Gość: Rob Roy Kastrować drani chemicznie IP: *.sasiedzi.pl 15.11.05, 18:55 Kastrowanie np. chemiczne to jedyny sposób na powstrzymanie rożwydzonych bandytów i potencjalnych gwałcicieli. Winni także rozważać się amputację członka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Brutalni gwałciciele grasowali we wsi pod Ole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:57 to ma byc kara? wolne zarty, niech przywroca kare smierci, albo skażą tego nie-człowieka na smierc. zabić sk...syna! wcześniej rozciągać kołem i przypiekać nad ogniem,jeszcze ten debilowaty wyraz twarzy, boze to jakis horror, zatrzymaj swiat ja wysiadam. a tej dziewczynce i jej matce to postawic dom ze zlota i dozywotnia kasa od panstwa, chociaz tyle a tobie nie-człowieku zyczę zebys przez reszte swojego zycia czul sie jak twoje ofiary, zebys w tym luksusowym wiezieniu mal zapewnione nocne atrakcje, chańba dla twojej rodziny ze wydala takiego potwora na swiat, po tym artykule jestem za kara smierci ktorej wczesniej bylam przeciwna, przywrocic i to jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROSZE BARDZO PROSZE IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 15.11.05, 19:00 prosze o wypowiedz przeciwnikow kary smierci. "bo mu tata do wanny wchodzil" "bo moze powiesilismy niewinnego" "bo sie poprawi" "bo tak nie mozna" "bo to plotki, ze utrzymanie wieznia jest drozsze od domu dziecka" "bo to czlowiek jest" "bo kara niewspolmierna do czynu" itepe itede... Prosze, niech tu zaczna wykrzykiwac swoje protesty - mozliwie najlepiej argumentowane... Wychodzi na to, ze jesli przydarzy sie to komus bliskiemu, to trzeba siedziec cicho, zadna tam policja, zadne tam sady, znalezc zaufane osoby, wyszukac chwasta i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarioGEe Re: BARDZO PROSZE IP: *.neting.pl 15.11.05, 20:12 Ja zawsze bylem przeciw karze smierci. Ale na takich nie mam zadnego argumentu. W zasadzie mam jeden. Zeby cierpieli przed smiercia, bo szybka smierc jest dla nich zbyt mala kara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.sadystka Re: BARDZO PROSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:30 ej, ale kara śmierci jest dla żywych, nie dla zmarłych - eliminacja sp[rawcy minimalizuje ryzyko, że któryś podąży, i to nie jest tak, że tylko się schytrzą i będą zacierali ślady, bo to są raczej ekstrema, gwałciciele przy obecnym stanie rzeczy czują się cholernie bezkarni, ofiary są praktycznie bezbronne. bezsensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Brutalni gwałciciele grasowali we wsi pod Ole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:00 To jest kpina z pokrzywdzonych w okrutny sposob kobiet. Byly 3 gwalty, w tym jeden dotyczyl dziecka!!! Zwyrodnialcy, ktorzy sie ich dopuscili, nie nadaja sie do zycia w spoleczenstwie. Po wyjsciu na wolnosc ta dzicz znowu komus zmarnuje zdrowie i zycie. Zacznijmy domagac sie kumulacji kar za tego rodzaju przestepstwa. W przeciwnym razie nikt- nigdzie nie bedzie bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret KARA ŚMIERCI DLA GWAŁCICIELI!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 15.11.05, 19:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serion Re: Brutalni gwałciciele grasowali we wsi pod Ole IP: *.such.nat.hnet.pl 15.11.05, 20:35 > To jest kpina z pokrzywdzonych w okrutny sposob kobiet. Byly 3 gwalty, w tym > jeden dotyczyl dziecka!!! Zwyrodnialcy, ktorzy sie ich dopuscili, nie nadaja si > e > do zycia w spoleczenstwie. Po wyjsciu na wolnosc ta dzicz znowu komus zmarnuje > zdrowie i zycie. Zacznijmy domagac sie kumulacji kar za tego rodzaju przestepst > wa. > W przeciwnym razie nikt- nigdzie nie bedzie bezpieczny. oni nie wyjdą na wolność. nie uda im się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: bzdura!! IP: *.rene.com.pl 15.11.05, 22:27 bo co sie stanie? zakrztusi sie kompocikiem podczas obiadku fundowanemu z moich podatków? przestancie ludzie w koncu wypisywac takie naiwne bzdury. dostana osobna cele, zeby im wlos z glowy nie spadl. beda sie tam czuli jak paczki w masle i tyle. wyjda za dobre sprawowanie i powroca do swoich ulubionych rozrywek, kradziezy, rozbojow, gwaltów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: bzdura!! IP: *.rene.com.pl 15.11.05, 22:34 jedynie mlodzi ludzie, ktorzy trafiaja do aresztu lub wiezienia za głupote, jakas drobna kradziez albo bojke po dyskotece maja w tych miejscach naprawde straszne zycie. to oni sa gwalceni, bici, ponizani. taki los spotyka osoby, ktore nie popelnily jakis wielkich zbrodni, ludzi ktorych mozna zresocjalozowac. scierwa i smieci jak ci zwyrodnialcy maja tam luz blues. czesto nawet nikt inni skazani nie iwedza za co takie szmaty trafily za kratki, chyba ze ktorys ze straznikow pusci to w obieg. czesto to wlasnie takie zwierzeta wyzywaja sie na slabszych, wiec w zasadzie nie maja zadnej przerwy w wykonywaniu swoich ulubionych rozrywek. a jesli nawet jest inaczej to dostaja swoja cele i po wszystkim, mozna im naskoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Osobna cela? 15.11.05, 22:59 Pamiętam kiedyś na wykładzie pewien doktor - sędzia opowiadał właśnie o celach "jedynkach". Podobno to jest właśnie najgorsze i nie ma bandziora którego 2 tygodnie w jedynce by nie złamały. Skazani mówią, że to potworne siedzieć samemu, nie widzieć człowieka i nie mieć do kogo się odezwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Osobna cela? IP: *.rene.com.pl 16.11.05, 16:52 ojej, zaraz sie poplacze, tak im wspolczuje tej potwornej kary... co ty pleciesz? ze to potworne to sie domyslam, ale domyslam sie rowniez ze lepsze to niz wspolwiezniowie znecajacy sie nad pedofilem fizyczne, psychiczne i seksualnie. osobna cela wiec jest dla zboczenca wybawieniem w takiej sytuacji. zreszta coz to za kara, nie miec sie do kogo odezwac dla zwyrodnialca, ktory w ten sposob krzywdzi innych ludzi?? to zadna kara. jesli nie ma kary smierci ani kamieniolomów zyczylabym im przynajmniej tego, ze beda sie nad nimi znecali inni wiezniowie. niestety prawda jest taka, ze albo dostana osobne cele albo sami beda w grupie ktora ma tam najwiecej do powiedzenia i to oni beda znecac sie nad innymi. a swoja droga to trzeba sie zastanowic rowniez nad tym, ze ci ktorzy zrobiliby im z tylków jesien sredniowiecza to tacy sami zwyrodnialcy jak oni. nie sadzisz? normalny czlowiek nie jest w stanie znecac sie i gwalcic innych. jedyna sluszna kara to kara smierci albo przynajmniej zeslanie zboczencow na ciezkie roboty do konca zycia w kamieniolomach. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Osobna cela? 16.11.05, 19:26 Ja im nie współczuję. Ja bym ich chętnie na rożen nadział i upiekł na wolnym ogniu. Po prostu wskazuję, że izolatka to wcale nie jest luksus. Tam najtwardsi potrafią pie..a dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: Brutalni gwałciciele grasowali we wsi pod Ole 15.11.05, 19:03 Ja się tylko zastanawiam jaki jest sens społeczny i ekonomiczny utrzymywania takich kolesi w więzieniu, fundowania im obiadków, telewizji itd., a potem wypuszczania na wolność. Taniej wychodzi strzelić w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janieznany Re: Brutalni gwałciciele grasowali we wsi pod Ole IP: *.dyn.iinet.net.au 15.11.05, 19:07 juz sa cw..ami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK CHOJECKI CZASEM NIE MA TOLERANCJI I JEJ NIE POWINNO BYC IP: 207.208.161.* 15.11.05, 19:07 Z DRUGIEJ STRONY. NIE ZABIJAC ICH. ZDROWE CHLOPY. - TRZEBA BUDOWAC AUTOSTRADY - PRACOWAC NA KAWALEK CHLEBA Z WODNISTA ZUPA - TESTOWAC LEKI TYLE RZECZY MOZNA ZROBIC Z TYMI STWORZENIAMI BO DO LUDZI IM DALEKO A WYJSC Z WIEZIENIA MOGLIBY TYLKO KOMINEM ALBO NOGAMI DO PRZODU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: CZASEM NIE MA TOLERANCJI I JEJ NIE POWINNO BY IP: *.delta.furrynet.org 15.11.05, 23:48 POPIERAM !!!!!!!!!!! Mądry post!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud W ISLAMIE DOSTALIBY KARĘ ŚMIERCI 15.11.05, 19:10 na pohybel pseudohumanistom! ISLAM religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
juzek1900 Re: Brutalni gwałciciele grasowali we wsi pod Ole 15.11.05, 19:14 Nic im nie zrobia. Beda siedziec razem i licytowac sie kto komu bardziej zasunal! Lepiej od razu spalic ich zywcem na rynku we Wroclawiu. Przynajmniej bedzie co ogladac wieczorem w Faktach o 1900. Co najlepiej uzyc na rozpalke??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy powinni ich uwolnic! IP: *.ka.dial.de.ignite.net 15.11.05, 19:21 przeciez wg. polityki LPR-u i PiS gwalciciele przyczyniaja sie do wzrostu dzietnosci w Polsce. Wypuscic ich wszystkich i zaplacic jeszcze odszkodowanie wraz z odsetkami!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Brutalni gwałciciele grasowali we wsi pod Ole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:21 wypowiedz ze wczesniejszego artukułu: miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,3006443.html Obrońca oskarżonego Tomasza D. wniósł o uniewinnienie. - Jako obrońca nie mam innego wyjścia - tłumaczył mecenas Marek Piwkowski. - Mój klient nie przyznaje się do winy. W ten sposób pozbawia się możliwości pokazania sądowi, że w przyszłości mógłby się poprawić. Jednak w świetle dowodów, warto zapytać, czy istotnie oskarżeni działali ze szczególnym okrucieństwem? Przecież nie było ciężkich skutków zgwałcenia, typu trwałe kalectwo. Choć oczywiście były skutki psychiczne. Obrońca Adama N. z kolei poddał w wątpliwość zebrany materiał dowodowy. Przekonywał też, że jego klient był uzależniony od alkoholu, lekko upośledzony umysłowo, a w czasie czynu "pokazał, że ma pewną granicę zachowania". pozabijać te stworzenia, niech nie oddychaja tym samym powietrzem co reszta świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Brutalni gwałciciele grasowali we wsi pod Ole IP: *.rene.com.pl 15.11.05, 22:40 o wlasnie, ze jego klient to uposledzony debil to jedyna rzecz, z ktora sie zgodze. ja rozumiem, ze nie ma facet innego wyjscia jak taka szmate bronic, bo takim sieciom przysluguje adwokat. ale pieprzenie takich bzdetow jak "nie bylo trwalych oznak kalectwa" moglby sobie darowac. to chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolnik Re: Brutalni gwałciciele grasowali we wsi pod Ole IP: *.media / 195.136.30.* 15.11.05, 19:22 DAJCIE ICH DO MNIE. MAM OGIERY ROZPŁODOWE, TO SOBIE POUŻYWAJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artysta NIE SMIAL BY SIE DEBIL JEDEN IP: *.umcs.lublin.pl 15.11.05, 19:26 gdyby wiedzial, ze za miesiac zaloza mu petle na ten zasrany drecholski leb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: NIE SMIAL BY SIE DEBIL JEDEN IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 15.11.05, 19:43 masz racje nalezy sie surowsza kara a nie na pocieche pisac to ze w wiezieniu im wspołwiezniowie wymierza prawdziwa kare To jest chore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzekutor Za gwałt należy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:27 KULA W ŁEB!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Brutalni gwałciciele grasowali we wsi pod Ole IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 15.11.05, 19:36 Powiesić za jaja na żyłce wędkarskiej!!! Może nienawiść to niskie uczucie, ale najbardziej na świecie NIENAWIDZĘ gwałcicieli i ogólnie sprawców przestępstw seksualnych! Obcinanie na żywca, po plasterku - to byłaby adekwatna kara! Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Brutalni gwałciciele grasowali we wsi pod Ole 15.11.05, 19:39 o żesz w morde nie moge, z chęcią bym dorwał i wpierdziel spuścił żeby go "złamać"! No takich zwyrodnialców to do kamieniołomów i do końca życia charówa na rzecz państwa (ale nie kara śmierci, proszę) nie ma litości dla skur******* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter nic mu pod cela nie zrobia , to zlodziej ... IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 15.11.05, 19:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIMA Re: nic mu pod cela nie zrobia , to zlodziej ... IP: *.cust.tele2.pl 15.11.05, 19:49 podobno GW ma sie od poniedzialku ukazywac w nowej formie ma byc w postaci rolki i nie zadrukowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: nic mu pod cela nie zrobia , to zlodziej ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:27 nie doceniasz jej /gazety w/ bo jesteś za głupi żeby ją docenić . A twoja wypowiedź potwierdza twoją głupotę . Dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: nic mu pod cela nie zrobia , to zlodziej ... 15.11.05, 20:35 Koleś do końca grał przed sobą i światem twardziela. Jakby mu kat przystawił lufę do głowy to by zmiękł ten prawdziwy gangsta, w dresach za 200 zł. Klasa sama w sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Powini ich wykastrowac IP: *.botany.gu.se 15.11.05, 19:49 wtedy by sie nie smiali Ale oczywiscie "obroncy praw czlowieka" by protestowali. Czasem watpie w cywilizacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Pod celką przegwintuą im odbyty... IP: *.chello.pl 15.11.05, 19:56 Zapomną co to znaczy chodzić na dwóchnogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagittarius954@ Re: Pod celką przegwintuą im odbyty... IP: *.chello.pl 15.11.05, 20:35 Tak sobie mysle że w zasadzie w celi nic złego im się nie stanie .Dlaczego? Bo są młodzi i w dupie mają cały porządek celi i więzienia.Zakładanie że surowość więzienia polega na niedogodnościach opartych na obyczajowości weń panujących jest iluzoryczna. Surowość i powrót do normalności powinien być posegregowany na etapy i rejestrowaniu zachowania więźnia.Pierwsze to odosobnienie, brak dostępu do prasy książek , telewizji DVD, itp.Brak widzeń , niemożliwość pracy w grupie.Scisła dieta rozluźniana tylko w wypadku bdb zachowania .Surowo ale sprawiedliwie.Może moja wizja odbiega od dzisiejszego więzienia i jest niesprawiedliwa ale to naczlnik więzienia powinien decydować o obyczajach weń panujących a nie więźniowie.Złamać im charakter można na różne sposoby a o gwintowaniu im dup oni sami mogliby sobie tylko pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mefissto LPR ich wybroni, nosiciele zycia poczetego 15.11.05, 20:15 Trzeba bylo wybierac inne cele, zony LPR. Przynajmniej dzieciaki nie zostaly by usuniete i wychowane w duchu patryjotyzmu/faszyzmu* niepotrzebne skreslic Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Ojciec dyrektor wstawil sie za nimi 15.11.05, 20:22 Twierdzil ze to w ramach prokreacji , a nowych aryjskich duszyczek w tym pieknym kraju nigdy nie za wiele . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarioGEe Re: Ojciec dyrektor wstawil sie za nimi IP: *.neting.pl 15.11.05, 20:27 niesmaczny zart. Mozesz nie lubic o. Rydzyka tez go nie lubie, ale to nie powod do takich stwierdzen. Odpowiedz Link Zgłoś
maggisterr Jest w tym trochę prawdy 15.11.05, 21:12 Gość portalu: DarioGEe napisał(a): > niesmaczny zart. Mozesz nie lubic o. Rydzyka tez go nie lubie, ale to nie powod > do takich stwierdzen. Rydzyk się oczywiście za nimi nie wstawi - bez przesady. Ale cały ten rydzykowo-giertychowy jazgot w sprawie nieskrobania bękartów z gwałtów jest faktem i to jest przerażające. Nie wiem czy bysio w dresiwie zrobił bękarta tej nieszczęsnej kobiecie, ale jeśli tak, a ona wyskrobała ten bydlęcy pomiot, to jestem pewien, że moherowe środowisko bardziej by potępiło ją i ginekologa niż tych krótko ostrzyżonych młodych heteroseksualnych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurand2 dostaną za swoje w celi IP: *.such.nat.hnet.pl 15.11.05, 20:29 z czego oni się tak cieszą? szansa, że wyjdą z pierdla jest jak 1:1.000.000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: dostaną za swoje w celi IP: *.rene.com.pl 15.11.05, 22:47 gó.. prawda. a Ty jestes naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Brutalni gwałciciele grasowali we wsi pod Ole IP: *.ny325.east.verizon.net 15.11.05, 20:35 Jestem przerazona tym co klebi sie w mojej glowie po przeczytaniu tego artykulu. Czy to jeszcze ludzie, czy juz zwierzeta? Nie moge znalezc w sobie nawet cienia litosci dla nich. Mam nadzieje, ze beda bardzo cierpiec za to co zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolik Re: Brutalni gwałciciele grasowali we wsi pod Ole IP: *.wroclaw.mm.pl 15.11.05, 20:43 Dla nich najlepsza byłaby tylko jedna kara! Trzeba by było ich wykastrować... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Z czego się cieszy ten debil na zdjęciu? 15.11.05, 20:39 Przecież w kryminale to on będzie miał absolutnie przesrane. Nawet dresik z 4 paskami mu nie pomoże. Z czego on się cieszy? Odpowiedz Link Zgłoś