Dodaj do ulubionych

TOR Dobrzeń - Śląsk Wrocław 0:3

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.05, 22:36
kilkudziesięcioosobowa grupa kibiców Śląska ? Ku.. mać, tego juz jest za
wiele. Nędzne dziennikarzyny z Gazety Wybiórczej. Nas było 220 osób!!! (bylo
liczone). Gratuluje ku.. rzetelności dziennikarskiej,czy wy na meczu byliście ??
Aha, i bramki nie padly w 80 i 82 minucie, tylko w 78 i 80 minucie !!
Ku.. mać, ale sie zbulwersowalem, ale jak czytam takie farmazony to mi krew
buzuje!!!
Pozdrawiam wszystkich kibiców Śląska.
Obserwuj wątek
    • Gość: k. Re: TOR Dobrzeń - Śląsk Wrocław 0:3 IP: 195.20.110.* 02.05.05, 08:57
      już niedługo, już za ok. miesiąc kończy się nasza trzecioligowana męka!!!
      hej Śląsk!!!
      ps. oj panowie dziennikarze z 220 kibiców kibicow Śląska zrobić kiludziesięciu,
      trochę umiaru, bo niedługo wogóle piłkarskiego Śląska nie będziecie zauważać.
    • Gość: aaaaaaaa Re: TOR Dobrzeń - Śląsk Wrocław 0:3 IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.05.05, 09:13
      Gość portalu: qrq napisał(a):

> Nędzne dziennikarzyny z Gazety Wybiórczej.

Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś? Ja do Wyborczej zaglądam od święta jak mi się
      bardzo nudzi a i tak nie biorę nigdy na poważnie tego co piszą. To taki
      dziennik. Trochę jak Fakt, trochę jak Życie na Gorąco i może jekieś 10% prawdy
      w tym co piszą
    • Gość: MAriAN Re: TOR Dobrzeń - Śląsk Wrocław 0:3 IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.05, 12:02
      Wstyd mi za takich 'kibicow' slaska, przez was porzadni ludzie boja sie na
      mecze przychodzic.. bylem raz i obiecalem sobie ze przez was juz wiecej nie
      pojde!!
      • Gość: aaaaaaaaaa Re: TOR Dobrzeń - Śląsk Wrocław 0:3 IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.05.05, 12:20
        Gość portalu: MAriAN napisał(a):

> Wstyd mi za takich 'kibicow' slaska, przez was porzadni ludzie boja sie na
        > mecze przychodzic.. bylem raz i obiecalem sobie ze przez was juz wiecej nie
        > pojde!!

A ja byłem raz, spodobało mi się i jestem na każdym meczu. Rozrób nie
        widziałem, zawsze się dobrze i kulturalnie bawię a tym co mają lęki proponuję
        lekarza.
        • Gość: k. Re: TOR Dobrzeń - Śląsk Wrocław 0:3 IP: 195.20.110.* 02.05.05, 12:27
          ja też chodzę regularnie na mecze Śląska i sobię chwalę, w spokojnej atmosferze
          można pooglądać trochę futbolu. Ostatnio, jak słonko świeciło, nawet trochę się
          opaliłem w czasie meczu;-))
      • Gość: Dorrie Darko Re: TOR Dobrzeń - Śląsk Wrocław 0:3 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.05.05, 13:34
        Nie zapominajcie,że wielu wrocławian przybyło ze wschodu,a tam naród
        niecywilizowany.To kultura zachodnia stworzyła widowiska piłkarskie i to tam
        się na mecze chodzi w dużych ilościach.U nas jeszcze są dzikusy,a dzikusy
        trzeba edukować cierpliwie.We Włoszech na ten przykład nikt sobie nie obiecuje
        że przez kilku zadymiarzy przestanie chodzić.Teraz czekamy na takie stadiony
        jak są w krajach zachodnich,a z drugiej strony jakby kibiców było gęsto to by
        takie szybciej powstały.W kwestii relacji z meczu: raczej było odwrotnie niż
        twierdzi dziennikarz,przez pierwszy kwadrans gra nie była wyrównana,to Śląsk
        zdecydowanie przeważał.
        • Gość: Dorrie Darko Re: TOR Dobrzeń - Śląsk Wrocław 0:3 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.05.05, 13:49
          Pisząc dzikusy miałem na myśli Mariana i jemu podobnych
        • Gość: torman Re: TOR Dobrzeń - Śląsk Wrocław 0:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:28
          relacja jest prawie ta sama co w opolskim wydaniu wyborczej,jeden redaktorek
          cos uslyszy a inni powtarzaja,kibice slaska kupili ok.110 biletow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka