Gość: magi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 11:36 Szukam dobrego fryzjera ( nie szaleńczo drogiego) w Rynku lub okolicach. Czy ktoś może coś doradzić ? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ladyc Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.05, 12:48 sebastian machocki 'salonik fryzerski' w rynku, ul. przejście garncarskie 2 343.1441 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Brakowało mi tego. /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:55 Trzebabyło więc samemu rozpocząć podobny wątek, np pod tytułem: " Dobry psychoanalityk we Wrocławiu " Odpowiedz Link Zgłoś
redroose Fryzjer:) 23.06.05, 18:17 Ja dziś byłam w Jean Louis David - polecam!! Ul. Więzienna 18/1 Za ścięcie włosów z modelowaniem zapłaciłam 43zł (promocja dla studentów i uczniów za okazaniem legitymacji). Fryzurka naprawdę mi się podoba:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Fryzjer:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:48 ja chodzę od kilku lat do jednego i tego samego salonu i jestem zasze zadowolona,zasze mam to czego chce a po za tym normalne ceny i niczym nie odbiegająca jakość od relkamowanych tutaj saloników.Tylko,że to nie są okolice rynku,ale jak jesteś zaineresowana to napisz podam dokładne namiary. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Fryzjer:) IP: *.wroclaw.mm.pl 23.06.05, 19:06 Anka, powiedz proszę! Może to gdzieś koło mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Fryzjer:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 19:11 Salon nazywa sie MEJ a mieści sie na ul.Al.Pracy a moja fryzjerka to Pani Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Fryzjer:)))) Jean Louis David - heh IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.06.05, 21:46 Ci ludzie po zawodówkach, lub kursikach mają fantazję, nie ma co - cóż to za nazwa salonu Jean Louis David, tylko pozazdrościć, Mali ludzie pozujący na wielkich tego świata - nawet nie snobi, tylko zwykłe buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Re: Fryzjer:)))) Jean Louis David - heh 23.06.05, 23:06 Ja to się tam może nie znam na fryzjerach i fryzurach i od dziesięciu lat bezskutecznie usiłuję urosnąć moje własne włosy, więc fryzjerów raczej winnam unikać, zwłaszcza tych z fantazją ułana, ALE, wieść gminna niesie, Marysiu, że Jean Louis David to sieć salonów obecna na całym świecie na zasadzie franchisingu. W NY na jednej tylko alei Manhattanu naliczyłam chyba z 5 Davidów. Nie obarczaj więc Bogu ducha winnych absolwentów szkół mistrzostwa fryzjerskiego odpowiedzialnością za nazwę salonu, której ani nie wymyślali, ani nic ich to nie obchodzi. Ważne, że dobrze im płacą, dają dobre produkty i jeszcze całkiem nierzadko szkolą. Słowo burak w stosunku do bliżej nieznanej nam grupy ludzi wykonujących pewien zawód w firmie o takiej a nie innej nazwie to chyba zbyt mocna figura retoryczna, co? Zachowajmy to dosadne określenie na lepsze czasy Maryś. Pozdrawiam ciepło Nat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Fryzjer:)))) Jean Louis David - heh IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.06.05, 23:38 A czy wiesz, że Ci "mistrzowie" są przeważnie po kursach i otwierają salony, a potem udają, że mają nie wiadomo jaką wiedzę,super farby i z resztą wszystko u nich jest naj naj, tylko że nie ma to potwierdzenia w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Fryzjer:)))) Jean Louis David - heh IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.06.05, 23:43 Tak samo wygląda sprawa kosmetyczek ich wiedzy, doświadczenia i pań które robią tipsy (pedikiur), trochę skromności się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Re: Fryzjer:)))) Jean Louis David - heh 23.06.05, 23:49 Maryś, mówią - świata nie zbawisz. A tak między nami, otwórz okno, włącz coś na komary, zapal małą świeczkę, dodaj do tego klimatyczną muzykę. Weź dobrą książkę, jeśli nie możesz dziś zasnąć i zrób coś dla swojego szczęścia przez chwilę :) Zostawmy kosmetyczki, fryzjerów, wielkie stukilogramowe psy (swoją drogą, znam dwa bardzo potulne dobermany, sarenki nie skrzywdzą) - im samym. Niech tez mają spokojną noc :) Serdeczności Nat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Fryzjer:)))) Jean Louis David - heh IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.06.05, 00:02 A i owszem tak zrobię, a tobie również dam radę a czy z niej skorzystasz to już twoja sprawa, przestań udawać kogoś, kim nie jesteś jak również nie próbuj promować kosmetyków „wielkich firm” a w szczególności kompetencji fryzjerów nabytej podczas kilkugodzinnych pokazach, bo w przeciwieństwie do Ciebie znam dość dużo osób po tej szkole i wiem bardzo dokładnie jak to wszystko wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Re: Fryzjer:)))) Jean Louis David - heh 24.06.05, 00:09 Ok, juz przestaję udawać. Natychmiast też porzucam plan promowania czegokolwiek, zwłaszcza czyichś kompetencji ;) W skrusze dodam jeszcze, że nie znam nikogo po szkole fryzjerskiej i nie mam zielonego pojęcia jak to wszystko wygląda. Z niezmienną sympatią i serdecznością pozdrawiam :)) Ty fajna musisz być Maryś, o psach byśmy kiedyś pogadały, bo ja psiara jestem, co? Na te bez smyczy też są sposoby, tak, żeby, parafrazując - pies był syty i Twoja łydka cała :) Dobrej nocy, komary tną okrutnie u mnie. Nat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Fryzjer:)))) Jean Louis David - heh IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.06.05, 00:10 > bardzo potulne dobermany A czy te dobermany są tak potulne jak ty?:) Jeśli tak samo dużo wiesz na temat kosmetyków jak na temat psów to szkoda w ogóle z tobą polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Fryzjer:)))) Jean Louis David - heh IP: *.wroclaw.mm.pl 24.06.05, 00:20 Gość portalu: marysia napisał(a): > Jeśli tak samo dużo wiesz na temat kosmetyków jak na temat psów to szkoda w > ogóle z tobą polemizować. Przepraszam, ze się wtrącę, ale miało chyba być na odwrót ;) Juz przez chwile tez pomyślałam, że fajna jesteś Maryś, ale widze, ze ty nie jestes fajna, przynajmniej nie dziś:( Może ktoś ci nadepnął na odcisk, ale jestes dość nieprzyjemna :(( Idź się może prześpij, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Fryzjer:)))) Jean Louis David - heh 24.06.05, 07:05 jest jeszcze cos takiego jak zdolnosci i talent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maansz Re: Fryzjer:)))) Jean Louis David - heh IP: *.wroclaw.mm.pl 08.07.05, 20:19 Byłam wczoraj w JLD - wykorzystałam kupon rabatowy Z Gazety - strzyżenie za 43 zł - jestem baaaardzo zadowolona. Fryzurka świetnie sie układa mimo moich prostych jak druty wlosów. Naprawdę polecam !! Aha i cała wizyta trwala ... 30 minut :) Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Fryzjer:)))) Jean Louis David - heh 24.06.05, 07:04 nazwa sieci salonow, nie sadze zeby wymyslil ja jakis absolwent zawodowki, poza tym na 99% pochodzi z zagranicy wiec trzyma nazwe sieci. Przypiernicz sie do producenta zarowek, ze sie OSRAM nazywa... na to samo wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stylista JLD-Wawa Re: Fryzjer:)))) Jean Louis David - heh IP: *.chello.pl 13.10.05, 16:49 Ludzie po zawodówkach, często swoim poziomem inteligencji przewyższają wielu wykszałconych, z tytułami.Tego czy są po zawodówkach i kursikach nie brałbym pod uwagę, sam jestem po Liceum Ogólnokszałcącym, po maturze-tu można się pomylić w swoich płytkich ocenach innych ludzi. Kocham to co robie, to moja pasja.Jestem jedynym przypadkiem w tych salonach który nie ma żadnego wykształcenia fryzjerskiego-a mam bardzo dużo klientek, które do mnie przychodzą i są bardzo zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
ckodwro Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu 24.06.05, 00:53 dobry, odmóżdzający wątek, takie lubie najbardziej, serio... i kultura wypowiedzi na zasadzie różnijmy się pięknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.06.05, 08:51 Tak jestem bardzo zawiedziona (wręcz wściekła)ostatnim dziełem, które wykonał na mojej głowie fryzjer. Mistrzowi nie wyszło, a ja muszę czekać kilka miesięcy, aż będę mogła zowu pujść do innego "mistrza" w celu skorygowania poprzedniego dzieła. I zapewne również będę prosiła, aby ktoś mi polecił dobrego, sprawdzonego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.06.05, 09:36 Faktycznie moja powyższa opinia generalizująca środowisko fryzjerskie jest głęboko krzywdząca i jest mi z tego powodu bardzo głupio tym bardziej, że osoba korzystająca z owego zakładu pisze bardzo pozytywnie o pracy, jaką wykonali fryzjerzy w tym salonie. No cóż chyba faktycznie miałam zły dzień. Chodziło mi o to, że używając nazw renomowanych firm i ich kosmetyków nie jest gwarantem, że znajdziemy tam tak dobrych fryzjerów jak owe kosmetyki i wyjdziemy usatysfakcjonowane z takiego salonu. Pozdrawiam Marysia – ja jestem fajna z małymi wyjątkami, kiedy mam zły dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.05, 19:55 Marysiu, a gdzie byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Sołtys Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:12 A ja polecam Cesare'a w Sukiennicach. Dobrze, w miarę tanio (przynajmniej dla mężczyzn) i w przyjemnej atmosferze! Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś