Dodaj do ulubionych

Używane meble

IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 24.07.05, 12:27
Czy znacie jakieś miejsce we Wrocławiu, gdzie można zakupić używane meble?
Chodzi mi o tzw. odzysk, a może o importowane graty przed lub po renowacji. A
może ktoś z Was wie, w jaki sposób ludzie pozbywają się używanych mebli....
Obserwuj wątek
    • Gość: michael jordan Re: Używane meble IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.05, 12:43
      na niskich łąkach spróbuj
      na dworcu świebodzkim
      te giełdy w niedzielę
      • Gość: Armand Re: Używane meble IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 24.07.05, 18:36
        Co to takiego 'niskie łąki'? Kto z Was zna jeszcze inne miejsce, gdzie mógłbym
        za niewielkie pieniądze kupić używane meble...
        • Gość: Alojz Re: Używane meble IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.05, 19:52
          A byłeś w komisach? Wiem o dwóch. Na Dubois i Kołłątaja.
        • metnia Re: Używane meble 24.07.05, 20:32
          Niskie Łąki to miejsce gdzie jest targowisko, dalej, za ul. traugutta, za stadionem Polonii. dojazd tramwajem 3 i 5
        • Gość: tudana Re: Używane meble IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.07.05, 21:15
          Za niewielkie pieniądze odsprzedam mebelki dla nastolatka - są w doskonałym
          stanie(szafa,regał z półkami,wąski regał, fajne biurko z nadstawką, kontener na
          drukarkę-skaner). Moje dziecko już z nich wyrosło i ma inną koncepcję na
          urządzenie pokoju.
          Czy autor postu jest zainteresowany?
          • Gość: ulla Re: Używane meble IP: *.magma-net.pl 24.07.05, 22:16
            tak, pozbycie sie perzechodzonych mebli to obecnie duzy problem..sama to
            przerabialam, komisy upadaja, moda i upodobania zmieniaja sie,..i nawet za darmo
            komus oddac meble rodzi problem w postaci transportu..a potem niestety zmuszeni
            jestesmy robic wystawki na smietnikach, bo przeciez ogniska z tych mebli nie
            zrobimy :))) pozostaja ogloszenia w internecie - pozdrawiam
    • wielki_czarownik Ulica św Wincentego 24.07.05, 23:15
      To obok supersamu na Staszica - tam jeszcze niedawno w bramie widziałem szyld "komis meblowy".
    • Gość: dfff Re: Używane meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:57
      www.ebay.pl
      jest ich mnóstwo w kat. meble i w kat. antyki
      • Gość: Armand Re: Używane meble IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 25.07.05, 18:13
        Sorki, interesują mnie proste niedrogie meble, chętnie nieodpłatnie a nie
        antyki z ebaya. Może jest jakaś fundacja, która zbiera takie i sprzedaje je za
        niewielkie pieniądze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka