Dodaj do ulubionych

SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k)

10.09.01, 18:58
mimo że we wrześniu najczęściej gościła u nas Złota polska jesień w tym roku
nastały bardzo szybko zimne jesienne wieczory. Jakie macie na nie sposoby aby
umilić sobie czas gdy za oknem plucha...
Obserwuj wątek
    • Gość: FraMauro Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 20:41
      Kinga, to przeciez takie proste-az dziw ze zadajesz to pytanie :))
      • roberto65 Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 19:43
        Kingo - na zbliżające się jesienną pluchę polecam odwiedziny Forum !
        • kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 19:47
          dziękuję napewno skozystam z takiej propozycji
    • Gość: monika Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 20:14
      przytulic sie do misia i snic sen o lecie
      • Gość: marsha Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.kask.net.pl 12.09.01, 20:21

mężczyzna,wino i jazz...
        i oczywiście- Forum! :)
        • Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 20:35
          a co zrobić, jak ani misia ani mężczyzny nie ma?

bo wino i jazz zawsze się znajdzie....
          • Gość: michał Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: 213.76.92.* 12.09.01, 20:39
            Na jesienne wieczory najlepsza jest jakaś dobra muzyka i gorąca herbatka z
            rumem.
          • roberto65 Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 20:52
            Wero misia można zawsze sobie kupić w jakimś sklepie, a męższczyznę (i to tego
            wymarzonego) trzeba sobie poszukać (choć to na peweno nie takie proste i łatwe).
            Pozdro !
            • Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 21:14

dzieki za dobre rady...to do której korona albo tesco czynne???
              • Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 21:16

jadę po "misia" .pozdro dla Roberto !

ps.

a jak popyt na misie przewyższy podaż i sie nie załapię?
                • kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 21:24
                  misia zawsze mozna zdobyć -to prawda , z męzczyzną bywają czasem kłopoty ale
                  ile jest potem radości...;)
                  • Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 21:36
                    z tą radością to święta prawda...

tak sobie myślę, jakby tak spotkać mężczyznę ...przy półce z "misiami"...to by
                    dopiero byla RADOŚĆ ! czy mężczyzni bywają w takich miejscach ?

pewnie nie , a jak juz tak to zakup jest przeznaczony :
                    a)dla dziecka
                    b)dla ukochanej kobiety...

a może... jednak ..
                    • roberto65 Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 21:38
                      Trzeba szukać Wero (nie misia tylko mena oczywiście), ale fakt, ze byłoby to
                      interesujące poznać wymarzonego męższczyznę przy stoisku z zabawkami (misiami)
                      i w dodatku jakby ten men miał na imię Michał (zdrobniale Misiu)...
                    • Gość: kinga Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 21:41

>
                      > pewnie nie , a jak juz tak to zakup jest przeznaczony :
                      > a)dla dziecka
                      > b)dla ukochanej kobiety...
                      >
                      > a może... jednak ..

może kupuja misia dla siostrzeńca lub młodszemu rodzeństwu a byc może szuka Misia
                      rodzaju żeńskiego...
                      eee to nie realne :(
                      :))

• Gość: kocurro Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: 213.88.235.* 13.09.01, 11:44
                    Moze byc juz troche za pozno na mezczyzn , o nas trzeba bylo myslec w lecie
                    kiedy latwo wabilismy sie na niezbyt dokladnie zakrywane kobiece wdzieki. Teraz
                    to juz tylko same buble takie jak ja sie paletaja samotnie po Wroclawia ulicach
                    stu.
                    • Gość: werra Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 12:53
                      Gość portalu: kocurro napisał(a):

> Moze byc juz troche za pozno na mezczyzn , o nas trzeba bylo myslec w lecie
                      > kiedy latwo wabilismy sie na niezbyt dokladnie zakrywane kobiece wdzieki. Teraz
                      >
                      > to juz tylko same buble takie jak ja sie paletaja samotnie po Wroclawia ulicach
                      >
                      > stu.

Ech, Kocurro, Kocurro.. Sugerujesz , że teraz to nie sezon? a to dobre ! ( bo,
                      jeżeli tak,to wygląda na to, że Ty też go przegapiłeś )

W twej wypowiedzi słychać głos typowego mężczyzny - liczą się tylko odkryte
                      kobiece wdzięki, a co z resztą?
                      bo te odkryte wdzięki to przecież tylko uzupełnienie całości !

PS.
                      Nie pałętaj sie po mieście w taką pogodę zbyt często, bo tylko patrzeć , jak
                      zacznie się sezon, ale grypowy...i nieszczęście gotowe : - )

• roberto65 Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 21:36
                  Gość portalu: wera napisał(a):

>
                  >
                  > jadę po "misia" .pozdro dla Roberto !
                  >
                  > ps.

Wero co tam miś, najważniejszy jest męższczyzna, a jego nie można pójść i tak jak
                  misia kupiś w Tesco. Jezeli jeszcze nie znalazłaś swojej "drugiej połówki", to
                  życzę Ci , szybkiego znalezienia takiego prawdziwego MISIA, do którego jak będzie
                  Ci żle, zawsze beziesz mogła się przytulić...

Serdeczne pozdro Wero !
                  >
                  >

a jak popyt na misie przewyższy podaż i sie nie załapię?

• Gość: Marcin Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 21:49
      Ja proponuję, siedzieć przed komputerem w internecie na forum Gazety Wyborczej.
    • Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 21:49
      Kinga !!! coś Ty się bajek naczytała? (albo harleqinów....) ???

zapewne mówiłby ów mężczyzna,że miś jest dla .....chorej babciu, która właśnie
      ma anginę albo coś jeszcze....a przy kasie dzieciątko ( np. cud dziewczynka-
      lub chlopczyk) wraz z mamusią wyraziłoby zachwyt "jaki piękny miś tatusiu"...

i co Ty na to ?
      • kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 21:53
        nie czytam romansideł! nie trawie ich po pierwszych 3 stronach...
        A bachora to on miałby i to nie jednego tzn. cudne dzieciątko:)
        • kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 21:56
          przepraszam za słowo "bachor" ja lubie bardzo dzieci ale tak mnie poniosło :)
          wybaczcie! Pozdro!
        • Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 21:58
          1} dzięki roberto za zyczenia dopiero teraz przeczytalam : -)

2)Kinga ! widzę , że dokłóadnie wiesz o co mi biega...(niestety jest nas pewnie
          więcej ) : -)))
          • kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 22:00
            jak narzaie w dzisiejszy wieczór pozostanę na Forum bez żadnego Miśka .Werko
            jest nas więcej :)))
            • Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 22:02
              kinga!!! napisał(a):

> jak narzaie w dzisiejszy wieczór pozostanę na Forum bez żadnego Miśka .Werko
              > jest nas więcej :)))

wiem o tym doskonale :-)))

powiedz gdzie Ci mężczyżni mają oczy ????

• kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 22:06
                oczy to oni mają ,wierz mi ,ale cos innego jest w nich nie tak, tylko dlaczego
                My musimy cierpieć?
                • Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.01, 22:11
                  tak, a jesien taka dluga, że o zimie nie wspomnę..

chyba zostanie nam forum (choć tu dopiero debiutuję,a tak przy okazji, to czy
                  ktoś już nie używa przypadkiem takiego nicka? )

a więc , jak wspomnialam wyżej zostanie nam forum i ...wirtualne misie !

: -))
                  • kinga!!! Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 22:19
                    Gość portalu: wera napisał(a):

> tak, a jesien taka dluga, że o zimie nie wspomnę..
                    >
                    > chyba zostanie nam forum (choć tu dopiero debiutuję,a tak przy okazji, to czy
                    > ktoś już nie używa przypadkiem takiego nicka? )
                    >
                    > a więc , jak wspomnialam wyżej zostanie nam forum i ...wirtualne misie !
                    >
                    > : -))

witaj u nas na Forum jak tu raz weszłaś no to wpadłaś juz na dłłłłłłuuugi czas ,
                    twój nick jest jedyny w swoim rodzaju:) !
                    Roberto samotność nam nie doskwiera tzn. mi ...
                  • roberto65 Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 22:23
                    Wero witamy więc na naszym forum serdecznie, a co do nicka, to takiego jaki ty
                    tu masz, nie używa chyba nikt, ale najlepiej zarezerwuj go sobie , zalogouj się
                    po prostu , załóż konto mailowe na portalu GW. to najlepszy sposób, bo n naszym
                    forum od pewnego czasu grasuje 2 "pajaców", którzy lubią się podszywać pod inne
                    osoby, a jak będziesz miała swój nick i będziesz zalogowana (tak jak ja czy
                    Kinga), to nikt nie bedzie mógł wykorzystywać Twojego nicka do głupich zabaw na
                    Forum...

Pozdrawiam !
                • roberto65 Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) 12.09.01, 22:13
                  Coś Was dużo Drogie Samotne Damy...
                  Dlaczego ? , wszak jesteście inteligentne, wykształcone, piękne (dla mnie nie
                  ma pojęcia brzydka kobieta, są tylko ładne i ładniejsze)...a mimo to nadal
                  jesteście samotne... Why ? - Drogie Forumowiczki ???
                  • Gość: wera Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 10:13
                    Kinga i Roberto !!!

fajnie mieć takie ciepłe przyjęcie !(a z tym nickiem , to wlasnie nie chcialam,
                    zeby ktos mi zarzucil, ze się epodszywam..)

A na pytanie Roberto odpowiadam tak, jak moja poprzedniczka - samotnosc tez mi
                    nie doskwiera, ale po prostu czasami czegos brak.Z nami ( ze mna ) jest
                    wszystko w najwiekszym porządku, lecz cóż mam zrobić gdy w oczach mężczyzn
                    którzy pretendują (próbują)do miana "mena- mojego" , nie widzę ..iskierek?

Roberto, jeżeli jesteś albo byłeś kiedykolwiek bujnięty, to z pewnością wiesz o
                    czym mówię......

Pozdrawiam gorąco : -)
    • Gość: waza Re: SPOSOBY NA JESIENNE WIECZORY (k) IP: *.kolorwroclaw.pl 12.09.01, 22:10
      na jesienne wieczory proponuję dobrą książkę - jeśli facet lub kobeta nie dają
      rady;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka