Dodaj do ulubionych

kiedy wyremontują pomorską

IP: *.poczta.wroclaw.pl / 195.205.145.* 02.08.05, 14:45
Drodzy forumowicze, wrocławianie, czy orientujecie się, czy ulica Pomorska
jest w planach remontowych naszych kofanych władz.. pytam, bo droga jest po
prostu średniowieczna, w połączeniu z obskurnymi kamiennicami z placu
staszica, mamy po prostu obraz nędzy i rozpaczy.. a to wszystko 1,5 km od
rynku :((
Obserwuj wątek
    • mi.chal Re: kiedy wyremontują pomorską 02.08.05, 14:49
      Przebudowa ul. Pomorskiej od ul. Waskiej do Lowieckiej przewidziana jest na
      lata 2007-2008.
    • Gość: marczelli Re: kiedy wyremontują pomorską IP: *.poczta.wroclaw.pl / 195.205.145.* 02.08.05, 14:52
      Boże,..mam nadzieje, że moje auto wytrzyma do tego czasu..
      • Gość: ! Re: kiedy wyremontują pomorską IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.05, 14:58
        Nie przesadzaj...Karmelkową albo Krakowską jechałeś? :)
        • Gość: ٭٭٭٭lolo٭٭٭٭ Re: kiedy wyremontują pomorską IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 02.08.05, 15:14
          sorry ale Pomorska jezdza auta z Poznania - to jest droga wylotowa... wstyd !
          Podobnie jest z Pulaskiego... i jak tu Wroclaw ma miec taka anieinnaopinie na
          temat drog?
          • Gość: ! Re: kiedy wyremontują pomorską IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.05, 16:26
            Gość portalu: ٭٭٭٭lolo٭٭٭٭ napisał(a):

> sorry ale Pomorska jezdza auta z Poznania - to jest droga wylotowa... wstyd !
            > Podobnie jest z Pulaskiego... i jak tu Wroclaw ma miec taka anieinnaopinie na
            > temat drog?

..........a Krakowska z Krakowa, Katowic :)
            • Gość: Mezopot Re: kiedy wyremontują pomorską IP: *.hutmen.pl 03.08.05, 10:07
              Z Krakowa i Katowic to raczej nie bo jest autostrada, ale z Oławy, Brzegu.
      • mi.chal Re: kiedy wyremontują pomorską 02.08.05, 15:19
        Nie da sie szybciej, bo na 2006-2007 przewidziana jest przebudowa mostow
        Pomorskich oraz skrzyzowania Dubois-Drobnera.
        • Gość: hubi Re: kiedy wyremontują pomorską IP: *.magma-net.pl 03.08.05, 10:25
          Mostow Pomorskich ? A co z mostem Osobowickim ? Swoja droga to do tego 2007 to
          ja albo sobie rozwale auto na tej Pomorskiej albo zaczne jezdzic do miasta przez
          most Milenijny. A moze wiadomo kiedy wezma sie za Trzebnicka za wiaduktem ? Tam
          jest przeciez rownie okropnie co na Pomorskiej. Niestety od polnocny wjazd do
          miasta jest fatalny :-( Oby do 2007.
          • mi.chal Re: kiedy wyremontują pomorską 03.08.05, 10:31
            Przeciez most Osobowicki jest w miare dobrym stanie. A pl. Powstancow
            Wielkopolskich bedzie remontowany juz w przyszlym roku, jesli dostaniemy
            dofinansowanie z UE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka