Gość: konrad IP: *.pl 27.05.05, 20:28 na Lowickiej czy na Podwalu?Egzaminy tuz tuz,a ja nie moge sie zdecydowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: ktora szkola muzyczna II st. lepsza? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 27.05.05, 22:38 Na "Łowieckiej" jest normalna dyrekcja, a to bardzo ważne. "Podwale" było kiedyś super szkołą. Ale............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: ktora szkola muzyczna II st. lepsza? IP: *.hsi.kabelbw.de 02.06.05, 11:55 i dalej jest super wiem bo sie tu ucze. nauczyciele sa fajni tylko dyrektorki nikit nie lubi, jest niemila i taka jakas dziwna. ale cala reszta jest wporzo, nie zamienila bym podwala na lowiecka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ktora szkola muzyczna II st. lepsza? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 28.05.05, 08:51 Wejdź na stronę www.psm2st.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: ktora szkola muzyczna II st. lepsza? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.05, 11:06 na pewno na Łowieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad do Krychy IP: *.pl 28.05.05, 13:31 ale dlaczego?nie mieszkam we Wroclawiu, i nie mam rozeznania.Dlatego tu pytam.Bylem na stronie www szkoly na Podwalu,pięknie polozona centrum miasta ( względnie blisko od dworca), natomiast o tej drugiej nic nie wiem.Oczywiscie nie umiejscowienie jest najwazniejsze:)Interesuje mnie wydzial instrumentalny.A dyrekcja na Podwalu sie nie zrażam, gdyz takie problemy na pewno nie dotykają bezposrednio uczniow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: do Krychy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.05, 21:13 Najpierw poznaj absolwentow, potem wybieraj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: ktora szkola muzyczna II st. lepsza? IP: *.magma-net.pl 31.05.05, 18:24 A konkretnie to jaki instrument Cię interesuje? Bo to też ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: ktora szkola muzyczna II st. lepsza? IP: *.pl 01.06.05, 12:49 dla mnie fortepian,dla mojej siostry-skrzypce(ew.wokal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad juz wybralem:)PSM II w Olesnicy IP: *.pl 02.06.05, 15:01 nie taki wysoki rygor i kumoterstwo jak na Lowieckiej, i wyższy poziom nauczania niz na Podwalu.No i nieco blizej pod względem odleglosci:)Dzieki za odpowiedzi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś