Gość: zly IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 02:47 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niezły kładę się ospale IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 02:51 bo co... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly Re: kładę się ospale IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 02:57 bo szukam kogos z kim moglbym pogadac a na wszystkich forach juz spia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wromario Re: kładę się ospale IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 03:10 Gość portalu: zly napisał(a): > bo szukam kogos z kim moglbym pogadac a na wszystkich forach juz spia! milczenie jest złotem, a śpienie... chyba platyną... branoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobranoc Re: kładę się ospale IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 03:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly Re: kładę się ospale IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 03:29 nikt wiecej nie spi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kładę się ospale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 04:50 Gość portalu: zly napisał(a): > nikt wiecej nie spi? sorryn ale mógłbyś(byś) mnie nie bódzić; Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kładę się ospale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 04:52 Gość portalu: zly napisał(a): > nikt wiecej nie spi? sorryn ale mógłbyś(byś) mnie nie bódzić; Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kładę się ospale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 04:53 Gość portalu: zly napisał(a): > nikt wiecej nie spi? sorryn ale mógłbyś(byś) mnie nie bódzić; Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kładę się ospale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 04:54 Gość portalu: zly napisał(a): > nikt wiecej nie spi? sorryn ale mógłbyś(byś) mnie nie bódzić; Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kładę się ospale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 04:55 Gość portalu: zly napisał(a): > nikt wiecej nie spi? sorryn ale mógłbyś(byś) mnie nie bódzić; Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly Re: kładę się ospale IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 15:34 prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: ktoś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.02, 00:15 .. wstałeś już? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Wrocław nie usypia nigdy IP: *.pl 24.07.02, 00:19 bo to jedyne miasto na Świecie, któremu dane jest zyć 24 h na dobę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wrocław nie usypia nigdy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.02, 00:32 Masz rację. Z trzech prawd jest to święta prawda. Ale u besennych cisza. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek bo jest zmiana IP: *.pl 24.07.02, 00:34 zawsze gdzies jest ta wirtualna zmiana czuwająca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Wrocław nie usypia nigdy IP: *.eu.org 24.07.02, 00:40 Kto śpi ? Przeszkadza mi mi fala stojąca wywołana interferencją fal wysyłanych przez VIPów. Husky ma specjalną częstość i długość ( jak ode mnie, aż do jazu opatowickiego), Ricrado nadaje ze swych zwojów pieśni o wartościach europejskich, Zdrojo zaś, nadaje muzykę łatwą i diskopolową. Kupię sobie antyradar VIPowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Wrocław nie usypia nigdy IP: *.i-one.at 24.07.02, 00:52 Ojojoj jakie cuda . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwako Re: Wroc?aw nie usypia nigdy IP: *.uc.nombres.ttd.es 24.07.02, 00:51 Gos´c´ portalu: bonk napisa?(a): > bo to jedyne miasto na S´wiecie, któremu dane jest zyc´ 24 h na dobe˛.... Kiedys nie bylo net-u. Po nocnych imprezach wracalo sie do domu.... .....i kradlo sie swieze mleko wystawione przed samami...... To byly..... pozdr. Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Wroc?aw nie usypia nigdy IP: *.i-one.at 24.07.02, 00:55 To prawda ,i z rańca jak wychodziłem na ryby , także skubnołem butelke mleak . A czasami nawet świeżą bułeczke . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Wroc?aw nie usypia nigdy IP: *.eu.org 24.07.02, 01:01 Mleko, które w owych czasach podbieraliście " z rańca" skutkuje po kilkunastu latach. Radzę zrobić badania genetyczne i obraz krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Wroc?aw nie usypia nigdy IP: *.i-one.at 24.07.02, 01:08 Widać właśnie tego wyniki , oczywiście wyniki kto nie pił mleczka. Odpowiedz Link Zgłoś
everybody Re: Wrocław nie usypia nigdy 24.07.02, 01:48 Apropo mleka - czy takie uslugi sa jeszcze dostepne (mleko pod drzwi)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombos Re: Wrocław od zawsze poddaje się ostatni... IP: *.format-c.one.pl 24.07.02, 05:18 może ktoś jeszcze nie śpi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombos Re: Wrocław [a może Kluczbork] się poddał... IP: 212.244.41.* 24.07.02, 08:27 poddaję się i ja... dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
johann3 Re: A ty Wrocławiu juzśpisz? 24.07.02, 08:38 - o tej godzinie to ja jeszcze śpię, kolorowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombos Re: Wrocław [a może Kluczbork] znowu w pracy... IP: *.format-c.one.pl 24.07.02, 17:16 dzień dobry ;) ciekawe o której dzisiaj pójdę spać?.. Odpowiedz Link Zgłoś