Gość: tomski IP: *.crowley.pl 10.05.05, 09:08 Witam potrzebuje pilnie kupic okulary i zrobic badanie wzroku, jesli ma ktos namiary na taniego optyka, tudziez na jakas promocje... prosze dac znac. dzieki i milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
advoccat Re: Tani Optyk 09.06.05, 15:12 ja rowniez jestem zainteresowany? moze jakas rada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: Tani Optyk IP: *.os.kn.pl 09.06.05, 15:18 jezeli chodzi o punkt z okularami: to polecam na popowicach zaraz przy ulicy Popowickiej koło przystanku autobusowego, nieopodal dawnego kina studio :) bardzo tani, obsługa miła, moje okulary mam juz 1,5 roku ! gites !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Tani Optyk IP: *.ac.pwr.wroc.pl 09.06.05, 15:22 ja tez ich polecam.To optyk "Wystygło" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: Tani Optyk IP: 195.117.40.* 09.06.05, 15:28 Na Balonowej jest nowootwarty punkt wraz z bezpłatnym badaniem (oczywiście jak sie coś zamówi). Nie wiem czy jest najtańszy, na pewno duzo mniej się płaci niz w znanych w tej branzy sieciach (nazwy z oczywistych wzgledów przemilcze:)), zona za nowe szkla cylindryczne (te droższe) wraz z oprawkami zaplaciła nieco ponad 200 PLN. Ale jak mówię - nie mam rozeznania rynku i byc moze można taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Tani Optyk IP: 80.50.49.* 09.06.05, 17:08 Nie wiem czy jeszcze trwa promocja Feldmana, ale okulary coś wraz z badaniem coś chyba 70 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREG Re: Tani Optyk IP: *.azylnet.com / *.com 09.06.05, 22:25 Bezplatne badania byly jeszcze jakis czas temy w Fielmanie w galerii Dominikanskiej i nie trzeba nic kupic aby sie przebadac. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: Tani Optyk 09.06.05, 23:47 TANI I DOBRY?? z księzyca sie urwałeś/?/badanie u dobrego okulisty-60 zł i to bez tytułu profesor.tych odradzam ,bo sa nie na topie z nowinkami,a tych jest sporo(soczewki).dalej szkła-zalezy ile masz kasy,jakiego rodzaju to wada,gdyz od tego zalezy cena okularów.oprawki-od 20 do 2000 i więcej.lub kontakty-jezeli jesteś studentem to polecam punkt na jaracza lub na piłsudzkiego(holiday inn) jest taniej. Odpowiedz Link Zgłoś