Dodaj do ulubionych

Szarykot - fan Polsatu ?????????????

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.02, 23:39
Niedalej jak rok temu niejaki szarykotek namietnie zasypywał program polsatu
" łysi i blond " pytaniami. czy to możliwe ????????
bonczku moze on jest tez fanem ich troje ???????????????
Obserwuj wątek
    • szarykot Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? 19.08.02, 15:52
      1. ktoś się podszywa
      2. ich troje - a i owszem, czasem posłucham :P
      3. co ma bonczek do wiatraka?
      • Gość: jjasio Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.02, 17:28
        A co ma NIE do sz.kota?
        pa
        • mastat Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? 19.08.02, 19:30
          Miałem przyjemność poznać Szarego-kota (tego prawdziwego) i nie sądzę żeby to
          był on. A Pan "blackdog" to, jak wynika z post-u jedyny prawdziwy fan "łysych
          blondynek" nie mogący znieść konkurencji, tak? :)
          • Gość: on_Morph Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 09:26
            mastat napisał:

> Miałem przyjemność poznać Szarego-kota (tego prawdziwego) i nie sądzę żeby to
            > był on. A Pan "blackdog" to, jak wynika z post-u jedyny prawdziwy fan "łysych
            > blondynek" nie mogący znieść konkurencji, tak? :)

Ja również znam szarego i proszę bezpodstawnych plotek nie szerzyć! Weg!
            • Gość: cyfer Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.devtest.net / 212.80.166.* 20.08.02, 10:00
              to prowokacja jest! mam nadzieje... :P
    • Gość: nyli Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.cbk.pan.wroc.pl 20.08.02, 13:44
      nie wierzę
      to jakaś ściema n.

ps szarykocie
      w tych trudnych chwilach jesteśmy z tobą ;)
      • Gość: Czarnypies Re: Szarykot - fan Polsatu ??? To jednak prawda !! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.02, 22:50
        he he he . lubicie go i wydaje sie wam ze to nie mozliwe. kto rok temu i w
        jakim celu miałby sie podszywać pod szaregokota ???????????? to bzdura.
        moge sie mylic bo pamięć nie taa ale wydaje mi sie ze jego jeszcze tu nie było ?
        nie ukrywajmy wielu z nas ma jakąś " plamke " w biografii.
        z bigbraderowym pozdrowieniem Blackdog.
        • Gość: Kociątko głupi jestes i tyle IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.02, 13:19
          nie wpadłeś na pomysł ze dwie całkiem różne osoby moga wpaść na pomysł tego
          samego nicka? nie? gratuluję ynteligiencji.
          • Gość: Czarnypies Re: no i chooooj ale za to przystojny :))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.02, 22:46
            Gość portalu: Kociątko napisał(a):

> nie wpadłeś na pomysł ze dwie całkiem różne osoby moga wpaść na pomysł tego
            > samego nicka? nie? gratuluję ynteligiencji.
            moze i wpaadłem ale go wykluczyłem Wootsonie bo ja wiem zze to byl ON .!!
    • szarykot Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? 22.08.02, 15:17
      dzięki wszystkim za słowa otuchy :)

czarnypsie - co jest takiego nieprzyzwoitego w oglądaniu RealityShows i
      słuchaniu IchTrojga? w końcu miliony Polaków nie mogą się mylić :P
      • Gość: cZARNYPIES Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.02, 22:50
        szarykot napisał:

> dzięki wszystkim za słowa otuchy :)
        >
        > czarnypsie - co jest takiego nieprzyzwoitego w oglądaniu RealityShows i
        > słuchaniu IchTrojga? w końcu miliony Polaków nie mogą się mylić :P
        >
        >
    • Gość: magician Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.02, 22:57

szarykocie nie daj się.
      goopotę trzeba tępic w zalążku ;))))

magician
      • Gość: Predo Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.08.02, 00:10
        jawne pomowienie!!!
        Szary Kocie - zloz doniesienie na prokurature i oczekuj rozpoczecia
        postepowania w tej sprawie.
        W zwiazku z planowanym przystapieniem Polski do UE Policja poswieca teraz
        coraz wiecej uwagi przestepstwom komputerowym!
        Jest nadzieja na wykrycie zloczyncy!
        Czarny Psie - strzez sie!
        Pozdr ;)
        • Gość: on_Morph Zarty sie skonczyły!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 01:27
          Właśnie odpaliłem czarną Wołgę i pozostaje tylko jeden dylemat: do którego lasu
          wywieziemy czarnegopieska! Dziś byłem na spacerze z szarą suczką w parku na
          Nowym Dworze, więc to miejsce odpada, bo od dziś mam do niego sentyment...choć
          komary cięły niemiłosiernie!
        • Gość: czarnypies Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 09:26
          Gość portalu: Predo napisał(a):

> jawne pomowienie!!!
          > Szary Kocie - zloz doniesienie na prokurature i oczekuj rozpoczecia
          > postepowania w tej sprawie.
          > W zwiazku z planowanym przystapieniem Polski do UE Policja poswieca teraz
          > coraz wiecej uwagi przestepstwom komputerowym!
          > Jest nadzieja na wykrycie zloczyncy!
          > Czarny Psie - strzez sie!
          > Pozdr ;)
          >> już sie boje :)ale sprawa bedzie prosta. policja ustali ze to z kompa
          szaregokota padaly pytania do łysych i blondynek i tyle . i nie bedzie zadnego
          pomówienia:)
          ps to wy raczej zachowujecie sie jak psy łańcuchowe :)
          pozdrawiam hau hau
          ps2 . a co do u.e. to jeszcze nie wiadomo :)
          • Gość: LadyBlue Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 13:38
            wiesz co ratlerku - określa cię doskonale 1 przymiotnik: P O J E B A N Y
            • Gość: Blacksabaka Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 23:31
              Gość portalu: LadyBlue napisał(a):

> wiesz co ratlerku - określa cię doskonale 1 przymiotnik: P O J E B A N Y
              >> droga Lado jak mawiaja brytyjczycy tak jestem pojebany bo oglądam reality
              szoly :)))))))))0
    • szarykot Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? 23.08.02, 15:48
      prokuratura? wołga? po co? na takich debili kładzie się co trzeba i tyle... ale
      dzięki i tak :)

czarnypsie, daruj sobie kolejne komentarze bo i tak nie będę odwiedzał tego
      wątku.
      • Gość: czARNYRATLER Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 23:36
        szarykot napisał:

> prokuratura? wołga? po co? na takich debili kładzie się co trzeba i tyle...
        ale
        >
        > dzięki i tak :)
        >
        > czarnypsie, daruj sobie kolejne komentarze bo i tak nie będę odwiedzał tego
        > wątku.
        >
        >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka