Dodaj do ulubionych

Edward Ptak w piłkarskim Śląsku

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:09
I o to chodzi! Tak trzymac!
Cała Polska w cieniu Śląska !!
Obserwuj wątek
    • Gość: pp Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:13
      Zapomniałem jeszcze o najważniejszym: DZIĘKUJEMY i życzymy sukcesów
      • sir_fred Ptaki w Śląsku - mam złe przeczucia 30.06.05, 10:56
        Jak dotąd brat Antoni był raczej zakałą polskiego futbolu.
        Przychodził, wychodził, przenosił drużyny, targował się o grunty, szantażował.
        Jedyne osiągnięcie - mistrzostwo ŁKS-u, a potem rozpad drużyny i degradacja.
        Oby brat był porządniejszy ...
        • Gość: Pedro Re: Ptaki w Śląsku - mam złe przeczucia IP: *.206.115.137.telsat.wroc.pl 30.06.05, 19:17
          Niech sie kazdy zastanowi we wlasnym sumieniu, czy woli: mistrzostwo Polski i
          spadek czy ani jedno ani drugie.
          • sir_fred Re: Ptaki w Śląsku - mam złe przeczucia 01.07.05, 10:47
            I wyprzedaż zespołu, a potem przeniesienie na przykład do Rzgowa, RKS Śląsk
            Rzgów ... pikne.
    • Gość: VVV Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 29.06.05, 23:15
      brawo Rysiek! nie chcemy armi zacieznej!
      • Gość: DW Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 30.06.05, 00:54
        Dokładnie! Żadnej legii cucoziemskiej! Zespół trzeba oprzeć na wychowankach i
        graczach z Dolnego Śląska.
    • Gość: gradek Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: 195.20.110.* 30.06.05, 08:02
      nowe BMW 760Li kosztuje trochę więcej (ok. 570 tys.)
      kopa ma niesamowitego
      oby pan Ptak równie energicznie działał w Śląsku, bo Śląsk to marka, której
      blask należy przywrócić
      Powodzenia
    • Gość: Jack Nareszcie światełko w tunelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:50
      Hejka wszystkim, po pierwsze podziękowania dla p.Ptaka za wejście w Śląsk, po
      drugie trenerem tylko Rysiek (fajowo że dostał licencję), po trzecie trzon
      zespołu powinni stanowić piłkarze którzy wywalczyli awans, a dodatkowo
      wychowankowie których Śląsk zawsze miał b.dobrych, żadnych mi tu legii
      cudzoziemskich, po czwarte miasto - mam nadzieję że się nie wycofa z deklaracji
      remontu oporowskiej, po piąte VIVA VIVA VIVA WKS.Pozdrowienia dla Fanów
      Śląska!!!! Cała Polska w cieniu Śląska, niedługo tak będziemy śpiewać narazie
      na drugiej, ale wierzę że niebawem w ekstraklasie.
      • sir_fred Wychowankowie 30.06.05, 10:52
        Pytanie - ilu z tych bardzo dobrych wychowanków Śląska grało w ciągu ostatnich
        10 lat w pierwszej reprezentacji?
    • Gość: k. Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: 195.20.110.* 30.06.05, 09:43
      same dobre wiadomości;-)), jak dawno już nie było takich jasnych i czytelnych
      przekazów z Oporowskiej dotyczących tego co się dzieje w Śląsku. Mam nadzieje,
      że nowe władze Śląska będą dalej działały przy otwartej kurtynie i wszystkie
      decyzje dotyczące zmian organizacyjnych będą kibicom oraz mediom jasno i
      czytelenie komunikowane. Taka transparentność decyzji w Śląsku będzie budziła
      zaufanie potencjalnych sponsorów i ewentualnych dalszych inwestorów. Ta reguła
      sprawdza się w przypadku spółek giełdowych, może sprawadzi się także w
      Ślązeczku.
      • Gość: Milo Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: *.tx-maruko.co.jp 30.06.05, 16:33
        Ale Kowal z ciebie materialista.Nie myśl za dużo o takich samochodach bo to szkodzi.
        • Gość: dziadek Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.06.05, 17:33
          Tylko prosze o jedno,nazwa klubu i herb zostaja bez zmian i jakis tam
          dodadtkow.Na koszulkach moze byc 10 ptakow ale nie w nazwie i herbie.
          • igi.wr Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku 30.06.05, 19:44
            Podpisuję się obiema rękami i nogami pod powyższymi wypowiedziami. W miarę
            mozliwości będę chodził na mecze :)
            • Gość: kk Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.05, 21:57
              Zapowiada sie ciekawie. Miasto mowi ze mieszkancy chca mocnej druzyny
              pilkarskiej i dlatego taka musi we Wroclawiu byc. Tak wiec wszyscy na stadion i
              pokazmy ze naprawde chcemy. Jak za dawnych wspanialych lat. DO BOJU WKS!
    • Gość: misio Re: Edward Ptak w piłkarskim Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:39
      udzialowcem slaska zostala jeszcze Sylwia bukala ktora tez kupila ich akcje za
      co zaplacili zus i urzad skarbowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka