Dodaj do ulubionych

wspaniała ceramika - anioły

06.07.05, 14:58
www.cela37.com warto wstąpić
Obserwuj wątek
    • Gość: KWieroc E tam! Same dziwadła! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.07.05, 15:28
      Widziałem lepsze - ostatnio obok pręgierza!
    • Gość: KWieroc Na dodatek te anioły mają prawdziwe diabelskie ... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.07.05, 15:30
      CENY!
    • poooldek Re: wspaniała ceramika - anioły 27.07.16, 12:29
      A ja szukam ceramiki ale reklamowej, kubki i talerze z logo, ktoś robi takie rzeczy?
      • zo_ska87 Re: wspaniała ceramika - anioły 27.07.16, 12:36
        Wpisujesz w google 'ceramika reklamowa' i wyskakuja Ci setki ofert, oglądasz i wybierasz co chcesz... Ja znam studio optimo, tam możesz zrobić dobre gadżety reklamowe. No albo przez neta, opcji masz od groma i jeszcze trochę :)
        • poooldek Re: wspaniała ceramika - anioły 27.07.16, 12:40
          Ano jest, jest.. ale chciałem się podpytać, może ktoś coś takiego już może robił, a tutaj od razu hejt i pretensje.
          • zo_ska87 Re: wspaniała ceramika - anioły 27.07.16, 12:42
            Żaden hejt, ani pretensje. Dostałeś polecenie, zobacz sobie to Optimo, bez szukania dostałeś rozwiązanie na tacy ;)
      • Gość: sublinet Re: wspaniała ceramika - anioły IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.08.16, 01:49
        Witam u mnie czas realizacji takiego zamowienia to zaledwie 3 dni plys czas wysylki. Zapraszam do kontaktu na maila biuro@sublinet.pl lub strone www.sublinet.pl . realizujemy zamowienia juz od 1 szt. W ofercie kubki, szkatulki, puzzle, filiżanki, granity i inne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka