Dodaj do ulubionych

Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze?

16.05.05, 11:11
Kogo polacacie ze szpitala na Dyrekcyjnej do poprowadzenia ciazy, bardzo
prosze o informacje i ewentualne namiary lekazr i czy przyjmuja na nzf i
gdzie, slyszalam ze to dobry szpital
dziekuje
Obserwuj wątek
    • kasia_wp Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 17.05.05, 15:29
      moją ciązę prowadzi dr Florjański, jeśli chcesz zapytać o szczegóły napisz na
      priva, pierwszą ciążę prowadził dr Pietkiewicz, też z Dyrekcyjnej, teraz jestem
      bardziej zadowolona, mam termin na początek października. Pozdrawiam,
      Kasia
      • mama_blizniakow Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 18.05.05, 17:32
        ja z Florjanskiego tez bylam bardzo zadowolona-poza momentami zaplaty 100 zl za
        wizyte no i wtedy kiedy mial wylaczona komorke a ja stan przedrzucawkowy(wynik
        jego zaniedban)Dlatego też odradzam go.
        Ale z calą szczerościa mogę polecić doktora Goludę.Przyjmuje w przychodni w
        Żórawienie.
        Pozdrawiam
        Ania
        • basha Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 18.05.05, 18:47
          a gdzie jest ta przychodnia?
          • mama_blizniakow Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 19.05.05, 09:47
            3165003 numer do przychodni.Zadzwoń i zapytaj czy przyjmą jezeli nie jesteś z
            rejonu.Żórawina to miejscowość-droga na Strzelin.
    • mysha1 Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 20.05.05, 09:58
      doktor Florjanski prowadzil mnie rewelacyjnie.tylko dzieki niemu mam calego i
      zdrowego Bączka.potem kiedy poronilam zajmowal sie mna zupelnie za
      darmo,tzrymal za reke i przychodzil sprawdzac czy wszystko ok.jak zapytalam o
      zaplate to powiedzial ze mam sie nie wyglupiac.
      • kasia_wp Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 20.05.05, 10:50
        Fakt, w ciązy nie mam problemów, a wtedy każdy lekarz jest dobry. Dr Florjański
        został mi polecony niezależnie przez dwie dziewczyny, jedna miała duże
        problemy, ale dr bardzo jej pomógł, ma zdrową córeczkę.
        Niemal wszyscy lekarze przyjmujący prywatnie we Wrocławiu biorą za wizytę ok
        100 zł, choć są i tacy co 200zł. W każdym razie za szczegółowe usg w szpitalu
        nie płacę nic, a dr Florjański słynie własnie z bardzo dobrych odczytów usg
    • zorka71 Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 20.05.05, 11:40
      Witam
      Moją ciążę prowadził dr Fuchs z dyrekcyjnej. Byłam bardzo zadowolona, bardzo
      miły i ciepły człowiek. Zawsze chętnie odpowiadał na wszystkie moje pytania, a
      przede wszystkim o każdej porze mogłam do niego zadzwonić i nie robił z teo
      problemu. Przyjmuje prywatnie na Armii Krajowej a koszt wizyty z USG i
      wszystkimi badaniami to tylko 50zł. Jak będziesz chciała więcej informacji to
      napisz na adres zorka7@neostrada.pl
      • kopytko1 Florjański n/t 23.05.05, 17:41
        Bardzo dobry specjalista.Mam dwóch synków,obie ciąże pod jego opieką.Operacja
        mojej mamy itd itd.Polecam.

A możecie powiedzieć mi gdzie teraz przyjmuje?Dzięki.

Ewa
        • kasia_wp Re: Florjański n/t 24.05.05, 09:57
          Florjanski przyjmuje teraz na Wojszyckiej 14a, ma gabinet w domu.Wtorki ,
          piątki od 15.00,tel. 799 88 51 , kom. 0601 776 129
          • kopytko1 Re: Florjański n/t 24.05.05, 10:12
            Dzięki za namiary:)
            • zona_mi nie na temat 15.06.05, 10:49
              Kopytko, bardzo lubię Twój nick :)))
              Pozdrawiam
              • kopytko1 Re: nie na temat-do ZONA_MI 17.06.05, 09:46
                Hej,dlaczego lubisz mój nick?

Pozdrawiam,Ewa
    • mimbla5 Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 24.05.05, 10:37
      A co sadzicie na temat tego szpitala? warto?
    • aklubcia76 Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 31.05.05, 22:03
      Ja byłam zapisana do dr Pająka - polecam. Poleciłąm juz kilku kolezanką -
      wszystkie bardzo zadowolone
      • ainula Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 01.06.05, 10:48
        ja także polecam doktora Pająka. rodziłam 2 lata temu. przed porodem leżałam 2
        tygodnie na przedporodowej. zajmował się mną właśnie dr. Pająk. tao bardzo miły
        i otwarty człowiek. jeśli chodzi o szpital to także mam dobre wspomnienia.
        bardzo miła obsługa polożnicza.
    • eko_kasia Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 15.06.05, 09:06
      Polecam dr Pająka. Prowadził dwie moje ciąże, był przy porodach i o każdej
      porze był dostępny pod komórką. Bardzo dobry lekarz.
      • aanniittaa Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 30.06.05, 23:06
        Koleżanka chodziła do dra Pająka. Miała problemy z zajściem w ciążę i przez
        kilka miesięcy była pod jego "opieką". Dr chyba ma zbyt wiele pacjentek, bo
        mimo wielu wizyt nie rozpoznawał jej i nie zlecił np. badania na toksoplazmozę.
        Koleżanka wreszcie w ciążę zaszła, ale zmieniła zaraz potem lekarza, wtedy
        dostała skierowanie na ww. badanie i niestety okazało się, że ma toksoplazmozę.
        Przez całą ciążę bierze antybiotyki i żyje w stresie, czekając na poród.
        Anita
        • bogibogi Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 13.07.05, 21:55
          a ja jak najmocniej polecam dr Pająka, między innymi dzieki niemu ma treraz
          mojego najsłodszego Bąbelka przy sobie :)
    • malina2005 Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 15.07.05, 17:11
      A co sądzicie o prof. Zimmerze?
      • zula77 Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 20.07.05, 23:32
        Ja uwazam ze jest najlepszy. Chodzilam do niego z zagrozona ciaza. Placi sie u
        niego co prawda slono, ale za to opieka 100% o kazdej porze dnia i nocy.
    • bearobs Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 28.07.05, 15:53
      szpital jest OK rodziłam pierwsze dziecko i jestem bardzo zadowolona z opieki,
      torchę mniej fajnie wyglądają ściany /szpital jest stary i troche zaniedbany/
      ale personel jest ok, wyszłam z synkiem po cięciu cesarskim po 4 dniach, Mały
      był zdrowy nie miał ani zapalenia płuc ani zapalenia ucha , co często sie
      zdarza. Pomógł mi wtedy dr Floriański, ale teraz chcaiłam do niego chodzić bo
      jestm w drugiej ciązy ale niestety byłam dwa razy i jestem bardzo
      niezadowoalna. Mało konkretny, nie udzielił mi żadnych informacji musiałam od
      niego wyciągać, i zabuliłam za wizytę 100 i za USG w szpitalu 100 !!! troche
      drogo
      • mi_71 Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 29.07.05, 13:00
        Tez do niego chodze i mam podobne odczucia, co prawda za usg na Borowskiej
        (nowa AM) nie zaplacilam nic. Wszyscy go bardzo polecali i dlatego sie
        zdecydowalam, bylam u niego 4 razy i mam dylemat czy czasmi nie zmieic go na
        kogos innego ale na kogo?
        pozdrawiam
    • idgam Re: Kto z Dyrekcyjnej dobrze poprowadzi ciaze? 04.08.05, 10:11
      hej,
      ja rowniez mialam do czynienia z Dyrekcyjna. Polozne ok, ale pielegniarki od
      noworodkow - fatalnie. Mnie prowadzila dr.Hirowska-Tracz i bylam z niej bardzo
      zadowolona [ciaza byla zagrozona], obecnie jestem w 19tc i tez do niej
      chodze ... i jak na razie nie mam zastrzezen.

pozdrowionka
    • jkatnik dr Lidia Hirnle 25.08.05, 15:00
      A ja polecam panią dr Lidię Hirnle. Przyjmuje na ul Nanckiego 33 (Ołtaszyn) w
      pon i czw od 17:00. Tel 367-49-81
      Prowadziła moją ciążę od 12 tyg. Wcześniej chodziłam do dr Popieli, z którego
      nie byłam do końca zadowolona. Teraz mam śliczną 4-miesięczną córeczkę. Pani dr
      robiła mi cc, świetnie się mną opiekowała całą ciążę i pobyt w szpitalu. Jest
      bardzo miła, ciepła i niczego nie zaniedbała. Naprawdę polecam.
    • stanowcza dr Jędryka 13.12.05, 21:26
      Trafiłam do niego przez przypadek, wyciągnął mnie z kłopotu, z którym trzech
      innych lekarzy nie mogło się uporać, dzięki temu zaszłam w ciążę i nie długo
      będę szczęśliwą mamą. Cenię go za to, że jest kompetentny, rzetelny, potrafi
      pomóc. POdczas wizyty jest czas na omówienie wątpliwości i problemów z którymi
      przychodzę. Nie trzeba umawiać się na wizytę z dłużym wyprzedzeniem, jak to
      bywa u innych lekarzy. Chodzę do niego prywatnie, więc nie wiem, czy przyjmuje
      gdzieś na nfz.

Byłam też wcześniej pacjentką dr Popieli. I mam jak najgorsze zdanie. Nie wiem,
      czy dr jeszcze przyjmuje, słyszałam, że wyjeżdżał za granicę...
      Pierwsze co mnie zniechęciło, to poczekalnia pełna pacjentek - w pierwszym
      odruchu miałam ochotę stamtąd wyjść. Nie ma zwyczaju umawiania się na konkretną
      godzinę - co świadczy o nieszanowaniu pacjenta i jego czasu. Ja czekałam prawie
      3h, zanim zostałam przyjęta!!!
      Przyszłam z konkretnym problemem, widocznym na zdjęciu usg - usłyszałam, że dr
      nic nie widzi, że usg to nie jest dla niego dowód. W ogóle miałam wrażenie, że
      zamiast pacjentki widzi wchodzącą "setkę" do gabinetu. Nie odpowiada mi takie
      traktowanie, zwłaszcza jak za to płacę. Stanowczo nie polecam.

• aghatta1 Re: dr Jędryka 13.01.06, 16:40
        A czy któraś z Was miała do czynienia z prof. Zalewskim, który jest na
        Dyrekcyjnej kierownikiem, a prywatnie przyjmuje na Biskupiej?
        • wilczyca45 Prof Zalewski 13.01.06, 22:37
          Prowa dził moją 1 ciążę i nie polecam.W 8 tyg miałam krawienia i po telefonie
          do niego usłyszałam radę,żeby jechać do innego szpitala niż Dyrekcyja,bo nie ma
          tam miejsc.Generalnie jest dość arogancki )nie tylko moje wrażenie,ale i mojego
          mężą).Przeoczył przedwczesne skurcze (zauwazyl je dopiero drugi lekarz do
          ktorego wybralam sie na konsultacje).Pod koniec ciazy chodzilam do niego tylko
          po podbicie pieczatki na kracie ciazowej z jego nazwiskiem.Liczylam,ze bede
          lepiej tam traktowana jako jego pacjentka.Po porodzie (szybko zakonczonym cc-
          maly owiniety pepowina) nawet ani razu do mnie nie zajrzal.Jak najbardziej
          odradzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka