Gość: Ditran IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.05, 21:48 A ile osób znajdzie zatrudnienie w magazynie? Czy zarobki będą unijne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIASTO Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.wroclaw.mm.pl 03.05.05, 23:12 Hasco-Lek ok ok ok ok ok ok ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.piechowice.sdi.tpnet.pl 03.05.05, 23:17 hala hala ale slyszalem od pracownikow tej firmy ze panuje tam istne hamstwo i terror w stosunku do podwladnych... :( taka wroclawska biedronka farmaceltyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulaaa Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.hasco-lek.pl 04.05.05, 15:37 Taaaak, też słyszałam, że istnieje tam pewna forma reżimu w stosunku do pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.05, 19:08 Dziwię się że jest ktoś kto z własnej firmy wypisuje takie informacje. Czy to szczyt odwagi czy głupoty ? Zważywszy to że Hasco-Lek zdobyła jako firma parę razy nagrodę fair-play. Odpowiedz Link Zgłoś
pakun1 Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek 23.05.05, 19:12 Może i "Hasco-Lek" zdobyła tzw. nagrodę "fair-play" ,ale napewno nie postępuje "fair-play" w stostosunku do swoich pracowników. W cywilizowanych firmach ,sumienni pracownicy są doceniani przez swoich pracodawców i odpowiednio wynagradzani. W "Hasco-Lek" niestety zamiast motywować pracowników do wydajniejszej pracy (normalnie im płacąc) instaluje sie w pomieszczeniach socjalnych kamery ,by zobaczyć kto sie opieprza. Szczyt chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpolak Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek 08.08.07, 19:57 To fakt. Pracowalem tam przez 4 lata i fakt ,z zewnatrz firma wyglada pieknie ( wyrazy szacunku dla p. S.Hana),ale wenatrz z punktu widzenia szeregowego pracownika firma ta to : niskie zarobki i chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok o, to rzeczywiście okropnosc 12.09.07, 15:29 maszki przychodzą do roboty, aby sobie trochu pospac i czasem porobic, a tu takie kino! Smie to Hasco własnych pracowników kameroac. No, na prawde....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 12:26 Potwierdzam informacje kamery służą tylko i wyłącznie do poganiania a na stanowiska kierownicze daje sie ludzi do tego stworzonych , którzy tylko je przeglądają poganiają a nieraz wręcz prześladują wymagają coraz wiecej a placic nie chca i wogóle to jest banda oszustów przed kazdymi wazniejszymi audytami robi sie wszystko zeby wyglądalo idealnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 11:42 W Hasco panuje chamstwo i fałsz. Jeden drugiemu podstawia haka, a później miło się uśmiecha jakby nigdy nic. Bardzo sie cieszę że dla mnie to już historia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.lukas.com.pl 10.05.05, 09:33 Jak to dobrze że biedronka jest tak blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
em.em.em Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek 04.05.05, 09:20 Cos ten termin troche krotki - na taka hale. Jak dobrze pamietam (kiedys mialem projekt przed oczami) to jest tam troche zabawy. A kto buduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: 83.16.147.* 09.05.05, 10:56 fajnie, ze nasze czysto wrocławskie firmy odnoszą sukces i się rozwijaja ale czy przypadkiem nie kosztem pracowników? czyżby opinia, ze Hasco to taka "biedronka" czy tykajaca bomba mobbingowa nie jest odosobniona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik hasco Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 09.05.05, 18:25 powiem szczerze ze hasco to aspoko firma prtacuje tam i jestem zadowolony na maxa!!! a te komentarze w stylu biedronka sa conajmniej smieszne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.05, 18:28 >powiem szczerze ze hasco to aspoko firma prtacuje tam i jestem zadowolony na >maxa!!! a te komentarze w stylu biedronka sa conajmniej smieszne!!! To wasza konkurencje je pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.mofnet.gov.pl 12.05.05, 11:38 Faktem jest, że Hasco może się poszczycić szybkim tempem rozwoju i pewnie to się podoba wszystkim mediom bo firma jest Polska i pnie się do góry. Ale jeszcze nikt nie wymyślił złotego środka na wszystko. Niestety kosztem tempa rozwoju firmy wzrasat tempo braku kultury w firmie.Ale to podobno norma w firmach rozwijających się więc nie ma się co dziwić. Ale praca tam wymaga dużego braku zasad dobrej współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja122 Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek 17.05.05, 12:12 chamstwo jakiego doswiadczylam ze strony niektorych wyzszych urzednikow tej firmy jeszcze czasami powraca w koszmarach sennych. Teraz odtruwam sie w cywilizowanej instytucji, dobrze ze to juz historia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: 82.160.112.* 21.05.05, 20:17 fakt ze hasko jest dobrze prosperujaca firma ale niestety ludzie tam nie sa szanowani i nie sa odpowiednio wynagradzani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.05, 19:18 niezadowoleni - zawsze przecież możecie sobie poszukać pracy gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 12.05.06, 00:28 Własnie zastanawiam się nad tymi Waszymi wpisami.... ktoś pisał o kiepskim wynagrodzeniu....chyba nie zna realiów w tej Firmie! A porównania do biedronki są conajmniej śmieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janecki Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 21:25 Witam... Mam pytanko odnośnie zarobków w firmie hasco-lek na stanowisu PF ? Oczywiście interesuje mnie kwota podstawy. Czy ktoś w przybliżeniu może mi określić kwotę...? Z góry dziękuje za odpowiedz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe !!!! Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.13, 17:54 Chyba nalezysz do tych przełozonych stosujacych terror i mobbing !!!!!! jak tak codownie ci sie pracuje i nie czujesz tej gęstej panujacej tam zgnilizny !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny pracownik Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 18:09 pracjue w firmie hasco-lek od roku czasu.firme mogę polecić tylko dla poczatkujacych osób które zaczynaja w tej branży,muszę się zgodzić że panuje chamstwo w stosunku pracowników a zwłaszcza do PF,cała odpowiedzialność i obowiazki są zwalane na PF, na pochwałe nie można liczyć ile by się nie zrobiło zawsze jest żle i mało,z kasą jest cienko tak samo jak i z premiamii do samego końca wielka loteria, szkoleń firma też nie prowadzi i w żaden sposób nie inwestuje w ludzi,,może to przykre ze tak pisze ale to są reali firmy" firma pięknie tylko wygląda na zewnątrz.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaa Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: 217.153.67.* 06.03.11, 01:16 same ku... i pedały rodziny interes wyzysk jak w obozie pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.globalconnect.pl 22.08.09, 17:57 Witam Mam prośbę o informacje na temat pracy w firmie Hasco-Lek,jako PF. Chodzi mi o zarobki, auta jakimi jeżdżą przedstawiciele (gpsy?), atmosferę w firmie itd. - czy warto starać się o pracę w tej firmie... Za wszelkie info wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.09, 22:14 Na początek dostaniesz toyotke,jak się sprawdzisz to i GPS będzie:)a o pracę w tej firmie to napewno warto się starać przy takim kryzysie jak mamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.globalconnect.pl 29.08.09, 08:45 Dziękuję serdecznie,za tą informację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.globalconnect.pl 29.08.09, 08:50 Mam prośbę,powiedz jakich zarobków można się spodziewać na początku?? Czy jest wsparcie produktowe,szkolenie?. Plany sprzedażowe są realne??. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: 79.110.198.* 29.09.09, 11:08 Plany coraz trudniej realizować, szkolenia - były jakieś próby, ale odpuścili, wsparcie sprzedażowe małe, bo tną koszty, zarobki - ok. 3000 brutto i to nie na początek, tylko na lata. Premią można dorobić ok. 1000 zł netto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia w. Re: Nowa inwestycja Hasco-Lek IP: *.wroclaw.mm.pl 04.06.10, 19:43 Witam, chcialam sie dowiedziec jakie dzialy istnieja w Hasco. Szukalam na ich stronie, ale niestety niewiele znalazlam. Slyszalam wiele dobrych opini o tej firmie, interesowalaby mnie praca w logistyce / zarzadzaniu jakoscia lub w innym dziale o ktorego istnieniu nie wiem, a jest godny polecenia( jestem absolwentka Zarzadzania i Inzynierii Produkcji na pwr). Jaka jest atmosfera w pracy i jakie zarobki dla poczatkujacych ? pozdrawiam gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 17:17 nie idazcie do tej firmy tam panuje wielkie chamstwo jak sie kierownikowi nie spodobasz to napewno nie bedziesz mial lepszego stanowiska a zwlaszcza kobiety musisz byc piekna jak barbie bo inaczej to bedziesz gnojona operatorz to willkie h...... i cwaniaki te co poprzychodzili ze zmigrodzkiej jeszce takich cwaniakow to nie widzialem lepiej szukaj cos innego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzmanova Re: opinia IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.12, 16:39 Chciałabym się podzielić bardzo negatywnymi wrażeniami z kontaktu z wyzej wymienioną firmą... Nie zostałam wprawdzie w HASCO LEK zatrudniona, ale uczestniczyłam w procesie rekrutacyjnym na jedno ze stanowisk w dziale marketingu. Powiem szczerze, w żadnej innej firmie nie spotkałam sie z takim brakiem profesjonalizmu w podejściu do kandydata podczas procesu rekrutacyjnego! Z zapowiedzianego wczesniej miesiaca, rekrutacja przeciagnela sie do ponad dwóch... Mialam wrazenie, ze Panie prowadzace rekrtuacje nie maja za bardzo pojecia jak sie do niej zabrac... Skladala sie z kilku etapow, ktorego zwienczeniem mialo byc assesment center (bardzo malo profesjonalne, z zapowiedzianych 3 godzin przeciagnelo sie do 6h- w tym czasie pracowalam w innej firmie i wazne bylo dla mnie wczesniejsze zaplanowanie na ile godzin mogę wyjść). Po przejsciu assesment, ktory teoretycznie mial wylonic kandydata, dowiedzialam sie ze jednak jest kolejna dodatkowa rozmowa (oczywiście bez zbędnych wyjaśnień, dlaczego...) Po wzieciu udzialu w chyba 4 kolejnych etapach, dostalam zapewnienie, ze otrzymam informacje zwrotna (zarówno w sytuacji gdy ostateczna ocena bedzie pozytywna i negatywna) do tygodnia.... Zresztą będąc już w ostatnim etapie rekrutacji jest to coś kompletnie normalnego - do tej pory w trakcie poszukiwania pracy, gdy docierałam tak daleko w rozmowach ZAWSZE otrzymywalam wiadomość o firmy, czy dostałam pracę, czy też nie... Oczywiscie od HASCO nigdy nie otrzymalam ZADNEJ odpowiedzii, pomimo kilkukrotnego telefonicznego kontaktu z dzialem HR, bylam zbywana informacjami o rzekomej nieobecnosci Pani od rekrutacji...I zapewniana o kontakcie w przyszłości Żeby byla jasnosc, nie chodzi mi tutaj o to ze nie otrzymałam wymienionej pracy ( wkrotce potem dostałam inną atrakcyjną propozycję). Chodzi mi o kompletny BRAK SZACUNKU wobec kandydata i BRAK PROFESJONALIZMU ORAZ KOMPETENCJI (mam tu na mysli osoby prowadzące rekrutację). Firma, która kreuje się na przedsiębiorstwo o nieskazitelnym wizerunku, powinna najpierw nauczyć się SZANOWAĆ CZAS I PRACĘ DURUGIEGO CZŁOWIEKA. Hasco ma w tym temacie ewidentne braki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Potwierdzam powyzsza opinie! IP: *.e-wro.net.pl 29.04.13, 15:51 Witam, niestety w przeciwieństwie do mojej poprzedniczki jestem pracownikiem Hasco Lek i nikomu nie polecę tej firmy. Zero możliwości rozwoju, zarobki w stosunku do innych miejsc gdzie może pracować osoba z moimi kwalifikacjami żenujące. Kompletnie olewatorskie podejście, nie da się nic załatwić, słowa rzucane na wiatr to normalka. Dobrze mają tylko ludzie "od kogoś" wyżej... Obecnie szukam innej pracy, bo każdy kolejny dzień w tej firmie to strata zdrowia i czasu. Nie wierzcie w to co wam obiecują.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm Re: Potwierdzam powyzsza opinie! IP: *.play-internet.pl 22.05.13, 12:21 Na pomorskie szukają PM. Wszyscy odradzacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specjalista Re: Potwierdzam powyzsza opinie! IP: *.internetia.net.pl 13.08.13, 01:14 Omijaj HASCO szerokim łukiem. Myślałem że dopracuję już do emerytury, ale jednak byłem w błędzie, czas rozejrzeć się za normalną firmą, chociaż 13 lat temu było tak fajnie w HASCO. a teraz? "kowal zawinił - powiesili cygana"; zatrudniają coraz więcej "pociotków" na stanowiska kierownicze, jeden przez drugiego chce się wykazać i wymyślają bzdurne zarządzenia, ludzi tylko gnębią, potem po cichu wycofują się, ale "przepraszam" nigdy nie usłyszycie. Awans? Podwyżka? Regulacje płac? a co to takiego? Jesteś "wazeliną" i potrafisz w d... każdemu włazić, jeździć wszystkim po plecach? To firma dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo potwierdzam IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.15, 19:44 widzę tu opinie z 2013 ale zapewniam że nic się nie zmieniło hasco to dno - zero podwyżek , zero premii, zero awansów, zero rozwoju, stare samochody brak opieki medycznej , umowy na czas określony , niczego nie da się załatwić , nikt nie chce słuchać omijajcie hasco szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś