Dodaj do ulubionych

Społeczne graffiti

IP: *.wroclaw.mm.pl 03.07.05, 21:44
widzialem te graffiti totalna kpina i beznadzieja SZkoda czasu !!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek Re: Społeczne graffiti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:22
      Taka szkoda! Ale moze uda się przemalować te gryzmoły, bo zamiast poprawić
      wygląd tej szarej estakady, tylko się pogorszyło jej wygląd. Pomysł super ale
      wykonanie niestety mierne. Mam nadzieję, że zamiast wycofywać się z takiego
      pomysłu, władze miasta powinny w inny sposób zacząć szukać graficiarzy z
      prawdziwego zdarzenia np. młodych, ambitnych ludzi, których poprawiają
      wizerunekgrafitti poprawia wygląd szarych murów np na murze zajezdni
      tramwajowej przy ul. Leg
      • Gość: misiek Re: Społeczne graffiti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:23
        przy ulicy Legnicka/Wejherowska.
        • Gość: ٭٭٭٭lolo٭٭٭٭ Re: Społeczne graffiti IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 04.07.05, 12:14
          dokladnie...jeszcze wszystkiego nie widzialem - tylko tak na szybko i mam
          podobne odczucia!
          Na Legnickiej sa ciekawsze grafy !
    • senior_cohones Re: Społeczne graffiti 03.07.05, 23:21
      cholera wieczni maruderzy!
      co wam się nie podoba/
      to że szare.denne miejsce stało się miejscem ekspresji innej niż picie win i
      palenie trway?
      mnie się podoba i mam nadziję że miasto pójdzie po rozum do głowy i da tym
      dzieciakom jakieś ściany, zaniedbane i szare do jakiegoś projektu

pan redaktor stara się być znawcą?
    • Gość: Gość Nocne koszmary IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.05, 09:08
      Niestety chodże tym przejściem do pracy i obawiam się, że będę miał nocne
      koszmary po codziennym dwukrotnym prześciu przez tunel z tymi bohomazami.
    • Gość: Tomek Re: Społeczne graffiti IP: *.wroclaw.mm.pl 04.07.05, 09:32
      TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!!!! TOTALNA GŁUPOTA
      • senior_cohones Re: Społeczne graffiti 04.07.05, 10:42
        jasne
        lepiej żyć w komunistycznym szarym betonie, co?

• Gość: desperados Re: Społeczne graffiti IP: *.18.akron.wroc.pl 04.07.05, 10:49
          Nie dosc ze maluja i szpeca budynki w centrum miasta i wogole to jeszcze im
          dawac miejsca zeby "psikali" - paranoja!!!
        • Gość: Red! Re: Społeczne graffiti IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 05.07.05, 14:07
          Podłączam się pod opinie zniechęconych - wolę już jednolicie szare estakady i
          tunele, niż kompletnie niewspółgrające ze sobą malunki. Można było stworzyć
          jakiś projekt pomalaowania tego miejsca. Pomysł świetny - wykonanie... no cóż...
          kiepskie (choć niektóre grafitti prezentują się okazale).
        • pan.edward Re: Społeczne graffiti 05.07.05, 16:02
          plac Społeczny pomylił ci się z SLD, to pewnie przez te upały...
      • Gość: poleczka Re: Super graffiti pomysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:27
        Dla mnie ekstra pomysł. We Wrocku nie ma innych scian z tak ciekawym graffiti.
        Moze fragment ściany przy Hali Ludowej, ale i tak te na estakadzie baaardzo mi
        sie podobaja. Powinni nagrodzić najlepsze pomysły!!!Widać,że ludzie sie
        postarali a niektórzy podeszli do sprawy z fantazją- To mi sie podoba!
    • Gość: M Re: Społeczne graffiti IP: *.dibre.bre.com.pl / 195.187.134.* 04.07.05, 12:46
      ręce poucinać!
    • Gość: q Re: Społeczne graffiti IP: *.media4.pl 04.07.05, 14:54
      rysunki/malunki/obrazki są fajne, ale te grafitti z beznadziejnymi napisami
      [tagami chyba] powinny zniknąć
      • Gość: M Re: Społeczne graffiti IP: *.dibre.bre.com.pl / 195.187.134.* 04.07.05, 14:58
        Tym co piszą tagi odrąbać ręce
    • Gość: ela Re: Społeczne graffiti IP: *.wroclaw.mm.pl 04.07.05, 19:44
      totalna głupota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto decyduje o takich bzdurach
      • Gość: Wrocek Re: Społeczne graffiti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.05, 19:59
        Syf, kiła i mogiła! Po cholerę malują, skoro nie potrafią tego robić.
        • senior_cohones Re: Społeczne graffiti 04.07.05, 20:30
          Gość portalu: Wrocek napisał(a):

> Syf, kiła i mogiła! Po cholerę malują, skoro nie potrafią tego robić.

boże ale z Ciebie łoś
          gdyby "napisali w gazecie " jakiejś darmowej , dla ciebie że było ok - to dla
          ciebie byłoby ok
          wrocek-tak najczęściej mówią( z całym szacunkiem dla tej miejscowości) kolesie z
          długołęk i innych wiszni małych , co to się składają w 5 na benzynę do maluch i
          w piątek-hej do radiobaru1
          co mylę się
          bo ty penie lepiej znasz się na malarstwie
          prawda?
    • Gość: Anetka Re: Społeczne graffiti IP: *.206.112.44.telsat.wroc.pl 05.07.05, 14:03
      Jeśli uważacie,że to, co było wcześniej w tym miejscu miało lepszy efekt to was
      szcerze podziwiam.Dokładnie przyglądnełam się wszystkim pracą i stwierzdam,że
      są zrealizowane z pomysłem, są ciekawe kolorowe, wreszce Wrocław zaczyna
      rozwjać w sobie kulture uliczną...
      • Gość: KMP Re: Społeczne graffiti IP: *.wroclaw.mm.pl 05.07.05, 14:14
        Z DEKLEM MASZ NIERÓWNO!!!!!!!!!!!!!!! ANETKA????
        • Gość: Gościu Re: Społeczne graffiti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:22
          Ani pomysł dobry (należało przewidzieć skutki) ani wykonanie. Niech to
          Romaszkan teraz zamalowuje na szaro bo lepiej było.
    • marian1949 Kto zapłaci za piaskowanie 06.07.05, 10:01
      Kto zapłaci za piaskowanie zamalowanych kamiennych płyt elewacyjnych?
      • Gość: M Re: Kto zapłaci za piaskowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 18:48
        mówie, siekiery brać i ręce obcinać. Kosztami remontów elewacji obciążać
        rodziców. dlaczego gó..arze mają zasmarkiwać wrocław?
        • Gość: dasted Re: Kto zapłaci za piaskowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.05, 20:04
          fakt. malowanie kamienia jest zbrodnią. KTO NA TO POZWOLIŁ ??! Impreza była oficjalna, więc powinno się obciąć łby ORGANIZATOROM (a raczej marnym amatorom sztuki organizacji)
          • Gość: m0kE widac inteligencje niektorych wroclawian IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.07.05, 21:22
            zygac mi sie chce jak widze wasze debilne wisy. lepiej niech robia to legalnie.
            a to ze panu edziowi czy pani krystynie sie nie podoba to ich sprawa. wiekszosci
            wroclawian sie podoba i zakaceptowali to i za rok bedzie jeszcze wieksza
            impreza. Moze wtedy pan M przyjdzie z siekiera i odrabie im raczki ?? Na forum
            to taki cwany jestes ??
            • Gość: dasted Re: widac inteligencje niektorych wroclawian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.05, 23:20
              mam nadzieje, ze nie do mnie pijesz kolesszko !! może najpierw naucz sie korzystać z internetu a dopiero później zacznij pluć
              • Gość: ? Re: widac inteligencje niektorych wroclawian IP: *.media4.pl 06.07.05, 23:31
                HEHEHE
                A ILU Z WAS TAM BYŁO, PRZECHODZIŁO, JECHAŁO I DOKŁADNIE PRZYPATRZYŁO SIĘ PRACY
                TYCH LUDZI?
                mnie się podoba
                zabawne ze podoba sie tez moim rodzicom ,chodz to ludzie stateczni po 50tce, i
                zdecydowani przciwnicy wandalizmu
                projekty sa fajne i tyle
                • Gość: dasted Re: widac inteligencje niektorych wroclawian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.05, 20:45
                  bylem, przechodzilem, ogladalem i uwazam, ze wrzuty sa bardzo dobre. graffiti nadaje sie dobrze na rowne sciany, a kompletnie nie nadaje sie na sciany oblozone kamieniem (ku...wa barbarzynstwo normalnie w bialy dzien !!) tak jak to zrobiono w duzym hallu pod wylotem z mostu grunwaldzkiego.
            • pan.edward Re: widac inteligencje niektorych wroclawian 07.07.05, 00:07
              > lepiej niech robia to legalnie.

nieprawda, lepiej niech tego nie robią wcale.

> wiekszosci wroclawian sie podoba

badania jakieś robiłeś czy tak tylko sobie bredzisz?
              • Gość: M Re: widac inteligencje niektorych wroclawian IP: *.makler.local / 195.187.134.* 07.07.05, 11:21
                Odrąbywać. To ci sami oszołomy, co tagują świeżo odmalowane elewacje. W całym
                mieście.
    • Gość: doz Re: Społeczne graffiti IP: *.pl / *.elektrosat.pl 10.07.05, 00:56
      no cóż znaki czasu...
      w spadku po poprzednim systemie mamy palc społeczny
      jak widać na forum są ludzie którzy chcieli by pielęgnować to miejsce i
      odmalowywać je co roku.
      dla mnie to co sie działo wtych przetrzeniach było ciekawe
      jakaś interakcja. ludzie przyszli tam, miejsce żyło. chociaż miejsce ruchliwe
      nikomu sie nic nie stało. wszystko w pokojowej atmosferze. ponad 100 osób
      malujących i żadnych konfliktów. nie wiew dlaczego grafficiarzy stawia sie na
      równi z kibicami. no cóz malunki nie najlepsze ale liczą sie checi młodych.a
      organizacyjnie no to zgrzytów troche było :]
      • Gość: M Re: Społeczne graffiti IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 08:18
        Bo zachowuja sie jak kibice. Niszcza, zasyfiają elewacje domów. Tworza brud i
        syf na murach.
    • Gość: asdf Re: Społeczne graffiti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.05, 14:45
      CO KU..????????? ten artykulik pisal jakis idiota, jam udal sie i to na BARDZO
      wysokim poziomie, prace na filarach reprezentuja przekroj przez rozne style i
      robia niesamowite wrazenie. No, ale moze tylko na tych, ktorzy choc troszke
      orietuja sie w temacie i zwracaja uwage na to, co widza na murach dookola. Moim
      zdaniem dawno takiego wydarzenia we wroclawiu nie bylo, i pewnie dlugo nie
      bedzie. Autorowi radze zaczac pisac o tym, o czym ma pojecie.
      • Gość: Stefan Re: Społeczne graffiti IP: *.iel.wroc.pl 14.07.05, 12:18
        Kiedy zostanie przywrócony wygląd kamiennych elewacji przejść podziemnych na
        placu Społecznym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka