Dodaj do ulubionych

DOŚĆ!!! Autopromocji Ram-u na forum!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:36
Czy tylko ja widzę, że pracownicy Radia Ram sami promują się na forum Gazety?
Zwróćcie uwagę, że nie ma dnia, by ktoś nie rozpoczął wątku typu "Ram jest
the best", najciekawsze jest jednak to, że wpisy są wciąż z tych samych
adresów, co sugeruje, że albo Ram ma jednego fana, lub sam, jako radio, się
ciągle tu promuje, robiąc "niby zamieszanie na forum ". Nie miałbym nic
przeciw temu, gdyby wypowiedzi te, nie były argumentowane textami w
stylu "... a cała reszta stacji radiowych ( i tu nazwy ) to Wiekie G....".
Panie i Panowie z Ramu, lub jeden jego fan - proszę o trochę kultury i
poszanowania gustów, a zwłaszcza słuchaczy innych stacji. Każda forma
promocji, nawet ta fałszywa, którą uskuteczniacie, wymaga jednak odrobiny
polotu, szkoda jednak, że korzystacie z tej najtańszej, czyli forum Gazety,
mam nadzieję, że stać was będzie w przyszłości na coś bardziej ambitnego, a
sam fakt, że wszystkie "ramowe wątki na forum" szybko umierają, świadczy, że
ludzie się już chyba w tym połapali, a więc ... dajcie już na luz.

Pozdrówko dla słuchaczy innych satcji radiowych.
Obserwuj wątek
    • papijon1 Re: DOŚĆ!!! Autopromocji Ram-u na forum!!!!!!!!!! 02.06.05, 00:04
      że co? ale o co koledze chodzi? po co te nerwy???prsgnę zauważyć, że nie użyłam
      zwrotu typu " a cala reszta stacji radiowych to g..." i jestem od tego daleka.
      O ile wiem forum jest po to żeby wyrażać swoją opinię, co uczyniłam, bo radio
      RAM lubię i juź. Kropka. I nie jestem jego pracownikiem, nie mam tego jak
      udowodnić, więc musisz mi uwierzyć na słowo. pozdrawiam i trochę mniej
      zacietrzewienia.
      ps
      a wczoraj np nie zauważyłam wątku "Ram jest the best", przedwczoraj również
      nie...i przedprzedwczoraj też nic...
      • Gość: Beata. B. ŚWIAT SPSIAŁ, CZYLI RADYJKO DLA KAŻDEGO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 00:34
        Nie wiem, dlaczego wszyscy czepiają się radia RAM. Przecież to radio dla
        kierowców. Jest tam wiele informacji o ulicznych korkach. Muzyka dla kibiców.
        Wieczorem romantyczna pseudoawangarda. Na szczęście nikt się w nim nie mądrzy a
        prowadzący nie są nazbyt refleksyjni. I oto właśnie chodzi. Świat spasiał,
        śpiejmy więc MY. Dosyć publicystyki, kultury, reportaży. Słuchajmy więc radia
        RAM.
    • Gość: ziutek Re: DOŚĆ!!! Autopromocji Ram-u na forum!!!!!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.06.05, 05:43
      Nawet nie wiesz jak się mylisz. Często zabieram głos na temat radia RAM. Jestem
      słuchaczem. Jestem przekonany, że nikt z pracownikow RAM-u nie promuje tego
      radia tutaj na forum. Nie ma takiej potrzeby.
      • Gość: Małpa Re: DOŚĆ!!! Autopromocji Ram-u na forum!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 06:11
        No i Dingo znalazłeś Ziutka,jedynego słuchacza RAMu.
        • Gość: dingo Re: DOŚĆ!!! Autopromocji Ram-u na forum!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:05
          ... no i proszę, znalazł się. A co do ilości "ramowych wątków" to wystarczy
          sprawdzić, forum w ostatnim tygodniu, SA CODZIENNE. Uwaga wątki te pojawiły się
          1.06, 31.05 i 30.05!!!! To przypadek? Czy może jednak celowe działanie?
    • Gość: q Re: DOŚĆ!!! Autopromocji Ram-u na forum!!!!!!!!!! IP: *.media4.pl 02.06.05, 09:40
      adres media4 to mój, domowy :-) i nigdy nie promowałbym własnej firmy na forum,
      o prędzej czy później firmy w których pracuję przyprawiają mnie o wymioty :-)

a siłą RAMu jest to, że sami słuchacze jakby w odpowiedzi na przysłowiowy Bajm
      w RMF,promują to co dobre i wartościowe [chodzi o muzykę, nie o prezenterów]

dziś rano jak się zdziwiłem kiedy głos w RAMie pasował do ruchu ust kobiety w
      aucie za mną :-) pozdrawiam panią Olę, nie ma pani tylnego prawego stopu :-))))
      • Gość: tomasz Re: DOŚĆ!!! Autopromocji Ram-u na forum!!!!!!!!!! IP: 195.117.149.* 02.06.05, 11:17
        !!!!!!!!!!!! No nareszcie ktoś to skumał!!!!!!!!! Dość taniej promocji na
        forum, oj dość! Za chwilę będzie tu ogłoszenie reklamowe , na ogłoszeniu, a nie
        o to chyba forumowiczom chodzi.

Popieram Dingo.
        • tit0 Re: DOŚĆ!!! Autopromocji Ram-u na forum!!!!!!!!!! 02.06.05, 11:20
          jestem za...juz mam dosc czytania jakie to radio jest wspaniale...
    • map4 Re: DOŚĆ!!! Autopromocji Ram-u na forum!!!!!!!!!! 02.06.05, 11:49
      Najlepsza nawet promocja nie pomoże, jeśli produkt jest do dupy.

Próbowałem słuchać różnych wrocławskich stacji lokalnych, ale długo tego wycia
      zdzierżyć się nie da. Cały czas lecą jakieś miękkie klasyki sprzed 20 lat
      poprzetykane polskimi kawałkami nadającymi się na pogrzeb a nie do radia.
      Po pół godzinie skakania po lokalnych stacjach radiowych w porze szczytu
      definitywnie zrezygnowałem z nich na rzecz mojej najnowszej płyty z mp3.
      No i te reklamy - to już jest przesada. Od pięciu lat jakiś producent daje 33
      procentowy rabat na jakieś okna - zmienia się tylko pora roku dająca pretekst do
      rabatu oraz nazwa stacji. Ile razy jestem we Wrocku - zawsze się gdzieś na tą
      reklamę nadzieję.
      Albo głos jednego i tego samego spikera (byłego pracownika Echa) dającego czadu
      w prawie każdym wyprodukowanym we Wrocławiu ogłoszeniu (nie smiem nazywać tego
      reklamą). Ludzie, litości.

Niektóre grupy muzyczne z prawdziwego topu są chyba we Wrocławiu na indeksie -
      jeśli już "limp bizkit" - to tylko ballada. Zero RATM, 50 cent też nie
      uświadczysz. Jeśli Eminem, to tylko w duecie z zaciągającą Dido. O Rammsteinie
      nawet nie śmiem wspomnieć. Kid Rock ? Albo Guns'n'Roses ? A po co. Piszcząca
      Kasia Nosowska jest lepsza. W ramach "ostrego grania" puścili K.Krawczyka.

Jeśli zaś o wiadomości drogowe chodzi - ani słowa o tym, gdzie w województwie
      tworzą się korki - zupełnie, jakby się świat na przekreślonym Wrocławiu kończył.
      Podobnie z wiadomościami z przejść granicznych. Brak.

Ustawiłem sobie w radiu "TA", żeby być na bieżąco z korkami. Włączyło się 10 km
      przed Zgorzelcem - kiedy wiadomości o korkach na A4 zaczęli nadawać Niemcy. We
      Wrocławiu tego chyba nie znają. Jeeeez, co za wieś.
      • Gość: Amelius Re: DOŚĆ!!! Autopromocji Ram-u na forum!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:55
        Akurat Rammstein chyba kilka razy w radiu Ram słyszałem. A co do korków, to nie
        dziw się, że nie podają informacji z województwa, bo to jest rozgłośnia o
        miejskim, czyli wrocławskim charakterze. Tylko, że tak naprawdde trudno
        wywniskować, czym map4 pisze w ogóle ro rozgłośniach loklanych, czy tylko o
        radiu Ram.
        • Gość: dingo Re: DOŚĆ!!! Autopromocji Ram-u na forum!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:23
          Rammstein w Ramie? No nie! Przecież tam leci tylko smooth jazz.
          • Gość: rozkminiacz Re: DOŚĆ!!! Autopromocji Ram-u na forum!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:15
            cos mi sie wydaje ze to ty "dingo" jestes tym, albo jednym z tych co nakrecają
            wątki o Radiu RAM!A może mi sie wydaje... ;-)
            Ludzie nie dajcie sie zwariowac i manipulować!
            • Gość: dingo Re: DOŚĆ!!! Autopromocji Ram-u na forum!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 01:20
              ... no dobra poddaje się. "Rozkminiacz" rozszyfrowałeś mnie! Tak to ja jestem
              twórcą "ramowych wątków", biorę na siebie autorstwo wszystkich wpisów o Ramie,
              a ponieważ mam rozdwojenie jaźni to..., czasami wraca mi świadomość i wtedy
              jest mi głupio i piszę takie bzdury bo mam problemy z sumieniem.

• Gość: rozkminiacz Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:37
                NO! To nie rób tego więcej.
                Dziękuję.
                pzdr
                • Gość: dingo Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 01:01
                  ... no i proszę znów długo nie musieliśmy czekać na wątek o RAMie na fotum. Co
                  mnie obchodzi jakaś Monika? Lanserka Ramu jest beznadziejna!!!!!
                  • Gość: adv Re: IP: *.crowley.pl 06.06.05, 07:32
                    A ja nie jestem pracownikiem RAMu, a go slucham.
                    I RAM jest fajny.. ;D
                    I po cholere to rozdmuchiwac?
                    I po cholere jasna mieliby pracownikowie radiowi wlazic na jakies forumy i
                    promowac stacje ktora nie jest wycelowana w takiego awanturujacego sie klienta?
                    Bez sensu...

Kazdy se slucha co lubi, jedni ramiszcze, inni eski-pineski albo ermefy, jeszcze
                    inni buczenia lodowki - i szkoda czasu oraz pradu coby jakies wojny wszczynac
                    radiowe.
                    Luzu troche.... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka