Dodaj do ulubionych

Demokraci na tablicach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:02
no i co z tego?
Obserwuj wątek
    • Gość: wowa Demokraci+SdPL przewodnią siłą narodu wybranego. IP: *.daminet.pl 05.06.05, 21:24
    • Gość: Polak mały Borys na Madagaskar !!! IP: *.daminet.pl 05.06.05, 21:27
    • Gość: www Re: Demokraci na tablicach IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 05.06.05, 21:33
      No i już GW będzie nas karmić pd do wyborów? Mam już odruch wymiotny!
    • wielki_czarownik Unia Wolności - reaktywacja 05.06.05, 21:36
      Oto kolejna próba reanimacji czy raczej wskrzeszenia Unii Wolności. Nowa nazwa, te same twarze i lojalne poparcie GW. Jak widać niektórzy nie sa w stanie pojąć, że wyborcy powiedzieli im "dziękujemy".
      • Gość: Marcin GW ROBI BEZPŁATNĄ REKLAMĘ PD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.05, 22:54
      • Gość: Paweł Z. Re: Unia Wolności - reaktywacja IP: 195.117.149.* 06.06.05, 13:51
        Masz rację, Wielki. Co ciekawe, z daleka widać, że ta próba jest całkowicie
        chybiona. Dawne uwolstwo grało na intelektualnych sentymentach części wyborców,
        eksponując profesorskie tytuły swoich działaczy. Inicjatywa PD trafia natomiast
        w próżnię.
        Odwrót od intelektualizmu w pełni uwidacznia się w osobie Henryki Bochniarz,
        kandydatki PD na prezydenta. W necie z łatwością można znaleźć biografie tej
        pani. Mógłbym dorzucić też coś od siebie. I bez tego widać jednak, że ta pani
        reprezentuje związek polityki z gospodarką w bardzo kiepskim wydaniu. O osobie,
        która zasiada w kilkunastu radach nadzorczych dużych spółek i która oświadcza,
        że jej ulubionym hobby jest pielenie grządek, wiele na tej właśnie podstawie da
        się powiedzieć.
        • Gość: Oktoberfest Re: Unia Wolności - reaktywacja IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 06.06.05, 14:06
          Gość portalu: Paweł Z. napisał:
          [...]
          I bez tego widać jednak, że ta pani reprezentuje związek polityki z gospodarką
          w bardzo kiepskim wydaniu. O osobie, która zasiada w kilkunastu radach
          nadzorczych dużych spółek i która oświadcza, że jej ulubionym hobby jest
          pielenie grządek, wiele na tej właśnie podstawie da się powiedzieć.

Łatwo zauważyć, że w jej przypadku chodzi o grządki z "kapustą"! :D

• Gość: Działkowiec Co masz do pielenia grządek? IP: *.chem.uni.wroc.pl 06.06.05, 14:20
            Gość portalu: Oktoberfest napisał(a):

> Gość portalu: Paweł Z. napisał:
            > [...] jej ulubionym hobby jest pielenie grządek [...]>
            > Łatwo zauważyć, że w jej przypadku chodzi o grządki z "kapustą"! :D

Osobiście wolę prezydenta - amatora działkowca (ale nie z władz Polskiego
            Związku Działkowców - tych typów wysłałbym na Madagaskar albo i dalej) niż tych
            kandydatów, których jedynym hobby jest "wadza". Mimo ewidentnego braku
            kwalifikacji oraz pomysłu na Polskę (i tu długa lista, gdzie na pierwszym
            miejscu są Kaczuchy, Rokita oraz Giertychy).
            A w ogóle to człowiek bez pozazawodowych zainteresowań jest dla mnie
            podejrzany. I ograniczony.
            Bochniarz ma ponadto przynajmniej tę zaletę, że ma swój majątek (spory) i nie
            rwać ku sobie i swoim ludziom publicznego szmalu.
            To zaś, że Bochniarz jest kobietą mi nie przeszkadza.

• Gość: Paweł Z. Re: Co masz do pielenia grządek? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.06.05, 19:35
              Absolutnie nic. Sam mam działkę. Chciałem po prostu zwrócić uwagę na fakt, że
              osoba łącząca tyle odpowiedzialnych funkcji co pani Henryka raczej nie miałaby
              czasu na pielenie grządek. Chyba że te odpowiedzialne funkcje to w
              rzeczywistości synekturki, przy pomocy których różne bogate firmy, zarabiające
              na kontraktach w sektorze publicznym, pompują pieniądze w pewną dość dobrze
              ustosunkowaną osobę i jej znajomych. Rzecz jasna to tylko przypuszczenia. :-)
              • Gość: Oktoberfest Re: Co masz do pielenia grządek? IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 06.06.05, 19:46
                zapracowany Zdrojewski swój ogródek uprawiał o drugiej w nocy, przynajmniej tak
                twierdził... ;)
        • wielki_czarownik Zgadzam się 06.06.05, 21:57
          Dziwi mnie jednak ten niepowstrzymany pęd do koryta jaki prezentują różni politycy, czy też raczej politykierzy. Nieważne pod jakim sztandarem byle do przodu.
    • Gość: Marcin Re: Demokraci na tablicach IP: *.e-wroc.com 05.06.05, 22:11
      Jakas darmowa reklama??
      W kazdym badz razie 3mam ze PD kciuki.
      ;-)
    • Gość: Marcin A skąd mają tyle piniędzy ci z UW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.05, 22:53
      • Gość: Roman Alleluja i do przodu !!! IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:22
        Trzymam kciuki za PD, gratuluję Kanydatki na prezydenta - mój głos macie.
      • Gość: Yo Re: A skąd mają tyle piniędzy ci z UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:03
        A skąd tyle pieniędzy? Z pieniędzy podatników. Wszyscy za to płacimy. Uzyskali
        w poprzednich wyborach powyżej 3% w wyniku kretyńskiej ustawy i dostali zwrot
        pieniędzy za kampanię wyborczą. To z naszych pieniędzy te bilbordy.
    • Gość: hyklo Re: Demokraci na tablicach IP: *.wroclaw.mm.pl 06.06.05, 00:57
      i super. bochniarz prezydentem
      • Gość: TWK Re: Demokraci na tablicach IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.06.05, 01:46
        No mam nadzieje ze to tylko darmowa reklama a nie jakiś układ z partią.

A juz myslalem że GW wyrosła z takich historii. Coraz mniej mi sie to podoba.
      • Gość: Oktoberfest Dyskusja w tym temacie jest bezprzedmiotowa,... IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 06.06.05, 15:44
        Gość portalu: hyklo napisał(a):
        > i super. bochniarz prezydentem

... bo żadna kobieta (Szyszkowska, Bochniarz, NN) do II tury nie przejdzie.

• Gość: tyr Re: Dyskusja w tym temacie jest bezprzedmiotowa,. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:34
          Czy kobieta może byc PDrastą?
    • Gość: z Wrocka Re: Demokraci na tablicach IP: *.dozamel.com.pl 06.06.05, 07:41
      Uwaga ! Nie dajcie się nabrać ! To kolejna przystań dla różnych cwaniaków i
      pływaków, dla których liczy się tylko KASA !!! Znam osobiście taką osobę, która
      wpierw była w SLD, potem w SDiP (Borowski) a teraz jest tutaj... Bo liczy się
      tylko kasa, kasa ... kasa ... kasa ... kasa ... kasa ... kasa ... kasa ...
      kasa ... kasa ... kasa ... kasa ... kasa ... kasa ... kasa ... kasa ...
      kasa ...
    • Gość: m.a.k. przemalowańcy i "przechrzty" IP: *.poczta.wroclaw.pl / 195.205.145.* 06.06.05, 12:05
      u mnie pod drzwiami nie zostawiajcie swoich ulotek. O takich "chorągiewkach"
      mam swoje zdanie...
    • Gość: onufry Re: Demokraci na tablicach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.05, 14:44
      GW przegina pałę jak często wcześniej. A dlaczego nie ma artykułu o tym że
      nowe billbordy ma proszek Vizir, który ma wypierze jeszcze bielej i ma
      pozytywną energię?
    • Gość: mytinik Re: Demokraci na tablicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:57
      nie zyczę sobie jakichkolwiek ulotek od tej partii na moja skrzynke bez mojej zgody! spamu ktorego pelno w necie tez nie nawidze !
    • Gość: leszek balcerowicz Re: Demokraci na tablicach IP: *.piotrkow.net.pl 06.06.05, 21:44
      prezydengem RZepubliki Polskiej, powinien zstać Oćciec Tadeuwsz TYDZYK. tw
      trwam. TYLKO ON jest kwarantcjem popraeiwnie aistosunkóe z białoąrusią i
      rossąsosiwckecką pITINA (PITAINA) vladimira krasnegeo Carza Wszechrusi
      SKwiedckiej NIE dopuscic od polski zalewuG E J O W i unii europejsiej -
      dlayego lażdu glosicielwww radiamaryja.pl powonen glosować na swojego
      dyrrektoraaaaaaaaaaaa

"www.putana.pl|wladymir putyn"
    • Gość: kewin michnick Re: Demokraci na tablicach IP: *.piotrkow.net.pl 06.06.05, 21:51
      napraw za wszytsk stopo hakeryz i masonei i cxuklisyci

Kevin Mitnick = naprawde nazywał sie Michnik

Polacy rządzą światem - spisek nieujawniony! konspiracja światowa
    • Gość: pępek na wierzchu Re: Demokraci na tablicach IP: *.piotrkow.net.pl 06.06.05, 21:54
      rzuć bracie blagie
      i choć na Pragie
      zobaczysz flagie,
      dziewczynki nagie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka