Dodaj do ulubionych

pragne poznac

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.01, 15:22
smotnego Pana w wieku 40-55 lat z Wroclawia,o szerokich zainteresowanich i
roznych dziwnych pasjach....na wspolne spacery,wedrowki po gorach,lub podroze
wieksze...moze byc z talentem literackim:),musi byc z "obrzydliwym'''' poczuciem
humoru,ktory uwazam za zmysl umiaru i taktu.Moze posiadac umysl ala da Vinci
ale bez wymogu budowy okretow podwodnych,usmiech swoj wlasny ,samodzielnosc w
mysleniu.Slowny,wyrozumialy,rzeczowy....ach moglabym tak dlugo...a tu czas na
jakis spacer...ide wystawe..wiec moze ktos ma chwile czasu i brak towarzystwa

Obserwuj wątek
    • Gość: MKK Re: pragne poznac IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 17:00
      Widać za wysoko mierzysz. Ale z sympatii podwinduję wątek.
      • Gość: Janek Re: pragne poznac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.01, 18:01
        Szkoda, że o U-botach wiem nie za wiele , a i to tylko dzięki panu Maciejowi, a
        nie Dantemu. Mógłbym za to "Yellow Submarine" nucić. Pozdrawiam.
        • Gość: u Re: pragne poznac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.01, 20:16
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Szkoda, że o U-botach wiem nie za wiele , a i to tylko dzięki panu Maciejowi, a
          >
          > nie Dantemu. Mógłbym za to "Yellow Submarine" nucić. Pozdrawiam.

Janku to nic straconego,ja sie na U-botach tez nie znam wiec wszystko moze byc
          przed nami:)...ja w kadym razie lubie sie uczyc,nawet moge od Pana Macieja jesli
          zdola przelozyc mi to na mysl zdolna do zrozumienia dla kobiety srednio-
          wiecznej.Za nucenie juz wdzieczna jestem..

• Gość: u Re: pragne poznac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.01, 19:56
        Gość portalu: MKK napisał(a):

> Widać za wysoko mierzysz. Ale z sympatii podwinduję wątek.

Jak mi bog mily nizej nie moge:)...przeciez nie mowie ,ze nie moze byc jakis
        hutnik zliwarz -betoniarza,ale ja sie na tym zupelnie nie rozeznaje,wiec czym
        bede mogla zimponowac...
        • Gość: Janek Re: pragne poznac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.01, 19:39
          Wątek ciekawy, a przepaść może. Koledzy coś się boją, bo nawet to, że Dantemu
          konstrukcję łodzi podwodnych przypisałem, a nie L.Da Vinci do dyskusji nikogo
          nie sprowokował. Wiemy ile ten ktoś ma mieć lat, powinien umieć spiewać,
          wykształcenie uniwersyteckie. Pozostały do ustalenia: wzrost, waga, kolor oczu
          i włosów. Rozumiem, że rozmiar kołnierzyka, obwód w pasie oraz rozmiar obuwia
          to parametry pomocnicze. Pozdrawiam.
          • Gość: STrup Re: pragne poznac IP: *.chem.uni.wroc.pl 12.09.01, 13:26
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Wątek ciekawy, a przepaść może. Koledzy coś się boją, bo nawet to, że Dantemu
            > konstrukcję łodzi podwodnych przypisałem, a nie L.Da Vinci do dyskusji nikogo
            > nie sprowokował. Wiemy ile ten ktoś ma mieć lat, powinien umieć spiewać,
            > wykształcenie uniwersyteckie. Pozostały do ustalenia: wzrost, waga, kolor oczu
            >
            > i włosów. Rozumiem, że rozmiar kołnierzyka, obwód w pasie oraz rozmiar obuwia
            > to parametry pomocnicze. Pozdrawiam.

Na tego Leonarda nie zdazylem zareagowac, ale zostal zauwazony!
            Co do parametrow pomocniczych - moze i one pomocnicze, ale swoje znaczenie maja
            na pewno. Nie jest zapewne dla U obojetne, czy kandydat ma w pasie 80 czy 180 cm.
            Ale ja tak teoretycznie; nie mieszcze sie w limicie wieku, no i jestem zajety...
            (Poza tym jestem leniwy do obrzydliwosci i nie lubie spacerow, przynajmniej nie
            za duzo)
            • Gość: U Re: pragne poznac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 17:22
              U pana janka i U pana strUppa zaobserwowalam kompleks tryglodytow...no coz..nic
              wiecej dodawac nie mUsze..Panowie obcuja zapewne na codzien, z osobowosciami
              naszpikowanymi przeciwnosciami implikowanych mi cech u poszukiwanego pana...
              jedyne czego nie pojeli to to ,ze obojetne jest dla mnie jak czlowiek ten
              wyglada ale nie obojetne jak mysli...wy wolicie oczywiscie same blondynki
              ..ech ..jak potraficie sie cudownie bawic cudzym kosztem...
              panowie? a moze po prostu niedorosniete chlopaczki...
              • Gość: Janek Re: pragne poznac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 18:58
                Nie po raz pierwszy okazało się, że dobrymi chęciami droga do piekła jest
                wybrukowana. Starałem sie w miarę moich skromnych możliwości szanownej pani U
                pragnienia pomóc zrealizować. A żeby jakiegoś zgniłego jaja nie podrzucić
                kryteria wyboru należało uściślić. O nieznajoma i /może/ piękna pani U -
                człowieka tak miłego i sympatycznego jak ja spostponować nie przystoi. Ze
                akurat czoło mam cofnięte to od razu tryglodytą mnie nazywać. Smutno mi Boże
                tak wieszcz pisał, a ja po raz kolejny Pana Hrabiego proszę o strusie jajo w
                majonezie by ostatecznie i raz na zawsze jajogłowym zostać. Do konsumpcji
                ponieważ egoistą nie jestem kompaniona SruPpa zapraszam. Może na tym forum
                zalążek Mensy dzięki nam powstanie.
                • Gość: Janek Re: pragne poznac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 19:20
                  Kolegę STrupa za przekręcenie nicka przepraszam i do konsumpcji jaja ponownie
                  zapraszam. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka