Gość: Klient PRL Kampania wyborcza PiS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.05, 11:27 Lokal istnieje już parę ładnych lat, tak samo jak PiS i akurat teraz na 3 miesiace przed wyborami kogoś PRL zabódł. Spalić wszystkie portrety tyranów w muzeach! Zburzyć Nową Hutę - komunistycznego potwora! Panowie z PiS dajcie sobie na wstrzymanie, aby wejść do tego lokalu trzeba mieć zdaje się powyżej 18 lat (albo 21), czyli przez 11 lat edukacji klienci byli zmuszeni choć trochę zapoznać się historią wykładaną w III RP - starsze pokolenie po cichu i tak tęskni za tym bagnem. Ja osobiście nigdy nie odczułem w tym lokalu jakiegokolwiek propagowania komunizmu. Jest to dla mnie jeden wielki satyryczny zlew z poprzedniej epoki, której nieodłączną częścią byli - w początkowym jej stadium - Stalin i Bierut. To był właśnie PRL! Ze swoją cenzurą stajecie z komuną w jednym szeregu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karusia Re: Kampania wyborcza PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 11:40 kolego drogi, to akcja MK a nie PiS, czytaj dokładnie artykuły prasowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient PRL Re: Kampania wyborcza PiS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.05, 15:49 Z całym szacunkiem, wkradła sie mała literówka: chodziło mi o PRZYSZŁYCH członków PiS, którzy przy okazji kampanii którą to PiS rozpoczęła już jakiś czas temu robią szum. Dziękuję za uwagi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K' Re: Młodzi Kretyni nadal walczą z komunizme IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 12:41 Jak w temacie :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM HOFMAN TO NIE JEST AKCJA PIS ANI PIS.FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient PRL A to przepraszam - chodzi o przedwyborczy szum MK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.05, 18:38 PiS: Trzech na pięciu członków zarządu MK jest w PiS - dane ze strony internetowej www.mk.org.pl/zarzad.html. PiS.FM:??? OK. Pan Adam Hofman (członek zarządu dolnośląskiego PiS) odżegnał się od akcji, więc chciałbym tutaj przeprosić i zarazem wyrazić mój nieskrywany podziw za tak zdecydowanie wystąpienie i BRAK poparcia dla tej akcji, ze strony części PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Hofman Re: A to przepraszam - chodzi o przedwyborczy szu IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.06.05, 19:50 Niczego nie dementowałem bo popieram tę akcję! Dobrze, że MK to zorganizowało, bo ludzie z FM.PiS są za ciency i nie daliby rady. pozdrawiam MK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient PRL Kampania MK z poparciem PiS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.05, 20:32 E kolo co to za piep... Jeśli jesteś tym za kogo sie podajesz, to trzeba było się w poprzednim poście wypowiedzieć na temat swojego poparcia dla palenia czarownic w imię dobra siebie i swojej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin FM PiS Adam Hofman IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 09:13 Szanowni młodzi Konserwatyści przypominam, że podpisywanie się nie swoim imieniem i nazwiskiem jest karane. Adam Hofman jest szefem na kraj młodzieżówki PiS - Forum Młodych PiS i nie ma nic wspólnego z waszym stowarzyszeniem, które zaznaczam że nie ma również nic wspólnego z partią PiS. Żal mi tylko, że szkalujecie prawdziwych PiSowców. Przypominam że w innych miejscach naszego kraju młodzi Konserwatyści podszywają się pod Ligę Polskich Rodzin lub Platformę Obywatelską (Jan Rokita jest prezesem honorowym młodych Konserwatystów). Należy przypomnieć że wcześniej podszywaliście się pod młodzieżówkę AWSu a przez pierwsze dwa lata działania partii PiS wszyscy byliście członkami Przymierza Prawicy dopiero kiedy notowania nam PiSu wzrosły postanowiliście się przyłączyć. Tak więc szczerze żal mi Was. Tak więc jeszcze raz apeluję do Was o nie narażanie dobrego imienia PiSu i młodzieżówki PiS – Forum Młodych PiS. Z wyrazami szacunku członek partii PiS (w czasach kiedy PiS miał 9% poparcia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: FM PiS Adam Hofman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:24 za mlody chyba jesteś, żeby historię "tamtych lat" pamiętać, MK-owcy działali na rzecz PiSu już w 2001 jak Ty albo siku w majtki robiłeś labo z Jurkiem G. w RS AWS działałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komor Re: Młodzi Konserwatyści nadal walczą z komunizme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:32 Zupełny debilizm!!! Robienie takich akcji na siłę jest aż przykre!! Chcą się pokazać medialnie, jeszcze teraz przed wyborami szukają jakiejś sensacji. Kretynizm! To przecież chodzi o wystrój lokalu, zabawę, jakiś śmiech, a nie wynoszenie Stalina na ołtarze. Gratuluje Młodym Konserwatystom poczucia humoru i proponuję, aby zaczęli pracę w "Fakcie" tam napewno się znajdą. Nie chcecie to nie łaździe tam!! POzdrawiam Konserwówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin PRZECZYTAJCIE TO PANOWIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 09:15 Szanowni młodzi Konserwatyści przypominam, że podpisywanie się nie swoim imieniem i nazwiskiem jest karane. Adam Hofman jest szefem na kraj młodzieżówki PiS - Forum Młodych PiS i nie ma nic wspólnego z waszym stowarzyszeniem, które zaznaczam że nie ma również nic wspólnego z partią PiS. Żal mi tylko, że szkalujecie prawdziwych PiSowców. Przypominam że w innych miejscach naszego kraju młodzi Konserwatyści podszywają się pod Ligę Polskich Rodzin lub Platformę Obywatelską (Jan Rokita jest prezesem honorowym młodych Konserwatystów). Należy przypomnieć że wcześniej podszywaliście się pod młodzieżówkę AWSu a przez pierwsze dwa lata działania partii PiS wszyscy byliście członkami Przymierza Prawicy dopiero kiedy notowania nam PiSu wzrosły postanowiliście się przyłączyć. Tak więc szczerze żal mi Was. Tak więc jeszcze raz apeluję do Was o nie narażanie dobrego imienia PiSu i młodzieżówki PiS – Forum Młodych PiS. Z wyrazami szacunku członek partii PiS (w czasach kiedy PiS miał 9% poparcia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: PRZECZYTAJ TO MARCINKU IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.06.05, 19:42 A mnie się wydaje, że można śmiało powiedzieć, że Przymierze Prawicy współtworzyło PiS (jego szef - Ujazdowski jest dzisiaj wiceprezesem PiSu). Bo myśmy go tak naprawdę organizowali jak Kaczki miały idee ale nie mieli ludzi. To ludzie MK a nie FM (ten śmieszny twór powstał znacznie później) organizowali wiece J.Kaczyńskiemu w takich małych miastach jak Bystrzyca Kłodzka (FM wtedy nie było). Ponadto warto zwrócić uwagę jak oba środowiska są odbierane - FM jako "spece" od krojenia arbuzów i topienia belki w słoiku raczej nie są zapraszani na onfernce jako młodzieżówka PiSu. Sięga się w takich wypadkach po ludzi z MK, bo oni zawsze coś mają do powiedzenia i nie patrzą jakby tu zarobić u kogoś nie pojawiając się nawet u niego w pracy. Wreszcie - spójrzmy na skład Rady Miejskiej - wszyscy radni Wrocka z PiSu (oprócz Holanowskiego) pochodzą z byłego PP. I taka jest prawda. Dolnośląski PiS i jego młodzież opiera się na MK i dawnym PP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M PiS nie ma nic wspólnego z Młodzi Konserwatyści IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.05, 08:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Młodzi Konserwatyści nadal walczą z komunizme IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 17:18 Idioci! Nudzi im się najwyraźniej, ajkoś nikomu dotychczas to nie przeszkadzalo, chcą być bardziej papiescy od papieża. W końcu trzeba jakoś 'zabłysnąć' a inteletu najwyraźniej brak, trzeba więc precedensem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana- Re: Młodzi Konserwatyści nadal walczą z komunizme IP: *.wroclaw.mm.pl 02.06.05, 17:25 a ja sie ludzilam ze zyje w cywilizowanym kraju.. moze zdaniem mlodych demokratow w PRLu powinny wisiec portrety Mandaryny i Wisniewskiego??? Jesli sie komus knajpa nie podoba niech odwiedza inne a nie podaje ja do sadu za wystroj!! a moze powinnismy wprowadzic cenzure na obrazki w lokalach publicznych? proponuje przedstawic jak najpredzej projekt nowej ustawy.. Ludzie, troche rozsadku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK to nie PiS!!!! Marcin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 22:26 Szanowni młodzi Konserwatyści przypominam, że podpisywanie się nie swoim imieniem i nazwiskiem jest karane. Adam Hofman jest szefem na kraj młodzieżówki PiS - Forum Młodych PiS i nie ma nic wspólnego z waszym stowarzyszeniem, które zaznaczam że nie ma również nic wspólnego z partią PiS. Żal mi tylko, że szkalujecie prawdziwych PiSowców. Przypominam że w innych miejscach naszego kraju młodzi Konserwatyści podszywają się pod Ligę Polskich Rodzin lub Platformę Obywatelską (Jan Rokita jest prezesem honorowym młodych Konserwatystów). Należy przypomnieć że wcześniej podszywaliście się pod młodzieżówkę AWSu a przez pierwsze dwa lata działania partii PiS wszyscy byliście członkami Przymierza Prawicy dopiero kiedy notowania nam PiSu wzrosły postanowiliście się przyłączyć. Tak więc szczerze żal mi Was. Tak więc jeszcze raz apeluję do Was o nie narażanie dobrego imienia PiSu i młodzieżówki PiS – Forum Młodych PiS. Z wyrazami szacunku członek partii PiS (w czasach kiedy PiS miał 9% poparcia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik czytajcie Wieżę Ciśnień! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:34 Akcję MK poparł w dzisiejszej Wyborczej w "Wieży Ciśnień" legendarny dziennikarz i działacz podziemia - Leszek Budrewicz! Warto przeczytać jego felieton. Szczególnie kieruję ten apel do aktywnego na forum członka PiSu, ktory bardziej nie znosi Mk niż symboli komunistycznych i atakuje akcję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hooligan Re: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:10 A Mrozek znowu swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Młodzi Konserwatyści nadal walczą z komunizme IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.06.05, 15:44 Skoro Mk poparł nawet lewicujący Leszek Budrewicz, to znaczy, że akcja była słuszna. Niezły był fragment o tym, żeby dla równowagi - oprócz "Lenina" wystawić w 3 pozostałych rogach Rynku innych morderców - żeby był komplet rogów zajęty. Pozdro dla MK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: push.sp Re: Młodzi Konserwatyści nadal walczą z komunizme IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:59 Male dzieci jestescie; wychowani przez komune i postkomune i niczego nie rozumiecie; nikt nie otwiera lokalu ze swastykami; a bolszewizm dla mnie jest 1000 razy gozniejszy od nazizmu; przez szacunek do ofiar zamordowanych przez ten system nie wolno krzewic takiej symboliki - w zadnej formie - rowniez na koszulkach z Che !! kto tego nie rozumie jest zywym przykladem degenerujacego wplywu bolszewizmu; nie ze wszystkiego mozna zartowac; ze smierci milionow ludzi, z katorgi innych milionow, ktorzy odwazyli sie zaprotesowac przeciwo systemowi - nie wolno !! jak ktos chodzi do kosciola a wspiera tego typu bolszewickie manifestacje - chocby zartem - powinien sie z tego wyspowiadac to zbyt powazna sprawa by sie z tego naigrywac; nie po to Dzierzynskiego pomniki obalallismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: Młodzi Konserwatyści nadal walczą z komunizme IP: *.wa.bigpond.net.au 10.06.05, 08:00 push!Ty oszolomie! Jesli dla Ciebie komunizm jest 1000 razy "gozniejszy" od nazizmu to natychmiast powinni Cie zamknac,w wariatkowie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frugo Re: Młodzi Konserwatyści nadal walczą z komunizme IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.06.05, 23:50 Popieram akcję! Dobrze, że Adam i Damian z FM poparli chłopaków, bo to rzeczywiście dobra akcja wrocławskiego PiSu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Młodzi Konserwatyści nadal walczą z komunizme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:24 Http://www.rafalorszak.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś