Dodaj do ulubionych

Najlepsze miejsce na wiosne

IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 19.03.01, 08:05
Uwazam ze najbardziej romantycznym zakatkiem we Wroclawiu jest deptak za
kosciolem NMP na Piasku. Z lewej katedra przybrana drzewami, z prawej park, z
tylu kosciol i biblioteka, na wprost - piekny widok rzeki, nawet z kolorowym
wodotryskiem :)
Kto zna lepsze miejsce temu wirtualne piwko!
Obserwuj wątek
    • Gość: konsumen Re: Najlepsze miejsce na wiosne IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.01, 11:20
      hipermarket ;-)
    • Gość: Piotr Re: Najlepsze miejsce na wiosne IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 19.03.01, 11:32
      Mam inny typ!
      Nawet nieopodal Ostrowa Tumskiego, na skrzyżowaniu Sępa i Szczytnickiej. Stoi
      tam budowla znana jako Belweder. Za dawnych czasów było to miejsce zapuszczone
      i śmierdzące. Niedawno natomiast przejeżdżałem obok wieczorową porą, i aż
      oniemiałem: belweder wypiękniał i świecił się jak choinka. Wyglądał naprawdę
      romantycznie! :)
      Poza tym widok ten na pewno doceni każdy komu akurat w niestosownym momencie
      zachciało się siusiu. ;)
      • Gość: stopper Re: Najlepsze miejsce na wiosne IP: *.chem.uni.wroc.pl 20.03.01, 09:46
        Piotrze! Czy dobrze zrozumialem? Chodzi Ci o sikalnie publiczna na
        Szczytnickiej, na wprost XIV LO?
        Alez masz gust!
    • Gość: Hania Re: Najlepsze miejsce na wiosne IP: *.wroc.gazeta.pl 19.03.01, 12:24
      Zwlaszcza, ze zawsze wieczorem siedza tam na lawkach tlumy narkomanow. Pewnie
      chodzilo ci o swiezy towar? :)))
      • Gość: Tur Re: Najlepsze miejsce na wiosne IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 19.03.01, 12:28
        To nie prawda, nie tylko narkomani wiedzą co dobre!
        Alo o niezłe "towary" też mi chodziło :-)
    • fox Re: Najlepsze miejsce na wiosne 19.03.01, 16:04
      Jest taka budowla w parku Południowym (między torami kolejowymi a
      ul.Waligórskiego), zapewne pozostałość przedwojennej architektury parkowej,
      klimat naprawdę odlotowy, tylko towarzystwo z reguły nie najlepsze - w każdym
      razie miejsce magiczne, a wiosną to już zupełnie bez konkurencji...
    • Gość: Jurek Re: Najlepsze miejsce na wiosne IP: 62.8.145.* 19.03.01, 18:34
      Ja na wiosne lubilem wedrowac sobie z Biskupina przez taki dziwny mostek na Odrze (tylko dla
      pieszych, stoi tam jeszcze?) na piwo kuflowe na Niskie Laki. Czulo sie wtedy wiosne.
      Jurek
      • Gość: viri Re: Najlepsze miejsce na wiosne IP: 213.76.90.* 19.03.01, 20:21
        grzyby i mokry dwoor - klimat nieziemski -&#62 autobus 100 do konca

grzyby doustnie - w ilosci ok. 50 sztuk - maximum 80 ;-0
    • Gość: stopper Re: Najlepsze miejsce na wiosne IP: *.chem.uni.wroc.pl 20.03.01, 09:49
      Nie bede oryginalny, ale mam dwa typy:

1. Ogrod Botaniczny (nie caly, ale jest kilka zakatkow).

2. Park Szczytnicki i Ogrod Japonski (uwaga j.w.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka