Dodaj do ulubionych

POMOCY!!!!!!!!!!!

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 00:51
Uwaga,koleżkowie administratorzy z GW w Bydgoszczy zabawiali się ,podając się
jako leszczu,Ehem,Danc,Kicikoci i Luj, w obrzucanie błotem forumowiczów.

Pomocy !Zostałem zabanowany i nie mogę o tym poinformować forumowiczów !!!!

To skandal !!!!!
Nie podaję mojego nicka bo go zdejmą...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jureek Re: POMOCY!!!!!!!!!!! IP: 62.8.156.* 10.09.01, 08:54
      Gość portalu: !!!!!!!! napisał(a):

> Pomocy !Zostałem zabanowany i nie mogę o tym poinformować forumowiczów !!!!

Widzę, że piszesz z numeru dostępowego tepsy. To jak możesz zostać zabanowany? Wyobrażasz to
      sobie? Przecież za każdym razem, gdy się łączysz masz inny IP. Nie powiesz chyba, że zabanowano całą
      bydgoską tepsę?
      Coś wygląda na to, że wciskasz kit i tyle.
      Jurek
      • Gość: Dubler Re: POMOCY!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 20:49
        Juurek ,kolega nie wciska kitu.GW w Bydgoszczy manipulowała forum celem
        podgrzewania wątków pomiedzy Toruniem i Bydgoszczą.Kiedy ich nakryliśmy
        wykręcili się sianem mówiąc ,że w GW pracuje w całej Polsce 2,5 tys.osób.My
        mamy ich dokładne domeny skąd nadają.W redakcji powiedzieli ,że to ktoś od
        nich.Jak myslisz co powinniśmy zrobić ,aby w przyszłości nie dochodziło do
        takich sytuacji ?
        • atomski Re: POMOCY! już nie !! 10.09.01, 22:16
          Chodzi o to,że nie jestem wybitnym komputerowcem.Nie wiedziałem,że wystarczy
          wyłączyć komputer i włączyć jeszcze raz by obejść blokadę.Tak to sobie potem
          zrobiłem i sprawa jednak ujrzała światło dzienne.
          Z drugiej strony,zastanówcie się ilu pracowników GW nas teraz podgląda
          Wielki Brat czuwa i nie zawsze gra czysto.

Pozdrawiam !
      • Gość: Pafik Re: POMOCY!!!!!!!!!!! IP: *.kom-net.pl 10.09.01, 22:25
        Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Widzę, że piszesz z numeru dostępowego tepsy. To jak możesz zostać zabanowany?
        > Wyobrażasz to
        > sobie? Przecież za każdym razem, gdy się łączysz masz inny IP. Nie powiesz chyb
        > a, że zabanowano całą
        > bydgoską tepsę?

Mozna zbanowac nie przy pomocy IP. Wystarczy ze w czasie polaczenia admin zapisze
        na Twoj dysk ciasteczko z odpowiednia komenda. Bylem na bydgoskim forum i ktorys
        z adminow informuje tam, ze ban jest czasowy (czyli ciasteczko ma okreslony czas
        istnienia). Ale to oczywiscie mozna obejsc kasujac sobie z dysku odpowiedni plik.

Na tej samej zasadzie dziala np. www.pajacyk.pl (ciasteczko 24h). Jak chcesz
        kliknac wiecej niz raz na dobe to kasujesz odpowiedni plik i droga wolna :)
        • Gość: atomski Re: POMOCY!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 03:25
          Fabryka pracuje pełną parą.
          Wygląda na to,że próbuje zatuszować smród wokół kolegów.Wszyscy jak na komendę
          klepią na NETBIT.
          Nie ma co się dziwić ,znają się wszyscy jak łyse konie.
          Trzeba się poważnie zastanowić jak do tego podejść.
          Myślę,ze jednak należy uderzyć jeszcze wyżej.
          Po reakcji kolegów redaktorów widzę,że jednak leszczu nadawał z budynku GW.
          Nie wierzę bowiem,żeby tyle ludzi naraz i nagle zapomniało o cudach
          wyczynianych przez leszczora,danca itd.
          Grupowa amnezja ,co ?
          No to zobaczymy !

Czy to też zdejmiecie ?
          • roberto65 Re: POMOCY!!!!!!!!!!! 12.09.01, 19:50
            Forumowicze z bydgosko-toruńskiego NETBIT-u i forum, to co wydarzyło się u Was
            jest wprost nieprawdopodobne. U nas, n naszym forum wpisuje się jakichś
            2 "pajaców", ale oni głownie obrażają tylko mnie (choć jak widzę, teraz także
            już i innych forumowicżów),ale daję głowę, że u nas we Wrocławiu, żaden z
            pracowników Gazety nie "wpadłby" na taki "pomysł" jak to się stało u Was.
            Pozdrawiam, 3majcie się !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka