Gość: Oktoberfest IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 28.06.05, 12:24 szefem jego Komitetu Wyborczego. _____ Nieźle to sobie wymyślili.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_news Re: Cimoszewicz wystartuje, a Kwaśniewska będzie 28.06.05, 12:49 Włodek powinien cieszyć się szczególną sympatią we Wrocławiu,w końcu to na jego cześć w trakcie powodzi w 1997r. zbudowano tamę na ul.Ruskiej (im.Włodzimierza Cimoszewicza) :) -------- "Mamrocz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teraz Re: Cimoszewicz wystartuje, a Kwaśniewska będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:13 się zacznie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oktoberfest Re: Cimoszewicz wystartuje, a Kwaśniewska będzie IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 28.06.05, 13:33 Sprytnie pomyślane - nasza rodzima "Diana" nie będzie miała problemów ze zdobywaniem dla Cimocha głosów żenskiej części elektoratu, bo dla kobitek to najważniejsze, aby kandydat "był przystojny i ładnie się uśmiechał"... Odpowiedz Link Zgłoś
wromario czyli co? już się prawie zdecydował? 28.06.05, 13:36 że niby na amen? zaklepane? czy jeszcze się gość waha? Odpowiedz Link Zgłoś
marmullo Re: czyli co? już się prawie zdecydował? 28.06.05, 13:39 A jak Włodek wygra zostanie taką Szymanek-Deresz i Olo bedzie w pałacu.Już się ustawiają kolejki donatorów bez barier i kasa płynie jak gaz pod Bałtykiem. Trza walczyć by nasi w pałacu zostali.Służby do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oktoberfest Re: czyli co? już się prawie zdecydował? IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 28.06.05, 13:40 wromario napisał: > że niby na amen? zaklepane? > czy jeszcze się gość waha? tak, na 100% - bo to chyba jedyna szansa "czerwonych" na druga turę. Tym samym załatwili Borowskiego. Teraz on będzie bez szans. Mały rewanż :)) Ale i tak "czerwoni" nie wygrają. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_news Jacy czerwoni ?? 28.06.05, 14:19 Przecież to Europejczycy. Walczą wicie rozumicie o lepszą przyszłość dla tej umęczonej krainy :) Pierwsza dama (żadna tam żona komunistycznego kacyka) i On- twardy,zdeterminowany obrońca polskich interesów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czujczuj z kalinówka do eseldówka back IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:58 Chcę to rozumieć jako "bój to będzie ostatni" pomiędzy sobą.Ta "ostatnia twarz" na naszym np. rynku uratować ma posła Krasonia & company przed politycznym niebytem.To walka,żarty skończone.Panowie,sprawdzajcie co wasze kobiety mają w głowie,nie wahajcie się rządać teczek. Liczy się każdy głos a nie elegancja. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Cimoszewicz: za i przeciw. 28.06.05, 16:04 Shit ! Trochę mi się za wcześnie "enter" nacisnął. Szukam w cimoszce wad ale poważniejszych nie potrafię znaleźć. Ostatnio jak byłem w Polsce wrzuciłem przez pomyłkę obrady Sejmu na telewizor i zaraz za mówcą stał taki jeden o urodzie i mimice Frnakensteina z jakimś plakatem. Gość najwyraźniej miał luźne trybiki, bo mu się trybuna sejmowa z wiecem poprzestawiała. Mam pretensje, że cimoszka wtedy nie wyniósł tej parodii posła z sali plenarnej na butach. Swego czasu powiedział Cimoszka, że się trzeba było ubezpieczyć. Jasne, że miał rację. Nie widzę powodu, dlaczego miałby się do kamery szczerzyć o współczuciu pieprząc. Od powodzi się ubezpiecza. Państwo nie jest zaś od tego, żeby wypłacać odszkodowania ludziom, którzy koniecznie muszą oszczędzić parę złotych na stawkach ubezpieczeniowych. To jest normalna, biznesowa decyzja - ponoszę ryzyko sam, czy też się od niego ubezpieczam. Oczywiście mówię tu o rolnikach, którzy lamentowali z powodu straconych zbiorów. Za: potrafi powiedzieć nie, potrafi zagłosować przeciw. Zdanie zmienia po przemyśleniu sprawy, a nie pod wpływem sondaży. Zdecydowanie przeciw cimoszce świadczy ubabranie w poprzedni ustrój. Ale to było dwadzieścia lat temu. Ja wybieram według poglądów, a nie życiorysu. Oczywiście jest cimoszka tylko politykiem. Ale nie wzbogacił się na tej polityce za bardzo, a jeśli nawet - potrafi to bardzo dobrze ukryć. Generalnie: polityka nie złamała mu do tej pory kręgosłupa moralnego. Jeśli do tej pory pozostał sobą, to istnieją duże szanse, że i ewentualna prezydentura nie przewróci mu w głowie. To jeden z niewielu polityków (niezależnie od obozu), za którym dzisiaj nie ciągnie się smród lewych interesów. Nie rozumiem więc tych wściekłych ataków na niego, ataków personalnych nie mających z argumentami wiele wspólnego. Nie podobała Wam się jago praca jako premiera ? A może jako szefa MSZ ? Albo teraz - jako marszałka sejmu ? No to napiszcie, co skopał. Chętnie poczytam. Czy ma ta wasza furia jakieś racjonalne podstawy, czy też może to tylko strach, że z tej talii pajaców kandydującej do fotela prezydenta RP wyłania się nagle cimoszka - facet porażający swoją normalnością ? PS. To nie jest reklama, nie jestem przez sztab cimoszki opłacany, nie oczekuję również żadnej gratyfikacji po wyborach. Wyrażam tu swoje prywatne zdanie, korzystając z praw zdefiniowanych w Art. 54, par.1 konstytucji RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyt płodny! Re: Cimoszewicz wystartuje, a Kwaśniewska będzie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 21:40 Octoberfest jesteś zbyt płodny. Jedź zapyalac chmiel do Bawarii!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oktoberfest Re: Cimoszewicz wystartuje, a Kwaśniewska będzie IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 28.06.05, 21:53 > Octoberfest jesteś zbyt płodny. Jedź zapyalac chmiel do Bawarii!! Są wydajniejsi na tym forum i wcale nie mam zamiaru się z nimi ścigać. Ja tylko zapodaję ciekawe tematy i tyle... ____ Zum Wohl! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nareszcie! Re: Cimoszewicz wystartuje, a Kwaśniewska będzie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 23:29 Nareszcie godny kandydat! Odpowiedz Link Zgłoś