Dodaj do ulubionych

Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń

• Gość: Pinezka Będę zadowolony z niezadowolenia IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.06.05, 09:45
      No, tak. Zawsze mozna się podeprzeć wolą ludu.
      Seks-sklep jest niedobry, a zasikane podwórka i kolesie pijący nalewki w
      okolicy świątyń są cacy, bo co?
    • ed_norton Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń 22.06.05, 09:46
      nie martw sie, niedlugo przyjda LePRowaci i Mlodzi W i zrownaja z ziema
      imperialistyczno-germanski burdel SP Pani Uhse. W dupie beda miec wielotysieczne
      podatki placone przez te zacna instytucje a takze miejsca pracy. W imie
      dzielnicy jedynej slusznej, bo jestem pewien, ze Zydow stamtad i Praawoslawnych
      tez przegonia.
      • jan.kulczyk Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń 22.06.05, 13:30
        > nie martw sie, niedlugo przyjda LePRowaci i Mlodzi W i zrownaja z ziema
        > imperialistyczno-germanski burdel SP Pani Uhse. W dupie beda miec wielotysieczn
        > e
        > podatki placone przez te zacna instytucje a takze miejsca pracy. W imie
        > dzielnicy jedynej slusznej, bo jestem pewien, ze Zydow stamtad i Praawoslawnych
        > tez przegonia.

Nie zapominając o Ewangelikach, którzy zostaną przykładnie deportowani do Rzeszy.
        • ed_norton Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń 23.06.05, 01:13
          jan.kulczyk napisała:

> Nie zapominając o Ewangelikach, którzy zostaną przykładnie deportowani do
          Rzeszy.
          >

o ja durny , zapomnialem o nich...a ciekawe co na to masoni, cyklisci,
          komunisci i homoseksualisci? czy oni tez czuja sie urazeni obecnoscia zrodla
          podatkow w miescie?
    • Gość: piotras a myslalem, ze to dzielnica tolerancji IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 22.06.05, 09:53
      ale tak to z tolerancja w Polsce bywa. Co prawda nie jestem stalym klientem
      tego typu sklepow, ale teraz zamiast czasami zamawiac cos w internecie,
      specjalnie bede tam kupowal, bo robic im obroty i by sklep sie oplacal i nie
      upadl. Zasciankowosc niektorych mieszkancow naszego miasta nie zna granic.
      • Gość: ... Re: a myslalem, ze to dzielnica tolerancji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:02
        a mnie to nie przeszkadza, jestem za, znowu rozdmuchanie sprawy o nic i jescze
        słowo , darmowa reklama.
    • Gość: darmowa korekta DO DZIENNIKARZY: PO POLSKU PISZE SIĘ "SEKS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:04
    • zb.nowak Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń 22.06.05, 10:24
      Ta dyskusja jest na bardzo wysokim poziomie! "Sex w dzielnicy......" bardzo
      wielkie hasła a nawet "kryptoreklama". Codzienie Krupniczą podążam do pracy
      obok i nie zauważyłem czegoś rażącego czy negatywnego. Powiem szzczerze były
      wcześniej lokale użytkowe wolne a teraz jest prowadzona działalność
      gospodarcza.Jeśłi ktoś uważa że ten sklep w tym miejscu jest nie odpowiedni
      niech zmieni prawo, tak by takich sklepów nie było i to nie tylko tu ale
      wszędzie!Widocznie jest zapotrzebowanie na tego rodzaju osprzęt. Dużo sklepów z
      akcesoriami zmienia branże i czasy też się zmieniają a.... tolerancja
      pozostaje!!! pozdrawiam ZN
      • Gość: bell Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.05, 14:37
        oczywiście,że jest zapotrzebowanie.
        Pomyśl o tych wszystkich cichodajkach ,o małolatach zarabiających na
        kieszonkowe,na które nie stać bezrobotnych rodziców,o sex-turystyce kobiet,
        o sponsoringu z jakiego korzysta wiele studentek,o agencjach towarzyskich -
        gdzie wiele waszych sióstr i koleżanek pracuje,gdzie wiele młodych mam dorabia
        do pensji męża -nie wspominając o zwykłych prostytutkach...
        • Gość: hmmm Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:41
          a jak to się ma do sklepu, bo chyba wątek Ci uciekł
    • Gość: ano Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: *.crowley.pl 22.06.05, 10:34
      Gość portalu: Prawo napisał(a):

> kurestwo sie szerzy
      -amen!
    • Gość: mieszkaniec Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: 195.20.110.* 22.06.05, 11:01
      to wolny kraj i podobno tolerancyjne miasto, nie rozumiem czemu Dutkiewicz od
      razu aferę będzie robił, sklep jak każdy inny, wchodzi kto chce, następnego
      mięsnego nikt nie zauważył
      • 1fizia Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń 22.06.05, 11:07
        Ludzie, przecież tu chodzi zwyczajnie o dobry smak. O to, czy chcemy, żeby
        Niemaszki, które chodzą ulicami z kościoła do kościoła, widzialy szyld Eaty
        Uhse i mówiły: „Wszystko tak jak u nas”.
        • Gość: Grzegorz Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: 193.28.0.* 22.06.05, 11:14
          Czy według 1fizia powinno się również pozamykać kilka innych firm lub banków
          będących przedstawicielstwami w Polsce? Przecież jak sobie Francuz pomyśli tak
          jak u nas widząc hipermarket GEANT to aż strach bierze prawda?
          Chyba, że chodzi tylko o Niemców. To w takim razie może wyburzyć pół miasta bo
          oni to budowali? Takie opinie jak 1fizia podśmierdują LPR.
    • Gość: svietas Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: 195.94.215.* 22.06.05, 11:03
      KU..TWO SIE PISZE PRZEZ "W" W SRODKU, BARANKU!
    • Gość: Grzegorz Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: 193.28.0.* 22.06.05, 11:06
      Ja tam uważam, że jest to niepotrzebne bicie piany. Sklep jest i pewnie będzie
      bo czemu nie. Podobno żyjemy w wolnym kraju. Czy mamy ulegać opinii
      pseudokatolików, że jest to niemoralne czy złe. I co z tego, że niedaleko jest
      kościół taki bądź inny, przecież nie jest brama w bramę. Jest to sklep z
      artykułami erotycznymi a nie dom publiczny i napewno nie jest to coś
      uciążliwego, a jeśli już to i tak mniej niż kościół w odległości 10m od domów
      mieszkalnych z ryczącym przez głośniki o 8 rano w niedzielę księdzem. Wię nie
      dajmy się zwariować.
    • Gość: kot do Tomka IP: 212.127.90.* 22.06.05, 11:32
      Skandalem są dziurawe i niebezpieczne drogi, skorumpowane służby miejskie,
      bandytyzm, a ty jestes zwykłym katolickim oszołomem, fajfusie.
    • Gość: w sklep taki sam jak każdy inny - i tyle !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.06.05, 11:43
    • Gość: Ladacznica "Wyśmienity" brukowy temacik z gazetki. IP: *.217.128.249.coditel.net 22.06.05, 12:02
    • Gość: Cobolt Coz jest to ciekawy zabieg marketingowy IP: 212.191.132.* 22.06.05, 12:07
      chociaz w tym chorym kraju niekoniecznie, w kraju w ktorym walczy sie z aborcja homoseksualistami, seksem przedmalzeniskim czy eutanazja. Ten sex-shop moze byc ignorowany przez klientow. Pamietam, ze jak bylem w Holandii to Amsterdamska dzielnica czerwonych latarni znajdowala sie w okol kosciola i wygladalo na to, ze nikt tam nie widzi problemu, no ale coz "Polska, mieszkam w Polsce..."
      • niezapowiedziany Re: Coz jest to ciekawy zabieg marketingowy 22.06.05, 22:50
        wyjedz do Holandii jak ci tak w Polsce zle. ja zostaje.
    • Gość: Eryk Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:08
      Ciekawe czy Wyborcza poprze sex shop przy Krupniczej, gdy manekiny będą podobne
      do Michnika i Frasyniuka?
    • Gość: facet Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: *.robbo.pl / 194.106.193.* 22.06.05, 12:15
      i bardzo dobrze- niech będzie, beate uhse to solidna firma
    • Gość: igel1 Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.06.05, 12:19
      I cale szczescie ,ze i w tak wielkim miescie jak Wroclaw ksieza beda mieli
      wreszcie gdzie sie podziac po pracy...
    • Gość: arahat skandal to ty jestes! bigocie!!! pewnie robisz to IP: *.aster.pl 22.06.05, 12:19
      w piwnicy przed rodzinka ktora wlasnie poszla do kosciola
      • Gość: Eryk Cztery świątynie w dzielnicy seksu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:25
        Dlaczego w dzielnicy seksu są aż cztery świątynie? :-)
        W ogóle trochę już za dużo tych świątyń w Polsce.
    • Gość: Wikary z Kwakowa Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:22
      E, tam najbardziej protestują te "cichodajki" z Radia Maryja - cioteczki - tylko
      spokój, nie denerwujcie się.
      • meerkat1 Skad radny wie jak wyglada wibrator? 22.06.05, 12:24
        "Przeciwko obecności sklepu w centrum Poznania protestował w styczniu poznański
        radny PiS Filip Libicki.. Narzekał też, że przez szyby widać prezentowane
        towary, np. wibratory."

A skad radny PiS wie jak wygladaja wibratory? Sam uzywal, czy tylko zona?
        • meerkat1 Jesli nie Uhse, to moze Orlovski? n/t 22.06.05, 12:32
    • change a o co cały ten zgiełk? 22.06.05, 12:26
      zupełnie nie rozumiem. jeśli lokalizacja nie odpowiada mieszkańcom (czyli
      klientom) i oburza ich uczucia religijne bądź estetyczne, to przecież nie będą
      tam robili zakupów. z ekonomicznego rachunku niebawem wyniknie, że problem
      rozwiąże się sam.

obawiam się jednak, że ci, którzy dziś krzyczą "hańba! skandal! niegodziwość!"
      jutro ukradkiem będą w sex sklepiku robić zakupy. ot, taka zwykła nasza
      dwulicowość i gra w zachowywanie pozorów porządności :)
    • Gość: Marcin Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: *.interserwer.pl 22.06.05, 12:37
      Hehe, penwie jak by postawili plakaty ze zdjęciami płodów po aborcji (tak jak w
      Łodzi), które sa obrzydliwe i obrażają każdą żywa istote, to nikt by sie nie
      oburzył. Piękny, zakłamany kraj.
    • Gość: pohanbieniec znowu obrazili uczucia dresiarzy i mordercow z LPR IP: *.saatchi.pl 22.06.05, 12:38
    • Gość: atx Tendencyjny artykul IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:39
      - po pierwsze: mieszkam we Wroclawiu juz kawal czasu i pierwsze slysze, ze w okolicach Sadowej jest "dzielnica czterech swiatyn". To chyba jakis nowy wymysl marketingowy naszego kreujacego sie na "multikulturowosc" miasta (patrz ostatni artykul w Polityce)? Nazwa kojarzy mi sie za bardzo z "przyprawa siedem smakow", no ale niech juz bedzie.
      - po drugie: artykul jest napisany tonem dramatycznym nieslychanie, jakby co najmniej w ratuszu owo gniazdo rozpusty wszelakiej sie miescilo. A tymczasem - wyjasnienie dla nieznajacych Wroclawia - jest to ulica sporo poza rynkiem, prowadzaca w strone paskudnego blokowiska z lat 60, gdzie turysci nawet nie powinni zagladac zeby nie doznac bolu zebow (np. blaszak przy pl. Legionow), wiec moze to i dobrze, jesli ich sklep odstraszy.
      - po trzecie: jak ktos juz tu trafnie zauwazyl, w "dzielnicy czterech wyznan" miesci sie juz sex shop, a tuz obok synagogi dziala najwieksze skupisko knajp we Wroclawiu (pasaz Niepolda) - chyba ich tam z 20 jst, jedna obok drugiej i nad trzecia. AFAIK sporo z nich to biznesy panow z PO, wiec p. Dutkiewicza prosze o wieksza rozwage, bo prezentuje tu moralnosc Kalego.
      - po czwarte: NIE ROBMY HISTERII! Panie autorki sadzac po tonie artykulu wystraszone (o Boze! Sex shop!), news na glownej strone gazety, a tytul to normalnie paranoja - myslalem, ze ktos jakies regularne orgie odstawial na dachu synagogi, jak go zobaczylem na gazeta.pl
      • chrust tendencja 22.06.05, 19:54
        Gość portalu: atx napisał(a):

> - po pierwsze: mieszkam we Wroclawiu juz kawal czasu i pierwsze slysze, ze w
        ok
        > olicach Sadowej jest "dzielnica czterech swiatyn". To chyba jakis nowy wymysl
        m
        > arketingowy naszego kreujacego sie na "multikulturowosc" miasta (patrz
        ostatni
        > artykul w Polityce)? Nazwa kojarzy mi sie za bardzo z "przyprawa siedem
        smakow"
        > , no ale niech juz bedzie.

Stary jaka jest twoja definicja "kawału czasu" ? Bo o dzielnicy czterech
        świątyń mówi się już od kilku lat. Nie ma też nic złego w marketingu miasta,
        wszyscy inni to robią. Poza tym, jeśli się nie tworzy pieęknych miejsc i nie
        dba o odpowiednie otoczenie, to kończy się tak jak Warszawka - spęd, chłam i
        bezguście.

• Gość: niki Re: tendencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 22:01
          gdzie jest ten sex shop bo ja che zrobic zakupy. nie chce mi sie tego
          wszystkiego czytac dlatego kto moze mi tak szybko powie gdzie...
          MOZE KTO MI COS FAJNEGO POLECI?
          • Gość: niki Re: tendencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 22:02
            moj polski w ekspress tempie jest genialny...
    • Gość: FINCH Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: *.bln4.siemens.de / *.mch.sbs.de 22.06.05, 12:43
      Pare krokow dalej jest burdel. W tej bramie gdzie jest Techland. Wejsc chyba tez
      mozna od krupniczej.
    • Gość: Artur Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:50
      Przestańmy się wygłupiać.Zachowujecie się jak dewianci , tylko seks Wam w
      głowie. Nie widzicie w tej dzielnicy pijaków , nędzarzy , biedę i jeszcze wiele
      złych objawów. Jeśli seks szop jest takim złem to nie mamy o czym rozmawiać
    • Gość: vibr4t0r3k Re: Sex w Dzielnicy Czterech Świątyń IP: 217.153.14.* 22.06.05, 12:58
      jestem wyznawca kultu vaginy!!! domagam sie ekumenicznej mojej swiatyni!!!

dzielnica 5 swiatyn albo zadnej!

PIS & loff united and win! [=
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka