kinga!!! 10.09.01, 18:58 mimo że we wrześniu najczęściej gościła u nas Złota polska jesień w tym roku nastały bardzo szybko zimne jesienne wieczory. Jakie macie na nie sposoby aby umilić sobie czas gdy za oknem plucha... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FraMauro Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 20:41 Kinga, to przeciez takie proste-az dziw ze zadajesz to pytanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 19:43 Kingo - na zbliżające się jesienną pluchę polecam odwiedziny Forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 19:47 dziękuję napewno skozystam z takiej propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 20:14 przytulic sie do misia i snic sen o lecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.kask.net.pl 12.09.01, 20:21 mężczyzna,wino i jazz... i oczywiście- Forum! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 20:35 a co zrobić, jak ani misia ani mężczyzny nie ma? bo wino i jazz zawsze się znajdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: 213.76.92.* 12.09.01, 20:39 Na jesienne wieczory najlepsza jest jakaś dobra muzyka i gorąca herbatka z rumem. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 20:52 Wero misia można zawsze sobie kupić w jakimś sklepie, a męższczyznę (i to tego wymarzonego) trzeba sobie poszukać (choć to na peweno nie takie proste i łatwe). Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 21:14 dzieki za dobre rady...to do której korona albo tesco czynne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 21:16 jadę po "misia" .pozdro dla Roberto ! ps. a jak popyt na misie przewyższy podaż i sie nie załapię? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 21:24 misia zawsze mozna zdobyć -to prawda , z męzczyzną bywają czasem kłopoty ale ile jest potem radości...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 21:36 z tą radością to święta prawda... tak sobie myślę, jakby tak spotkać mężczyznę ...przy półce z "misiami"...to by dopiero byla RADOŚĆ ! czy mężczyzni bywają w takich miejscach ? pewnie nie , a jak juz tak to zakup jest przeznaczony : a)dla dziecka b)dla ukochanej kobiety... a może... jednak .. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 21:38 Trzeba szukać Wero (nie misia tylko mena oczywiście), ale fakt, ze byłoby to interesujące poznać wymarzonego męższczyznę przy stoisku z zabawkami (misiami) i w dodatku jakby ten men miał na imię Michał (zdrobniale Misiu)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 21:41 > > pewnie nie , a jak juz tak to zakup jest przeznaczony : > a)dla dziecka > b)dla ukochanej kobiety... > > a może... jednak .. może kupuja misia dla siostrzeńca lub młodszemu rodzeństwu a byc może szuka Misia rodzaju żeńskiego... eee to nie realne :( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocurro Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: 213.88.235.* 13.09.01, 11:44 Moze byc juz troche za pozno na mezczyzn , o nas trzeba bylo myslec w lecie kiedy latwo wabilismy sie na niezbyt dokladnie zakrywane kobiece wdzieki. Teraz to juz tylko same buble takie jak ja sie paletaja samotnie po Wroclawia ulicach stu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werra Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 12:53 Gość portalu: kocurro napisał(a): > Moze byc juz troche za pozno na mezczyzn , o nas trzeba bylo myslec w lecie > kiedy latwo wabilismy sie na niezbyt dokladnie zakrywane kobiece wdzieki. Teraz > > to juz tylko same buble takie jak ja sie paletaja samotnie po Wroclawia ulicach > > stu. Ech, Kocurro, Kocurro.. Sugerujesz , że teraz to nie sezon? a to dobre ! ( bo, jeżeli tak,to wygląda na to, że Ty też go przegapiłeś ) W twej wypowiedzi słychać głos typowego mężczyzny - liczą się tylko odkryte kobiece wdzięki, a co z resztą? bo te odkryte wdzięki to przecież tylko uzupełnienie całości ! PS. Nie pałętaj sie po mieście w taką pogodę zbyt często, bo tylko patrzeć , jak zacznie się sezon, ale grypowy...i nieszczęście gotowe : - ) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 21:36 Gość portalu: wera napisał(a): > > > jadę po "misia" .pozdro dla Roberto ! > > ps. Wero co tam miś, najważniejszy jest męższczyzna, a jego nie można pójść i tak jak misia kupiś w Tesco. Jezeli jeszcze nie znalazłaś swojej "drugiej połówki", to życzę Ci , szybkiego znalezienia takiego prawdziwego MISIA, do którego jak będzie Ci żle, zawsze beziesz mogła się przytulić... Serdeczne pozdro Wero ! > > a jak popyt na misie przewyższy podaż i sie nie załapię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 21:49 Ja proponuję, siedzieć przed komputerem w internecie na forum Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 21:49 Kinga !!! coś Ty się bajek naczytała? (albo harleqinów....) ??? zapewne mówiłby ów mężczyzna,że miś jest dla .....chorej babciu, która właśnie ma anginę albo coś jeszcze....a przy kasie dzieciątko ( np. cud dziewczynka- lub chlopczyk) wraz z mamusią wyraziłoby zachwyt "jaki piękny miś tatusiu"... i co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 21:53 nie czytam romansideł! nie trawie ich po pierwszych 3 stronach... A bachora to on miałby i to nie jednego tzn. cudne dzieciątko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 21:56 przepraszam za słowo "bachor" ja lubie bardzo dzieci ale tak mnie poniosło :) wybaczcie! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 21:58 1} dzięki roberto za zyczenia dopiero teraz przeczytalam : -) 2)Kinga ! widzę , że dokłóadnie wiesz o co mi biega...(niestety jest nas pewnie więcej ) : -))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 22:00 jak narzaie w dzisiejszy wieczór pozostanę na Forum bez żadnego Miśka .Werko jest nas więcej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 22:02 kinga!!! napisał(a): > jak narzaie w dzisiejszy wieczór pozostanę na Forum bez żadnego Miśka .Werko > jest nas więcej :))) wiem o tym doskonale :-))) powiedz gdzie Ci mężczyżni mają oczy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 22:06 oczy to oni mają ,wierz mi ,ale cos innego jest w nich nie tak, tylko dlaczego My musimy cierpieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 22:11 tak, a jesien taka dluga, że o zimie nie wspomnę.. chyba zostanie nam forum (choć tu dopiero debiutuję,a tak przy okazji, to czy ktoś już nie używa przypadkiem takiego nicka? ) a więc , jak wspomnialam wyżej zostanie nam forum i ...wirtualne misie ! : -)) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 22:19 Gość portalu: wera napisał(a): > tak, a jesien taka dluga, że o zimie nie wspomnę.. > > chyba zostanie nam forum (choć tu dopiero debiutuję,a tak przy okazji, to czy > ktoś już nie używa przypadkiem takiego nicka? ) > > a więc , jak wspomnialam wyżej zostanie nam forum i ...wirtualne misie ! > > : -)) witaj u nas na Forum jak tu raz weszłaś no to wpadłaś juz na dłłłłłłuuugi czas , twój nick jest jedyny w swoim rodzaju:) ! Roberto samotność nam nie doskwiera tzn. mi ... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 22:23 Wero witamy więc na naszym forum serdecznie, a co do nicka, to takiego jaki ty tu masz, nie używa chyba nikt, ale najlepiej zarezerwuj go sobie , zalogouj się po prostu , załóż konto mailowe na portalu GW. to najlepszy sposób, bo n naszym forum od pewnego czasu grasuje 2 "pajaców", którzy lubią się podszywać pod inne osoby, a jak będziesz miała swój nick i będziesz zalogowana (tak jak ja czy Kinga), to nikt nie bedzie mógł wykorzystywać Twojego nicka do głupich zabaw na Forum... Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 22:13 Coś Was dużo Drogie Samotne Damy... Dlaczego ? , wszak jesteście inteligentne, wykształcone, piękne (dla mnie nie ma pojęcia brzydka kobieta, są tylko ładne i ładniejsze)...a mimo to nadal jesteście samotne... Why ? - Drogie Forumowiczki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 10:13 Kinga i Roberto !!! fajnie mieć takie ciepłe przyjęcie !(a z tym nickiem , to wlasnie nie chcialam, zeby ktos mi zarzucil, ze się epodszywam..) A na pytanie Roberto odpowiadam tak, jak moja poprzedniczka - samotnosc tez mi nie doskwiera, ale po prostu czasami czegos brak.Z nami ( ze mna ) jest wszystko w najwiekszym porządku, lecz cóż mam zrobić gdy w oczach mężczyzn którzy pretendują (próbują)do miana "mena- mojego" , nie widzę ..iskierek? Roberto, jeżeli jesteś albo byłeś kiedykolwiek bujnięty, to z pewnością wiesz o czym mówię...... Pozdrawiam gorąco : -) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waza Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.kolorwroclaw.pl 12.09.01, 22:10 na jesienne wieczory proponuję dobrą książkę - jeśli facet lub kobeta nie dają rady;)) Odpowiedz Link Zgłoś