Dodaj do ulubionych

Unia Leszno - Atlas Wrocław 48:42. W ćwierćfina...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:28
hihi no i macie. Cały sezon śmialiście się z Apatora. Jak to szczęśliwie jak
to pechowo dla innych. PAPAP RUSKO PAPA CIEŚLAK MISTRZ MISTRZ
APATOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: _maci78_Toruń Re: Unia Leszno - Atlas Wrocław 48:42. W ćwierćfi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:32
      a jeszcze do Pana Redaktora - proszę zapoznać się z regulaminem - pierwszy mecz
      we Wrocławiu. Rewanże zawsze u drużyny wyżej sklasyfikowanej w tebeli. OJ
      PŁYNIE ATLAS PŁYNIE PŁYNIE................och jak mi żal :)
      • Gość: wrocek Re: Unia Leszno - Atlas Wrocław 48:42. W ćwierćfi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.05, 21:43
        A tobie radze sie zapoznać z terminami panie geniuszu. Otóż bidaczku koleika
        ligowa jest dzień po DPŚ który odbedzie sie we Wrocławiu, a BSI musi miec tor
        dla siebie jeszcze dzien po zawodach w zwiazku z tym 1 runda play off odbedzie
        się na torze w pod Tarnowskich Mościcach. A co do plynięcie , to zabaczymyjak
        szybko popłyniecie bez pomocy sędziego prosto na 4 miejsce w lidze hehe :)
      • mikegiblak Re: Unia Leszno - Atlas Wrocław 48:42. W ćwierćfi 24.07.05, 21:46
        "78" to Twój rocznik? Myślałem, że w tym wieku wyrasta się z dresów, jednak się
        myliłem. A regulamin to sam mógłbyś poczytać, masz rację, że rewanż u drużyny
        wyżej sklasyfikowanej, ale tu mamy szczególny przypadek, że 6 sierpnia we
        Wrocku jest finał DPŚ i zgodnie z REGULAMINEM, dzień po dniu nie może być
        zawodów, więc następuje zamiana gospodarzy. Pozdro dla normalnych kibiców
        speedwaya.
        • Gość: _maci78_TOruń Re: Unia Leszno - Atlas Wrocław 48:42. W ćwierćfi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:51
          żaden dres normalna rekacja na cały sezon nasmiewania się ze swojej drużyny. A
          terminarz taki podaje strona Unii Tarnów. A co do tego lepsze 4 miejsce niż
          6. :) :) Poza tym śmiać mi się chce z Pana Wilkiego Prezesa. I jego pomysłów
          jakoś jak on był wiceprezesem nic nikt nie protestował i on nie miał nic
          przeciwko. Nie mówiąc juz o kurizalnych przepisach o juniorach do 23 roku
          życia. Ogólnie jestem zdania że prezesem powinien być ktoś z zewnątrz. I
          takiego prezesa wszystkim życzę serdecznie. :) Pozdro dla wszystkich kibiców
          speedwaya MISTRZ MISTRZ APATOR :) :) :)
    • rok1978 Re: Unia Leszno - Atlas Wrocław 48:42. W ćwierćfi 24.07.05, 21:50
      Ostatnie zdanie w tekscie, pod tabelka brzmi: 'Polonia Bydgoszcz i Apator Toruń
      bezpośrednio awansowały do ćwierćfinałów.'

Chyba do polfinalow!

Boszsz
    • Gość: stanislaw Leszczyń Re: Unia Leszno - Atlas Wrocław 48:42. W ćwierćfi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:06
      Panie redaktorku!
      A był pan na meczu z którego robi pan relację?
      A moze Gapa w 14 wyscigu zaatakował z 5 pozycji w wyscigu w ktorym
      uczestniczyło jedynie 3 zawodników?

• Gość: thorn Ale będzie afera IP: *.tvk.torun.pl 24.07.05, 22:12
      Jak znam życie agenci Ruski już są w posiadaniu kasety z meczu w Tarnowie.
      Całonocne analizy materiału dowodowego będą się skupiać na szukaniu podstaw do
      odebrania Apatorowi punktu bonusowego. Po ostatnim biegu Rickardsson już pewnie
      wyłączył komórę, albo zmienił numer.
      No i tekst powtarzany z uporem maniaka Ruski, takiego Leppera polskiego
      speedwaya, że 'Karwan musi odejść'. Jaja jak pomidory.
      • sympathy64 Re: Ale będzie afera 24.07.05, 22:23
        Rusko nie ma w sobie nic z Leppera, na nieszczęście dla tego drugiego.albo
        masz 12 lat albo...
        • Gość: _maci78_Toruń Re: Ale będzie afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:28
          moze i nie ma tylko dla kogo to dobrze :)
    • Gość: thorn sympathy64 dzieciaku IP: *.tvk.torun.pl 24.07.05, 23:03
      Sympathy, co z tobą kolego? Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz, czy jaki
      gwint? Przecież napisałem, że uparał się na 'Karwan musi odejść'. Poza tym sam
      jest żądny władzy, ma dyktatorskie zapędy itp. itd. Ale co ja ci będę kajtek
      dalej tłumaczył, skoro nie potrafisz kojarzyć faktów, to sorry winetou. I nie
      martw się, nikt nie jest doskonały, ty tymbardziej.
      • sympathy64 Re: sympathy64 dzieciaku 24.07.05, 23:10
        Nie martwię się. Co oznacza 64 w nicku? ciekawe... A dlaczego nie Hitlerem,
        Stalinem itp. A Winnetou, czy jak wolisz winetou , był dyktatorem , czy też nie?
        To tylko sport. A Rusko działa w speedwayu od 15 lat. pozdrawiam
    • Gość: cogito23 Apator IP: *.torun.np.com.pl 25.07.05, 08:35
      Dla Pana Rusko szkoda, ze nie trafil na Apator. HA HA HA HA. Niech się cieszy
      bo jak Toruń by przyjechał to Atlasik znowu by dwa razy poplynął. MISTRZ MISTRZ
      APATOR
      • Gość: Andrzej Re: Apator IP: *.do.pl / *.generacja.pl 25.07.05, 08:53
        Kto wie,może jeszcze się spotkamy;).A wtedy zobaczymy.
        • Gość: Pimpuś Miedziński IP: *.media4.pl 25.07.05, 10:00
          ciekawe co byłoby gdyby w pełnej dyspozycji był W. Jaguś i K. Ząbik? W Tarnowie
          pewnie 3 punkty poleciałyby do Torunia.
          I coś mi mówi, że Miedziński poprowadzi Apator na mistrza w tym sezonie.
          A co do Atlasu, to przypomnijcie sobie ostatni mecz zeszłego sezonu, gdzie
          tarnowska Unia prawie pozbyła się tytułu DMP. I jeszcze jedno. Atlas to u
          siebie wygrywa ale nie wysoko, tak na styku, natomiats na wyjazdach to nic nie
          wiadomo, moze albo być rozjechany albo wygrać.
          Ogólnie reasumując - Mistrz jest po to aby go BIĆ!!!
    • Gość: bin laden Re: Unia Leszno - Atlas Wrocław 48:42. W ćwierćfi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:43
      Rusko nie jest podobny do Leppera a bardziej do "młodego Frankensteina" Giertycha
      • Gość: APATOR WROCEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:10
        PRAWDA JEST TAKA, ŻE TAKIE "JUŻ TYLKO SPADANIE W TABELI" TO NAM JUŻ PO 3
        KOLEJCE PROROKUJĄ, WROCEK. MIELIŚMY BYĆ 7, PÓŹNIEJ 6 BO NA NIC WIĘCEJ NAS NIE
        STAĆ, A TERAZ 4. PIEJE Z TAKICH JAK TY WROCEK! TERAZ DO KIBICÓW APATORA: NAWET
        JAK BĘDZIEMY 4, (LECZ WIERZE W NASZĄ DRUŻYNĘ I TEŻ MI SIE WYDAJE, ŻE ADRIAN
        POPROWADZI NASZYCH DO BOJU) TO OSIĄGNIEMY TEN REZULTAT Z DRUŻYNĄ SKAZANĄ NA
        POŻARCIE, A NIE 4 MIEJSCE (JAK TO BYŁO W ZESZŁYM SEZONIE) Z DRUŻYNĄ, KTÓRA
        MIAŁA WALCZYĆ O MEDAL!! MISTRZ MISTRZ APATOR!! TERAZ TO JUŻ MOŻE SIĘ WSZYSTKO
        ZDARZYĆ!!
        • Gość: darek bydzia Re: WROCEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 08:28
          wiecie powiem wam szczerze ze nie jestem do konca przekonany ze oprócz Naszych
          druzyn do półfinałów wejdzie Tarnów i Czewa, wierzę mocno ze Leszno jak i
          Wrocek stać na wygranie meczów dlatego takie dywagacie zostawmy na zakończenie
          sezonu.
          Pozdrowienka dla fanów a moim marzeniem jest finał Apator -Polonia , a mecze o
          3 - 4 miejsce Wrocek - Leszno, sa to tylko marzenia ale
    • Gość: wts Re: Unia Leszno - Atlas Wrocław 48:42. W ćwierćfi IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.07.05, 00:20
      APATOR ZLODZIEJE
      • Gość: Kibic Wts Re: Unia Leszno - Atlas Wrocław 48:42. W ćwierćfi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.05, 18:28
        Czytając te wasze wszystkie opinie poprostu robi mi sie nie dobrze!!!!!!
        Klucicie sie jak male dzieci w piaskownicy!!!!!!!! Odczepcie sie od Rusko i
        patrzcie na swoich prezesow klubu!!! Taki KARWAN to nic innego jak tyko
        zlodziej.Robi takie przekrety i matactwa ze to sie w glowie nie miesci!!!!!!!!!!
    • Gość: MANIEK W CZYM APATOR JEST MISTRZEM????W BIERKI PODWODNE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:33
      DUŻO LUDZI PISZE ŻE APATOR MISTRZ ALE W CZYM BO NIE BARDZO ŁAPIĘ O CO
      BIEGA!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka