skrzydlaczek 13.04.05, 18:19 Tak sie jakos osamotniona czuje...:)) Czas pedzi, promotor pogania, ludzie nie chca pomagac w zbieraniu materialow, studenci irytuja, maz wyjechal i Was tez nie ma :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ambrois Re: Wracajcie! 13.04.05, 18:35 Sorry, ale tak cholernie mi się nic nie chce... Chyba mam jakiegoś doła, albo co... Odpowiedz Link
anaat Re: Wracajcie! 13.04.05, 21:14 ambrois napisał: > Sorry, ale tak cholernie mi się nic nie chce... > Chyba mam jakiegoś doła, albo co... No, ja tez, niestety ;( Ale uszy do gory!!! Odpowiedz Link
coalla Re: Wracajcie! 13.04.05, 22:38 Skrzydlaczku, tak przy okazji - obiecałaś raportować co z Twoim zgłoszeniem do tej organizacji (smarkula, przed 30 ;))) wyjazdem do Hameryki? byłaś - jedziesz? powiodło się? ja mam ostatnio trudności w pozbieraniu się, naukowo - marnie, "jedyne" co działam to mnóstwo czasu i wysiłku w przygotowywanie zajęć dla studentów, a za osobisty sukces ostatnich dni uznaję, że "dostałam się" do wybranego przedszkola, więc jestem bardzo dumna i szczęśliwa (pierwsza pomyślna rekruracja w życiu!) więc od września mogę liczyć na pewien komfort organizacyjny :) jestem i pozdrawiam :-) PS. >>studenci irytuja oj, niedługo to się dopiero zacznie... zaliczenia, poprawki już się zastanawiam jak poradzę sobie ze sprawdzeniem 56. raportów :( Odpowiedz Link
skrzydlaczek Re: Wracajcie! 13.04.05, 23:54 Obiecalam, obiecalam... ale na razie nie ma czego raportowac. Zlozylam aplikacje na wyjazd do Stanow i na wyjazd do Izraela (ten jest nieco dluzszy - az dwa tygodnie :) i tu chyba sa wieksze szanse). A poza tym - chyba zostalam wolontariuszka :) - jutro bede wiedziec wiecej. Z tego, co piszecie, widac, ze wiekszosc z nas jest w podobnej sytuacji - dolki, przeszkody i klody pod nogami. Miedzy innymi dlatego mi Was brakuje :). Coalla - gratuluje udanej rekrutacji, dobre przedszkole to podstawa (wiem, co mowie, bo z wyksztalcenia jestem miedzy innymi przedszkolanka :) - oby tylko latorosli sie spodobalo! A poza tym to zdaje sie, ze niedlugo, moze jeszcze przed wakacjami, forum wzbogaci sie o kilku nowych doktorow... Przyznawac sie, kto sie broni niebawem! HA! System mnie wylogowal, ale postu nie zzarlo!! a juz klelam w myslach paskudnie. Odpowiedz Link
jklk Re: Wracajcie! 14.04.05, 01:42 > ... "dostałam się" do wybranego > przedszkola, więc jestem bardzo dumna i szczęśliwa (pierwsza pomyślna > rekruracja w życiu!) więc od września mogę liczyć na pewien komfort > organizacyjny :) Nie chciałabym CIę martwić, ale jako doświadczona matka przedszkolanki muszę Cię uprzedzić, że w pierwszym roku to żaden komfort organizacyjny, TYLKO NIE KOŃCZĄCE SIĘ CHOROBY, które jeszcze na dodatek się przechodzi całą rodziną (my właśnie trzeci tydzień wszyscy chorujemy na jakąś przedszkolną infekcję). A tzw. praca naukowa lezy... Odpowiedz Link
jklk Re: Wracajcie! 14.04.05, 01:44 Przepraszam za zgryźliwość, ale jestem podłamana, bo znowu straciłam ponad dwa tygodnie i nie mam juz siły, ze kiedyś te wszytskie zaległości odrobię... Odpowiedz Link
autumna jesteśmy! 14.04.05, 08:56 Jestem żywym dowodem, że można to jakoś przejść. Kiedyś może opiszę Wam na pociechę historię mojego doktoratu, za łatwo nie było... Odpowiedz Link
rilian jak nie ma? 14.04.05, 13:34 jesteśmy, tylko piszemy strasznie szybko i strasznie dużo! Odpowiedz Link
skrzydlaczek Re: jak nie ma? 14.04.05, 15:55 No i oby tak dalej! A ja sie wlasnie wpakowalam w pewien wolontariat i nie mam pojecia, jak sobie z tym wszystkim poradze czasowo i organizacyjnie. Tylko promotorowi cicho sza! Odpowiedz Link
summerdays Re: Wracajcie! 14.04.05, 18:24 w pierwszej polowie maja przedstawiam sie na Katedrze i zbieram papiery - otwarcie w polowie czerwca. Wracam pisac... Odpowiedz Link