Gość: kazia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:55 Witam, poszukuję lekarza-proktologa na terenie Wrocławia. Jeśli ktoś ma orientację w temacie i ewentualnie opinię o danym lekarzu - bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macio666 Re: proktolog - Wrocław 03.08.05, 12:33 Podaj meila to dam Ci namiary na świetnego lekarza. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhy Re: proktolog - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:41 Czy proktolog to lekarz od zaglądania do dupy??? Odpowiedz Link Zgłoś
metnia Re: proktolog - Wrocław 03.08.05, 22:21 Polecam proktologa w Euromedicare na Pilczycach, bardzo dobry fachowiec i mily facet, niestety nie pamietam nazwiska:(. czeka sie tylko pare dni na kase chorych. przychodnia czysciutka i ogolne wrazenie bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro kto Re: proktolog - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:23 dr Skoczylas? potwierdzam - super! Odpowiedz Link Zgłoś
olakwiatkowska88 Re: proktolog - Wrocław 24.08.16, 09:42 Przyjmuje na Konopnickiej w Lubinie dr Czerczuk, jego mogę polecić. Fachowa konsultacja w dobrej cenie. Lekarz poświęcił na mnie ponad pół godziny czasu, co powiem szczerze, że jeszcze mi się nigdy nie zdarzyło, żebym tak długo był przyjmowany. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś