lellapolella 15.06.13, 21:00 załatwił mi prawie cała kępę maków główki obwisają i więdną, coś jak przy bruzdownicy pędówce u róż, tylko nakłuć nie widać... miał ktoś do czynienia z takim gadem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: przeklęty narkomakowiec 15.06.13, 22:36 maków jeszcze nic mi nie jadło. natomiast dzisiaj zobaczyłam, ze jedna róża straciła wszystkie pąki, jakieś bydle obeżarło. róża nic wielkiego, żółta, pnąca z LIDLa ale ja cie przepraszam, żeby zaraz wszystkie ? dojrzałam jakąś gąsienicę z białym paskiem wzdłuż, ona to ? Odpowiedz Link
newill6 Re: przeklęty narkomakowiec 15.06.13, 23:42 Jako że jestem akurat wew kraju ,pozwolem sobie na zabranie głosu wew powyższej jakże smutnej sprawie..jako że ten przypadek/róż własnie/ dotknał mię wew ubiegłym roku przez co niestety polowa moich rózanych niewiast własnie posmutniała po stracie malutkich jeszcze pączków,przez co piękności moje odkryły swe cudeńka jedyny raz....jak na razie u mnie jest dobrze,zacieram rece i czekam na kwitnienie...:) Odpowiedz Link