Gość: Ina IP: *.206.112.80.telsat.wroc.pl 06.08.05, 16:20 www.geenstijl.nl/paginas/housewitz.html to jest reklama jakiejś dyskoteki w Holandii.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ina Re: Hauswitz- moralne dno:/ IP: *.206.112.80.telsat.wroc.pl 06.08.05, 16:20 www.geenstijl.nl/paginas/housewitz.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Hauswitz- moralne dno:/ IP: *.n.pl 06.08.05, 20:12 aż słów brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Hauswitz- moralne dno:/ IP: *.206.112.80.telsat.wroc.pl 06.08.05, 16:22 coś mi się link nie chce wkleić:/ spróbuję jeszcze raz www.geenstijl.nl/paginas/housewitz.html Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Reklama dyskoteki ??? Skądże. 06.08.05, 20:12 Moim zdaniem to artystyczna prowokacja, dokładnie w tym samym stylu co klocki Lego polskiego arysty (?) nazwiskiem Libera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten Re: Reklama dyskoteki ??? Skądże. IP: *.media4.pl 07.08.05, 12:43 co to jest do cholery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyk Re: Reklama dyskoteki ??? Skądże. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:41 A teraz wyobraźcie sobie co by się działo gdyby to było w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ditran KLEMENT - TO PROWOKACJA - ŚMIESZNY CZŁOWIECZEK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.05, 15:01 Jeśli nie masz pojęcia o czym masz pisać to lepiej nie pisz. To nie żadna prowokacja tylko reklama dyskoteki, którą w weekendy odwiedza kilka tysięcy młodych ludzi. Ten sposób marketingu w tym kraju jest normalny. Podobnie jest z reklamą marihuany i alkoholu w Holandii. Mojego ulubionego butaprenu z Pionek nie reklamują. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Bomersbach, ty żałosny dyletancie. 07.08.05, 19:57 Nawet nie pofatygowałeś się, żeby sprawdzić w necie, w czym rzecz. discardedlies.com/entries/2005/06/degeneracy_euros_hit_a_new_low.php Tutaj jest wypowiedź jednego z autorów. A poza tym - czy w tym filmiku znalazłeś jakieś informacje o tej rzekomej dyskotece ? A może - co dość prawdopodobne - ty po prostu ni w ząb nie znasz angielskiego ? Pogratulować dziennikarskiej dociekliwości i inteligencji, Bomersbach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ditran Kretynie ja byłem na tej dyskotece IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.05, 23:56 Twoje teorie spiskowe są tak nierealne kmiocie w twojej robocie. Chcesz to ci napiszę plan dojazdu. Gejów raczej tam nie poznasz. Extasy też nie kupisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Kretynie ja byłem na tej dyskotece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 00:31 Jasne że Bomers tam był! To jest ta dyskoteka na której posuwał Zamarię! O szczegółach posuwania nie wspomnę, żeby nie denerwować co wrażliwszych ludzi z tego forum. Ale pejczyk był niezły :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtc Re: Kretynie ja byłem na tej dyskotece IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.08.05, 07:24 maja przecpane mozgi debile od tych ekstaz to im sie galaretki w głowach sciely taka konsystencje maja ich mozgi dlatego dla nich jest normalna reklama w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
ikkebra Re: KLEMENT - TO PROWOKACJA - ŚMIESZNY CZŁOWIECZE 08.08.05, 13:19 Reklama reklamą, ale są jakieś granice.............. Brak słów............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt weil Re: KLEMENT - TO PROWOKACJA - S´MIESZNY CZ?OWIECZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:13 ma?y smierdzacy narodek, z przecpanymi g?owami Odpowiedz Link Zgłoś