Dodaj do ulubionych

Pytanie do Map4

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.06.05, 17:43
Jestem dosc mloda osoba, wiec chcialbym zapytac sie kogos starszego i
znajacego sie na rzeczy o pewna nurtujaca mnie sprawe. Kazdy, kiedy pytam,
puka sie w glowe i patrzy na mnie jak na wariata, ale wiem, ze chca mnie tylko
zbyc, a tak naprawde nie chca o czyms wstydliwym lub niebezpiecznym mowic.
Pytanie brzmi: jaki globalny spisek kryje sie za kreskowka o Reksiu?
Obserwuj wątek
    • Gość: odpowiedź Re: Pytanie do Map4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:55
      hihi, za reksiem - żaden
    • Gość: Wrozzz Re: Pytanie do Map4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:39
      Kolejna "ofiara" tegorocznych upałów ;)
      • Gość: Lek med Tomasz R Re: Pytanie do Map4 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.05, 20:43
        map4 to ofiara nieudanych eksperymentów medycznych
        • Gość: młody Re: Pytanie do Map4 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.06.05, 23:53
          No właśnie, wszyscy zbywają mnie głupimi tekstami. Skąd my, młodzi, mamy
          wiedzieć co dobre, a co złe? Na szczęście jest jeszcze Map4 i jego odpowiedź
          zgasi uśmiech na twarzy wszystkich dowcipnisiów.
    • map4 Re: Pytanie do Map4 28.06.05, 12:26
      Reksio to przedstawiciel wrogich sił których celem jest zarażenie pchłami jak
      najwiekszej ilości polaków-katolików. Nie wiem, czy zauważyłeś, ale w każdym
      odcinku Reksio drapie się tu i ówdzie. To spisek. Ocierając się zaś o rozliczne
      płoty zastawia pułapki na niczego nie podejrzewające biedne i zdrowe do tej pory
      psy i koty.

A teraz trochę bardziej na poważnie:

Każdy wierzy w to, w co chce wierzyć. Jeśli wierzysz, że mamy w Polsce
      demokrację, to jest to Twój problem. Jeśli wierzysz, że władze Wrocławia uczciwe
      są i nic wspólnego z wojskowymi służbami specjalnymi nie mają, to Twój problem.
      Jeśli wreszcie wierzysz, że Sekuła i Pańko zginęli śmiercią przez trzecie osoby
      niezawinioną, to również jest Twój problem. Jeśli wierzysz, że USA najechały
      Irak w poszukiwaniu broni ABC, to jest to wyłącznie Twój problem.

Widzisz, nie wszystkim taką ciemnotę jest równie łatwo wcisnąć, jak Tobie.
      Niektórzy do dziś wierzą, że papież ma zawsze rację. To nie jest mój problem.
      Im łatwiej wyborcom ciemnotę wcisnąć, tym łatwiej rządzić. We Wrocławiu jak
      widać wyborcy zadowalają się regularnym odsłanianiem pomników. Gut władza !

Nie jestem Ci w stanie otworzyć oczu, apelować mogę jedynie, żebyś zaczął używać
      własnego umysłu, z dużą dozą sceptycyzmu traktując urzędowe propagandowe
      wypociny - nieważne czy UM, Watykanu, czy też rzecznika prezydenta USA.
      "Trust no one", jak mawiał Fox Moulder.

Tylko zdrowy rozsądek wyborców jest w stanie powstrzymać nas przed faszyzmem.
      Warunkiem wstępnym zaś posiadania zdrowego rozsądku jest używanie mózgu zgodnie
      z jego przeznaczeniem. Myśl. Zastanawiaj się. Wątpij. To jedyne, co odróżnia nas
      od szympansów.

Nie musisz się ze mną zgadzać, wystarczy, że swoje zdanie wyrobisz sobie
      samodzielnie, a nie pomyślisz schematem wypracowanym dla Ciebie w odpowiednim
      urzędzie. Nie ważne, czy doszedłeś do fałszywej, czy też prawdziwej konkluzji,
      ważne, że zrobiłeś to samodzielnie. Jeśli zaś konkluzja była zła, chętnie Ci ją
      tutaj na forum koleżanki i koledzy wyprostują.

Myśl, miej wątpliwości i nie ufaj władzy, a będą jeszcze z Ciebie ludzie.
      Szukaj dziury w całym.
      • Gość: jaś mądrze chłopie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:36
        zawsze cię krytykowałem ,teraz chwale, myślenie to panaceum na zło wokoło nas,
        brawo map4,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka