Dodaj do ulubionych

Dyskusje z ekspertami - kompromis

IP: *.devtest.net / 212.80.166.* 19.07.02, 18:00
jestem wyjatkowo uczulony na logowanie sie gdziekolwiek, nie mam w zwyczaju korzystac z darmowej poczty i tak dalej. chcialbym jednak podyskutowac na przyklad z p. kiniorskim, a tymczasem redakcja wymaga zalozenia konta, z ktorego nigdy nie skorzystam. pojdzmy wiec na kompromis: jestem stalym i sprawdzonym bywalcem forum, podobnie jak wiele innych osob ktore nie loguja sie na forum. moze wiec admin wykona jakas magiczna sztuczke i pozwoli zaufanym ale nie korzystajacym z logowania w portalu uzytkownikom porozmawiac z ekspertami?
Obserwuj wątek
    • red_rk Re: Dyskusje z ekspertami - kompromis 22.07.02, 11:37
      > jestem wyjatkowo uczulony na logowanie sie gdziekolwiek, nie mam w zwyczaju
      > korzystac z darmowej poczty i tak dalej.

No coz, forum tez ma zwoje zwyczaje, ktore zaakceptowala wiekszosc
      uzytkownikow. Jednym z nich (zwyczajow, nie uzytkownikow :-) ) jest koniecznosc
      logowania sie na forach ekspertow.
      Cyfer, zrob wyjatek - zlam swoja zasade i zaloz, jak podkreslasz, darmowe konto
      w Gazeta.pl. To trwa kilka minut. Bedziesz jedyny i niepowtarzalny, a tak kazdy
      moze wpisac Twoj nick!
      A poza tym: dlaczego darmowe konto jest dobre? Bo jest darmowe i dobre (choc
      ostatnio roznie bywalo)! :-)
      • vindue Re: Dyskusje z ekspertami - kompromis 22.07.02, 11:44

> Cyfer, zrob wyjatek - zlam swoja zasade i zaloz, jak podkreslasz, darmowe
        konto
        >
        > w Gazeta.pl. To trwa kilka minut. Bedziesz jedyny i niepowtarzalny, a tak
        kazdy
        >
        > moze wpisac Twoj nick!
        > A poza tym: dlaczego darmowe konto jest dobre? Bo jest darmowe i dobre (choc
        > ostatnio roznie bywalo)! :-)

A dane Cyferku, wpisz sobie dokladnie jakie chcesz. Mozesz z siebie zrobic
        urodzonego w 1913 roku inzyniera elektronika, mieszkajacego na Nowej Zelandii,
        o hobby "sprawy lokalne", nazwiskiem Heinz - Enegelhardt Jellopko. Nikt tego
        nie sprawdzi a prawo wielkich liczb i tak dziala na korzysc Agory. Dopoki nikt
        nie wpadl na to jak ludzi sklonic do placenia za internet i tak jest to bez
        znaczenia.
        vi
      • Gość: duzY Ja to już nawet do połowy się złamałem IP: *.dtvk.tpnet.pl 22.07.02, 11:45
        ale sie okazało, że login "duzY" jest już zajęty. Wiec nici z tego.
        • Gość: Pafik Re: Ja to już nawet do połowy się złamałem IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 22.07.02, 17:47
          Gość portalu: duzY napisał(a):

> ale sie okazało, że login "duzY" jest już zajęty. Wiec nici z tego.

To moze zrob sie "wiekszY" ;)
          • Gość: Lemur Re: Ja to już nawet do połowy się złamałem IP: *.verizone.com.pl / 10.1.7.* 22.07.02, 23:30
            hehehehhehe :)
            • tmztmz Re: Ja to już nawet do połowy się złamałem 23.07.02, 09:41
              mam to samo, tmz zajete, ale jakos wybrnąłem.
          • Gość: duzY Powiędzą, że mi IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.07.02, 09:42
            woda sodowa uderza. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka