Dodaj do ulubionych

Tani Optyk

IP: *.crowley.pl 10.05.05, 09:08
Witam potrzebuje pilnie kupic okulary i zrobic badanie wzroku, jesli ma ktos
namiary na taniego optyka, tudziez na jakas promocje... prosze dac znac.
dzieki i milego dzionka
Obserwuj wątek
    • advoccat Re: Tani Optyk 09.06.05, 15:12
      ja rowniez jestem zainteresowany? moze jakas rada?
      • Gość: malwa Re: Tani Optyk IP: *.os.kn.pl 09.06.05, 15:18
        jezeli chodzi o punkt z okularami: to polecam na popowicach zaraz przy ulicy
        Popowickiej koło przystanku autobusowego, nieopodal dawnego kina studio :)
        bardzo tani, obsługa miła, moje okulary mam juz 1,5 roku ! gites !:)
    • Gość: Magda Re: Tani Optyk IP: *.ac.pwr.wroc.pl 09.06.05, 15:22
      ja tez ich polecam.To optyk "Wystygło"
    • Gość: Fakir Re: Tani Optyk IP: 195.117.40.* 09.06.05, 15:28
      Na Balonowej jest nowootwarty punkt wraz z bezpłatnym badaniem (oczywiście jak
      sie coś zamówi). Nie wiem czy jest najtańszy, na pewno duzo mniej się płaci niz
      w znanych w tej branzy sieciach (nazwy z oczywistych wzgledów przemilcze:)),
      zona za nowe szkla cylindryczne (te droższe) wraz z oprawkami zaplaciła nieco
      ponad 200 PLN. Ale jak mówię - nie mam rozeznania rynku i byc moze można taniej...
      • Gość: a Re: Tani Optyk IP: 80.50.49.* 09.06.05, 17:08
        Nie wiem czy jeszcze trwa promocja Feldmana, ale okulary coś wraz z badaniem coś
        chyba 70 zl.
        • Gość: a Re: Tani Optyk IP: 80.50.49.* 09.06.05, 17:08
          w G. Dominikańskiej
          • Gość: GREG Re: Tani Optyk IP: *.azylnet.com / *.com 09.06.05, 22:25
            Bezplatne badania byly jeszcze jakis czas temy w Fielmanie w galerii
            Dominikanskiej i nie trzeba nic kupic aby sie przebadac.
            • ksenos Re: Tani Optyk 09.06.05, 23:47
              TANI I DOBRY?? z księzyca sie urwałeś/?/badanie u dobrego okulisty-60 zł i to
              bez tytułu profesor.tych odradzam ,bo sa nie na topie z nowinkami,a tych jest
              sporo(soczewki).dalej szkła-zalezy ile masz kasy,jakiego rodzaju to wada,gdyz
              od tego zalezy cena okularów.oprawki-od 20 do 2000 i więcej.lub kontakty-jezeli
              jesteś studentem to polecam punkt na jaracza lub na piłsudzkiego(holiday inn)
              jest taniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka