Gość: Czarnypies IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.02, 23:39 Niedalej jak rok temu niejaki szarykotek namietnie zasypywał program polsatu " łysi i blond " pytaniami. czy to możliwe ???????? bonczku moze on jest tez fanem ich troje ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? 19.08.02, 15:52 1. ktoś się podszywa 2. ich troje - a i owszem, czasem posłucham :P 3. co ma bonczek do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.02, 17:28 A co ma NIE do sz.kota? pa Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? 19.08.02, 19:30 Miałem przyjemność poznać Szarego-kota (tego prawdziwego) i nie sądzę żeby to był on. A Pan "blackdog" to, jak wynika z post-u jedyny prawdziwy fan "łysych blondynek" nie mogący znieść konkurencji, tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_Morph Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 09:26 mastat napisał: > Miałem przyjemność poznać Szarego-kota (tego prawdziwego) i nie sądzę żeby to > był on. A Pan "blackdog" to, jak wynika z post-u jedyny prawdziwy fan "łysych > blondynek" nie mogący znieść konkurencji, tak? :) Ja również znam szarego i proszę bezpodstawnych plotek nie szerzyć! Weg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.devtest.net / 212.80.166.* 20.08.02, 10:00 to prowokacja jest! mam nadzieje... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyli Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.cbk.pan.wroc.pl 20.08.02, 13:44 nie wierzę to jakaś ściema n. ps szarykocie w tych trudnych chwilach jesteśmy z tobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnypies Re: Szarykot - fan Polsatu ??? To jednak prawda !! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.02, 22:50 he he he . lubicie go i wydaje sie wam ze to nie mozliwe. kto rok temu i w jakim celu miałby sie podszywać pod szaregokota ???????????? to bzdura. moge sie mylic bo pamięć nie taa ale wydaje mi sie ze jego jeszcze tu nie było ? nie ukrywajmy wielu z nas ma jakąś " plamke " w biografii. z bigbraderowym pozdrowieniem Blackdog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko głupi jestes i tyle IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.02, 13:19 nie wpadłeś na pomysł ze dwie całkiem różne osoby moga wpaść na pomysł tego samego nicka? nie? gratuluję ynteligiencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnypies Re: no i chooooj ale za to przystojny :))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.02, 22:46 Gość portalu: Kociątko napisał(a): > nie wpadłeś na pomysł ze dwie całkiem różne osoby moga wpaść na pomysł tego > samego nicka? nie? gratuluję ynteligiencji. moze i wpaadłem ale go wykluczyłem Wootsonie bo ja wiem zze to byl ON .!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? 22.08.02, 15:17 dzięki wszystkim za słowa otuchy :) czarnypsie - co jest takiego nieprzyzwoitego w oglądaniu RealityShows i słuchaniu IchTrojga? w końcu miliony Polaków nie mogą się mylić :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cZARNYPIES Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.02, 22:50 szarykot napisał: > dzięki wszystkim za słowa otuchy :) > > czarnypsie - co jest takiego nieprzyzwoitego w oglądaniu RealityShows i > słuchaniu IchTrojga? w końcu miliony Polaków nie mogą się mylić :P > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.02, 22:57 szarykocie nie daj się. goopotę trzeba tępic w zalążku ;)))) magician Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Predo Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.08.02, 00:10 jawne pomowienie!!! Szary Kocie - zloz doniesienie na prokurature i oczekuj rozpoczecia postepowania w tej sprawie. W zwiazku z planowanym przystapieniem Polski do UE Policja poswieca teraz coraz wiecej uwagi przestepstwom komputerowym! Jest nadzieja na wykrycie zloczyncy! Czarny Psie - strzez sie! Pozdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_Morph Zarty sie skonczyły!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 01:27 Właśnie odpaliłem czarną Wołgę i pozostaje tylko jeden dylemat: do którego lasu wywieziemy czarnegopieska! Dziś byłem na spacerze z szarą suczką w parku na Nowym Dworze, więc to miejsce odpada, bo od dziś mam do niego sentyment...choć komary cięły niemiłosiernie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnypies Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 09:26 Gość portalu: Predo napisał(a): > jawne pomowienie!!! > Szary Kocie - zloz doniesienie na prokurature i oczekuj rozpoczecia > postepowania w tej sprawie. > W zwiazku z planowanym przystapieniem Polski do UE Policja poswieca teraz > coraz wiecej uwagi przestepstwom komputerowym! > Jest nadzieja na wykrycie zloczyncy! > Czarny Psie - strzez sie! > Pozdr ;) >> już sie boje :)ale sprawa bedzie prosta. policja ustali ze to z kompa szaregokota padaly pytania do łysych i blondynek i tyle . i nie bedzie zadnego pomówienia:) ps to wy raczej zachowujecie sie jak psy łańcuchowe :) pozdrawiam hau hau ps2 . a co do u.e. to jeszcze nie wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 13:38 wiesz co ratlerku - określa cię doskonale 1 przymiotnik: P O J E B A N Y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blacksabaka Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 23:31 Gość portalu: LadyBlue napisał(a): > wiesz co ratlerku - określa cię doskonale 1 przymiotnik: P O J E B A N Y >> droga Lado jak mawiaja brytyjczycy tak jestem pojebany bo oglądam reality szoly :)))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? 23.08.02, 15:48 prokuratura? wołga? po co? na takich debili kładzie się co trzeba i tyle... ale dzięki i tak :) czarnypsie, daruj sobie kolejne komentarze bo i tak nie będę odwiedzał tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czARNYRATLER Re: Szarykot - fan Polsatu ????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 23:36 szarykot napisał: > prokuratura? wołga? po co? na takich debili kładzie się co trzeba i tyle... ale > > dzięki i tak :) > > czarnypsie, daruj sobie kolejne komentarze bo i tak nie będę odwiedzał tego > wątku. > > Odpowiedz Link Zgłoś