Dodaj do ulubionych

praca we Wrocławiu

16.07.02, 15:27
Praca, a wlasciwie jej brak spedza mi sen z powiek!
Obserwuj wątek
    • Gość: kirkol Re: praca we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.02, 17:30
      jaka praca? dyrektor czy tez jaka kolwiek
      pozdro
      • szarykot Praca na wakacje... 16.07.02, 20:18
        wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=924308&dzial=011401
      • Gość: aabjp Re: praca we Wrocławiu IP: *.umwd.pl / 192.168.0.* 17.07.02, 09:13
        Gość portalu: kirkol napisał(a):

> jaka praca? dyrektor czy tez jaka kolwiek
        > pozdro

Nie dyrektor i nie akwizytor. Po kilku miesiacach szukania chcialoby sie znow
        zarabiac na dom, zone, itd.

• Gość: dr Jekyll Jaka praca??? IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.07.02, 21:43
      NIE MA!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: STrup Bądź konkretny. IP: *.chem.uni.wroc.pl 17.07.02, 09:23
      Skoro szukasz pracy przez Forum (niby dlaczego nie?), to zrób to konkretnie.
      Napisz co umiesz, w czym masz doświadczenie, jakiej pracy nie chcesz
      (akwizytor - to już wiem), w czym jesteś lepszy od innych. No i podaj kontakt.
      Aha! Nie podkreślaj, że musisz pracować, bo jesteś biedny i bezrobotny od XXX
      miesiecy! To bowiem znaczy, że nie byłeś atrakcyjny w kolejnych staraniach (to
      taka uwaga techniczna, ale może Ci się przydać). Podkreślaj swoje umiejętności,
      zdolności, chęć do pracy, ambicje, zainteresowania (ale - na litość boską -
      niech to nie będzie piłka nożna i seriale telewizyjne!).
      Bądź atrakcyjny! i konkretny!
      • Gość: johann3 Re: Bądź konkretny. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.02, 09:39
        no dobra, kilka konkretów, gram klasykę w składzie skrzypce, wiolonczela i
        fortepian, lubię swoją pracę, mamy duży repertuar, dużo zapału, niemniej
        brakuje nam słuchaczy, pewno po wakacjach się ruszy, na razie inwestycje
        związane z promocją naszego trio daleko przewyższają przychód, zaznaczam, że
        też tylko chciałbym utrzymać rodzinę z mojej pracy, na wysłanych ok. 600 majli
        po różnych instytucjach dostałem 10 odpowiedzi, gdzie trzy dotyczyły możliwości
        wykonania naszego programu, pozostałe mówiły o braku paragrafu w działalności
        statutowej firmy na darmowy występ mojego zespołu, no i dobrze, nie stanę w
        przejściu świdnickim, nie zamierzam konkurować z cyganami, w końcu moje wysiłki
        zostaną docenione, tylko czemu to ma być na drugim końcu świata? spędziłem
        kilka lat na kontraktach zagranicznych, teraz chciałbym być bliżej mojej
        rodziny, czy to zbyt duże wymaganie? tak więc zawód wyuczony jak na razie
        sprawia mi więcej zawodów niż przyjemności, niemniej nie zamienię się w
        ogólnobudowlańca, tancerza gogo, czy dajmy na to taryfiarza, oni też mają swoje
        problemy, na dziś tyle, pozdrawiam
      • aabjp Re: Bądź konkretny. 18.07.02, 11:21
        No dobra: inżynier, 40, z głową na karku, gospodarka komunalna. Dzięki za rady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka