Gość: pp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:09 I o to chodzi! Tak trzymac! Cała Polska w cieniu Śląska !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:13 Zapomniałem jeszcze o najważniejszym: DZIĘKUJEMY i życzymy sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Ptaki w Śląsku - mam złe przeczucia 30.06.05, 10:56 Jak dotąd brat Antoni był raczej zakałą polskiego futbolu. Przychodził, wychodził, przenosił drużyny, targował się o grunty, szantażował. Jedyne osiągnięcie - mistrzostwo ŁKS-u, a potem rozpad drużyny i degradacja. Oby brat był porządniejszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Ptaki w Śląsku - mam złe przeczucia IP: *.206.115.137.telsat.wroc.pl 30.06.05, 19:17 Niech sie kazdy zastanowi we wlasnym sumieniu, czy woli: mistrzostwo Polski i spadek czy ani jedno ani drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Re: Ptaki w Śląsku - mam złe przeczucia 01.07.05, 10:47 I wyprzedaż zespołu, a potem przeniesienie na przykład do Rzgowa, RKS Śląsk Rzgów ... pikne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 29.06.05, 23:15 brawo Rysiek! nie chcemy armi zacieznej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 30.06.05, 00:54 Dokładnie! Żadnej legii cucoziemskiej! Zespół trzeba oprzeć na wychowankach i graczach z Dolnego Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gradek Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: 195.20.110.* 30.06.05, 08:02 nowe BMW 760Li kosztuje trochę więcej (ok. 570 tys.) kopa ma niesamowitego oby pan Ptak równie energicznie działał w Śląsku, bo Śląsk to marka, której blask należy przywrócić Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Nareszcie światełko w tunelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:50 Hejka wszystkim, po pierwsze podziękowania dla p.Ptaka za wejście w Śląsk, po drugie trenerem tylko Rysiek (fajowo że dostał licencję), po trzecie trzon zespołu powinni stanowić piłkarze którzy wywalczyli awans, a dodatkowo wychowankowie których Śląsk zawsze miał b.dobrych, żadnych mi tu legii cudzoziemskich, po czwarte miasto - mam nadzieję że się nie wycofa z deklaracji remontu oporowskiej, po piąte VIVA VIVA VIVA WKS.Pozdrowienia dla Fanów Śląska!!!! Cała Polska w cieniu Śląska, niedługo tak będziemy śpiewać narazie na drugiej, ale wierzę że niebawem w ekstraklasie. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Wychowankowie 30.06.05, 10:52 Pytanie - ilu z tych bardzo dobrych wychowanków Śląska grało w ciągu ostatnich 10 lat w pierwszej reprezentacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: 195.20.110.* 30.06.05, 09:43 same dobre wiadomości;-)), jak dawno już nie było takich jasnych i czytelnych przekazów z Oporowskiej dotyczących tego co się dzieje w Śląsku. Mam nadzieje, że nowe władze Śląska będą dalej działały przy otwartej kurtynie i wszystkie decyzje dotyczące zmian organizacyjnych będą kibicom oraz mediom jasno i czytelenie komunikowane. Taka transparentność decyzji w Śląsku będzie budziła zaufanie potencjalnych sponsorów i ewentualnych dalszych inwestorów. Ta reguła sprawdza się w przypadku spółek giełdowych, może sprawadzi się także w Ślązeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milo Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: *.tx-maruko.co.jp 30.06.05, 16:33 Ale Kowal z ciebie materialista.Nie myśl za dużo o takich samochodach bo to szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.06.05, 17:33 Tylko prosze o jedno,nazwa klubu i herb zostaja bez zmian i jakis tam dodadtkow.Na koszulkach moze byc 10 ptakow ale nie w nazwie i herbie. Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku 30.06.05, 19:44 Podpisuję się obiema rękami i nogami pod powyższymi wypowiedziami. W miarę mozliwości będę chodził na mecze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.05, 21:57 Zapowiada sie ciekawie. Miasto mowi ze mieszkancy chca mocnej druzyny pilkarskiej i dlatego taka musi we Wroclawiu byc. Tak wiec wszyscy na stadion i pokazmy ze naprawde chcemy. Jak za dawnych wspanialych lat. DO BOJU WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:39 udzialowcem slaska zostala jeszcze Sylwia bukala ktora tez kupila ich akcje za co zaplacili zus i urzad skarbowy Odpowiedz Link Zgłoś