Gość: mamuśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 14:09 nie wiem jak wam ale mi jest tak gorąco że nie mam nawet ochoty wyjść z domu. macie jakiś pomysł na ochłodę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: josip Re: GORĄCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 14:14 jest zdecydowanie ZA GORACO! baardzo nie lubie takiej pogody... zimnw woda + wanna ? to mozem pomoc...ale jak trzeba sie do sesji uczyc w taka parowe..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: GORĄCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 14:26 myślałam o wannie ale ta woda spowoduje chyba szok termiczny brrr jeszcze gorzej...współczuję teraz się uczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: GORĄCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:04 ja tez wspołczuje sie uczyc... fajnie jest miec teraz pomaturalne wakacje.... a co do goraca mozna kupic wiatrak hehe, cos zawsze daje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cookie Mózg się lasuje. Nie ma siły na czasowniki. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.05, 16:06 Naparstek czarnego jak smoła espresso. Następnie poczwórna porcja lodów. Wiadro lodowatej wody po lodach. Żadnych napojów z bąbelkami. Zamieszkanie w łazience po reakcji na podaną wyżej mieszankę. Nogi do wanny. Reszta też. Byle do zimy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Mózg się lasuje. Nie ma siły na czasowniki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:10 normalnie szok. to działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jade na traugutta )))) niedobrze i po lodach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to se pogadałaś ze Re: Mózg się lasuje. Nie ma siły na czasowniki. IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.05.05, 20:55 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Mamuśka,kaś,i jak tam jeszcze - nie ma to jak dialog w tak upalny dzień szczególnie ze sobą,pomaga?? i nie jest tak nudno. marysia Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Mózg się lasuje. Nie ma siły na czasowniki. 29.05.05, 22:25 Hm. To tylko jedna osoba w kraju ma internet z neoplusa? ") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: GORĄCO IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.05.05, 21:03 Aha koniecznie dużo lodu na główkę ha ha :)))) pomaga na rozdwojenie jaźni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: GORĄCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:43 nie rozumiem za bardzo. jakie rozdwojenie jazni? jak ze sama soba. to wam sie mozg przegrzaly chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uf Re: GORĄCO IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.05.05, 21:15 teraz to ci jest gorąco, bardzo gorąco co :))) j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa :-)))) 29.05.05, 22:56 a ja wypiłam duszkiem 2 piwa "Wojak- wszechmocny" i ...do tej pory mi zwisa upał;-) taka się we mnie tolerancja na temperature zrodziła, że hej polecam :-) Ginger imbirowy takiej zyczliwości nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSENOS Re: :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:00 proponuje robote-no wiesz Odpowiedz Link Zgłoś