopiec na zlosc tacie nasrasz w gacie, ublizasz i obrqazasz, a
        pewnie nawet nie pofatygowales sie zeby uzyc cytatow z felietonu L. Potynskiego
        w swiecie motocykli (dostepne online z poziomu www.gazeta.pl)

Wiedz, ze tania prowokacja nic nie osiagniesz, nikogo nie przekonasz do swoich
        argumentow. Sprawiasz jedynie ze w oczach innych jestes malym chlopcem z malym
        ptaszkiem wcisnietym w bak swojej (lub wymarzonej R1)

Wiecej pokory, wiecej argumentow (wszakze liczy sie sila argumentow a nie
        argument sily) wiecej dystansu i moze wiecej przemyslenia.
        • Gość: R1 Re: Do ed_norton IP: *.magma-net.pl 02.05.05, 13:38
          to sie wysiliłeś chłopczyku co nasrał w gacie... współczuje ci, bo widze ze
          rozumkiem to ty nigdy nie grzeszyłeś i nie będziesz grzeszył. Współczuje!
          • ed_norton Re: Do ed_norton 05.05.05, 09:13
            plonk, duuuuuuuuzyyyyy!
      • tomek854 Re: 03.05.05, 11:31
        O, tu sie zgodze - nie znosze buczacych tlumikow. Pacany majacy gleboko w
        powazaniu normy glosnosci i zakladajacy pierdzitlumiki halasuja tak samo, jak
        halasujacy motocyklisci. I tak samo ich nie lubie za halasowanie.

Debile majacy za nic rozsadek i prawa fizyki jadacy po 140 przez wioske swoimi
        golfami stwarzaja zagrozenie. Takie samo zagrozenie stwarzaja motocyklisci ( ja
        wiem, motocykl lzejszy i kierowca lepszy :P, no ale za to pokazcie mi
        samochodziarza ktory jechal 300 kph...)

Tylko, drogi R1, my rozmawiamy akurat o nieprzestrzeganiu prawa przez
        motocyklistow. Bedziemy rozmawiac o nieprzestrzeganiu prawa przez tuningowcow 0
        bedziemy mowic o tuningowcach..

Oczywiscie sa porzadni motocyklisci. I oczywiscie nie wszyscy palaja nienawiscia
        do rowerzystow - czasem kiedy wspolnie przeciskamy sie przez korki - ja na
        rowerze oni na motorku pozdrawiamy sie podniesiona dlonia. Jednak przewaznie
        motor zostaje w tyle, bo ja na rowerku sie bardziej przecisne niz on. Albo bede
        mogl skorzystac ze sciezki rowerowej...Wierz mi - rowniez i rower ma swoje
        zalety. JEzeli jezdze na rowerze, to nie dlatego, ze mnie nie stac na motocykl -
        moglbym miec jakis. Ale po sprzedaniu samochodu wolalem kupic sobie rower i
        gitare - kazdy robi to co lubi :)
    • Gość: Aga Re: DO R1 (MISTRZA SWIATA) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 12:31
      A Ty co tak krzyczysz?
      Klawiatura Ci sie zaciela na "!" ?:)
      My tez znamy Twoje ID i mozemy zrobic z tego uzytek.Ubawiles mnie hehehe
      • aands Re: DO R1 (MISTRZA SWIATA) 01.05.05, 16:13
        Wiec zrob.....jezeli potrafisz,a zaloze sie,ze nie potrafisz.Normy halasu na
        drodze obowiazuja wszystkich uzytkownikow,to samo tyczy sie alkoholu,czytajcie
        posty uwaznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka