Gość: Mac IP: *.acn.waw.pl 19.05.05, 21:18 A co z Dyrektorem? Oczywiście pytam o jedynego słusznego i niezapomnianego Dyrektora Aleksandra Dobrzyckiego... Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mess Maciek GRATULUJĘ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:15 Cieszę się praca przez 3 lata opłaciła się :) Olimpiada Ekonomiczna to najlepsza olimpiada naukowa, tym bradziej się cieszę że udało się. Powodzenia na studiach Aga, Kaśka i Piotrek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Gratulacje dla Gumka! IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.05.05, 23:25 Od razu widać, że obóz w Głuchołazach z Panem Trenerem Patrykiem nie poszedł na marne. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zd Re: Nagroda premiera dla XIV LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.05, 23:50 bez winy nikt nie siedzi w areszcie ale nie mnie to oceniac spokojnej starosci mu zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Nagroda premiera dla XIV LO IP: *.wroclaw.mm.pl 20.05.05, 07:26 a ja nie. Niestety coś mi się obiło o uszy że D. już znowu ma nauczanie zapewnione, tylko trochę starszej młodzieży, pełnoletniej. Odpowiedz Link Zgłoś
em.em.em Re: Nagroda premiera dla XIV LO 20.05.05, 08:51 Gazeta zaczyna o czyms pisac, a potem nie konczy. Jak powiedzialo sie A to teraz trzeba cale abecadlo albo wyspiewac (jak sie potrafi), albo chociaz wydukac (jak sie nie potrafi). T ojak to u was dziennikarze GW jest - znacie abecadlo (dziennikarskie)? Aha, jakby ktos nie zrozumial (do dziennikarzy, jezeli w ogole zagladaja na to forum), chodzi mi o sprawe dyrektora XIV LO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżoolka Re: Nagroda premiera dla XIV LO IP: *.kolej.vslib.cz 15.06.05, 01:10 no wlasnie tez sie zdziwilam, ze jakis nie ten ten dyrektos :P chyba dyr. Aleksander Dobrzycki na zawsze zapisal sie w pamieciach wszystkich i chocby nie wiem co i kto, zawsze z nim bedzie sie kojarzyc stanowisko dyrektora XIV LO we Wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: Nagroda premiera dla XIV LO IP: *.lauderhill-fl.gov 15.06.05, 16:19 Z wielka uwaga obserwuje wyczyny naukowe uczniow XIV LO. Wasze sukcesy napawaja mnie duma ale tez ogarniaja mnie obawy o przyszlosc tej uzdolnionej mlodziezy. Amerykanie powiadaja, najwiekszym niebezpieczenstwem dla nas jest nasza glupota. Z jednej strony bezprecedensowe sukcesy uczniow a z drugiej skandaliczne, wrecz nie licujace z postawa nauczyciela zachowanie dyrekcji szkoly. Jedna afera goni druga - w roli glownej dyrekcja XIV LO. Brak politycznej kultury, kompetencji, a w akta policyjne juz zagladac nie bede. Afront dyrektora liceum podczas akademii zamkniecia Technikum Zeglugi Srodladawe upewnil mnie, ze przyszlosc XIV LO = ? Bez dobrego kapitana nie macie szans dobic bezpiecznie do brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś