Dodaj do ulubionych

Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo Bian

10.08.05, 20:11
Wpisujcie dobrych fryzjerów. Dzisiaj byłam w Carlo Biani u p. Piotra.
Szczerze polecam. Fantastycznie dobrał kolor i fryzurę. Dawno nie byłam tak
zadowolona.
Ps wiem, że niektóre posty będą pachniały autoreklamą, ale cóż nic na to nie
poradzimy :-(
Obserwuj wątek
    • kasia-r Polecam Małgosie Czarną Carlo Biani 24.08.05, 08:06
      Uratowała mnie po nieudany zabiegu stylingu na Nowym Dworze, scina super
      wyczuwa moje intencje, kiedys jak była na ulopie trafiłam do Tomka i tez fajnie
      • polibius Re: Polecam Małgosie Czarną Carlo Biani 24.08.05, 09:53
        NIe wiedziałam, że w tym salonie opróócz Piotra pracuje jeszcze jakiś facet.
        Jak Piotr znudzi mnie swoimi pomysłami, to pójdę do polecanej przez Ciebie
        Małgosi
        • Gość: dorota Re: Polecam Małgosie Czarną Carlo Biani IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.08.05, 11:54
          A cena tych zabiegów ??
          Pewnie z 250 złotych, i czym tu się zachwycać skoro za 100 można też być
          zadowolonym.
          Polecam małą Agnieszkę z salonu Małgorzata na ul. Zawalnej.
          Nigdy nie zawiodła.
          • Gość: Agulka Re: Polecam Małgosie Czarną Carlo Biani IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.05, 14:24
            Za dwukolorowy balejaz w Carlo Biani zapłaciłam 130zł, myślę, że nie jest to
            kwota wygórowana.
            • taosiek Re: Polecam Małgosie Czarną Carlo Biani 30.08.05, 19:47
              a o którym CB mówimy? bo mi się wydaje, że we wrocku są dwa?
              • Gość: Agulka Re: Polecam Małgosie Czarną Carlo Biani IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.08.05, 09:53
                O tym nad Pizzą Hut. A gdzie jest drugi CB?
                • bunia_bunia CB na Biskupiej boczna Oławskiej 31.08.05, 14:23
                  • Gość: kaska Re: CB na Biskupiej boczna Oławskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:22
                    Sa 2 Carlo Biani we Wrocku, ale ten w Rynku duzo większy, fryzjerzy mili, a
                    poza tym nie zman salonu gdzie by każdy fryzjer przynajmniej 1 raz w roku bywal
                    za granica na szkoleniach i to nie byle jakich tylko Toni@Guy ( poczytajcie o
                    tych akademiach)
                    Zdecydowanie Rynek
                    • Gość: marek_k Re: CB na Biskupiej boczna Oławskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:31
                      Ja też chodzę do Carlo, czasami do obu i tego na Biskupiej i w Rynku. Jednak
                      teraz wydaje mie się ze na Biskupiej cos się popsulo, nie wiem moze juz są
                      znudzeni czy co?
                      W rynku jest chyba weselej, mo i dziewczyny ładne...
                      narka
                      • Gość: kaśka Re: CB na Biskupiej boczna Oławskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:15
                        A ja tam wolę Carlo Biani na Biskupiej. Byłam u kingi i to jest prawdziwa
                        stylistka. Apropo moja koleżanka się pomyliła i poszła do carlo biani w rynku i
                        skończyło się to dość opłakanym wynikiem dlatego tylko Pani Kinga.
                        • Gość: wi_lla Re: CB na Biskupiej boczna Oławskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:38
                          Mówcie co chcecie, ja chodzę do Rynku do Basi. Kto u niej raz był, ten wie
                          dlaczego. nawet się nie rozpisuję.
                        • Gość: Dobrusia Re: CB na Biskupiej boczna Oławskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.05, 21:50
                          Wyłącznie p.Kinga
                      • Gość: michal Re: CB na Biskupiej boczna Oławskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:27
                        Bylem raz na Biskupiej i o zgrozo, sptkalem sie z kompletnym brakiem
                        profesionalizmu. Pewnie zalezy na kogo sie trafi. Nie pamietam imienia kobitki,
                        byla bardzo sympatyczna, ale za grosz umiejetnosci. To bylo jedno z
                        najdrozszych, ale zarazem najgorszych strzyzen w moim dlugim zyciu. Chciano mi
                        wreczyc karte stalego klienta brrrrrrrrrr!
                    • Gość: andzia Re: CB na Biskupiej boczna Oławskiej IP: *.centertel.pl 10.03.06, 10:38
                      Może obsluga jest miła ale jak bylam to starsznie cos brzydko opachniało może
                      mają jakiś problem z kanalizacją. No i te ceny raz mnie kasują 150 a drugi raz
                      robię to samo i place 190.
        • Gość: nina Re: Polecam Małgosie Czarną Carlo Biani IP: *.pl / 80.50.252.* 28.11.05, 00:44
          byłam i u Piotra i u Michała i mogę tak wymieniać.......Ale kto nie był u Ewy
          Wolny to nie wie co mówi.To jest artysta z krwi i kości.Ma wymagające klientki
          takie jak ja i się nie boi zmian imageu!!!
          • Gość: kasia Re: Polecam Małgosie Czarną Carlo Biani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 12:08
            fryzjer ma byc fryzjerem a nie artysta bylam juz u takich artystow i dziekuje
            bardzo moja kolezanke scinala ewa wolny i fajne wlosy byly poscieciu zaraz a
            potem... miala same problemy i w koncu musiala je sciac na krotko oczywiscie u
            kogo innego
            • Gość: dorota Re: Polecam Małgosie Czarną Carlo Biani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 12:12
              to fakt ewa ma lepsze i gorsze dni wycina czasem to co jej sie podoba a nie
              klientowi jest przekonana o swojej racji zdenerwowala mnie pare razy tym jest
              fryzjerem na dosc dobrym poziomie ale nie przesadzajmy
            • Gość: kinga.julia Re: Polecam Małgosie Czarną Carlo Biani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.06, 00:07
              Szukałam dobrego fryzjera (-ki) min. na tym forum i poszłam do Ewy Wolny. I co?
              po raz pierwszy w życiu miałam świetnie ścięte włosy, a w dodatku NIC,
              KOMPLETNIE NIC nie musiałm z nimi robic w domu. Myłam, suszyłam suszarką,
              przetrzepałam rękami i wyglądały O.K. A zaliczyłam juz w życiu paru stylistów-
              artystów, po których byłam zadowolona do pierwszego mycia. Tylko Ewa!
              • Gość: ela Re: Polecam Małgosie Czarną Carlo Biani IP: *.e-wro.net.pl 25.03.06, 17:36
                zgadzam sie ja tez polecam pania ewe nie pamietam adresu tylko mam tel. 3746318
    • Gość: ania Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.contium.pl 16.09.05, 11:26
      zgadzam się, piotr jest naprawdę dobry.
      • puchatek41 Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo 16.09.05, 21:50
        Już w kilku wątkach o fryzjerach chwaliłam Piotra z Carlo Biani a dzisiaj
        pochwalę jeszcze raz i tutaj:).Rano umyłam włosy pierwszy raz od wizyty u Piotra
        i....po prostu przeżyłam szok! Zadnej męki, zero wymyślnych zabiegów i wstawania
        o świcie żeby zdążyć ułożyć włosy!
        Wysuszyłam, dodałam odżywkę, nakręciłam kilkoma ruchami na szczotkę i są po
        prostu takie jak sobie wymarzyłam:) Swietnie ścięte, lekkie, niesforne i z
        fajnymi pazurkami.Dawno nie miałam takich włosów. Dzisiaj prawie oświadczył mi
        się dawno nie widziany kolega!!!:))) Piotr to wspaniały fachowiec! Polecam
        wszystkim a Jego pozdrawiam i życzę wielu zadowolonych klientek. On naprawdę
        kocha to co robi.
        • jola_wroc Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo 29.09.05, 18:27
          no to chyba pojdę do tego piotra...
          Chciałabym balejaż 2 kolory, moje włosy do ramion są zniszczone wymagają
          ścięcia, chciałabym jakąś fajna fryzurkę, Jak myślicie ile zapłacę?
        • Gość: malwinQa Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 19:26
          Polecam Pana Krzysia z salonu fryzjerskiego na nożowniczej 48!!!!!!
        • Gość: lola Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.pl / 80.50.252.* 28.11.05, 00:27
          widzę że sam się reklamujesz Piotrusiu fe....nie ładnie!!!!!
        • Gość: nina Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.pl / 80.50.252.* 28.11.05, 12:57
          ale to co mówisz to w obecnych czasach jest standardem,że włosy sie układają po
          umyciu......To nie dokońca świadczy o tym że ktoś jest artystą!
    • Gość: Gosia Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.09.05, 19:52
      Ludzie!!! Tylko nie Piotr i nie to głupie Carlo Biani. Zmarnował włosy mnie i
      mojej koleżance!!!
      • jola_wroc Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo 01.10.05, 00:46
        ?!?
        • jola_wroc Re: piotr z carlo biani 01.10.05, 12:12
          a ile czsu trwać może zrobienie balejażu i ścięcie u piotra bo nie wiem czy
          zdąże przed pracą...
      • Gość: Agulka Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.05, 12:35
        Napisz coś więcej na temat zmarnowania włosów ( tzn spalił je, czy niefachowo
        dobrał fryzurę?). We czwartek znów wybieram się do Piotra, ponownie opiszę
        wrażenia.
        • Gość: magda Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 10:22
          nie wiem o czym mówicie, technicznie w tym salonie nie jest
          mozliwe "zmarnowanie włosów", a tym bardziej spalenie. Wiem, bo moja koleżanka
          ma tam swoją fryzjerkę i oni używają tego rodzaju kosmetyków, które nie
          pozwalają na "spalenie włosa". po prostu kosmetyk działa np. 15 minut i póżniej
          już nie, bo przestaje byc aktywny. Poza tym, każdy fryzjer jest tam pilnowany i
          tak naprawdę, choć tego nie widać, zawsze za 1 klienta jest oidpowiedzialnych 2
          stylistów, którzy konsultują zabieg.
          Może ta wiedza WAM POMOZE.

Buźka
          • jola_wroc Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo 05.10.05, 07:15
            no to dobrze bo sie tam wybieram, :D
            • Gość: Agulka Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.05, 11:37
              Ja idę tam jutro o 9, zobaczymy jak będzie.
              • Gość: wiki Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 06.10.05, 08:43
                Dziewczyny, czy mozecie podac nr telefony do Carl Biani w Rynku?Zamierzam
                skorzystac, sprobuje polecanego Piotra:)Pozdrawiam:)
                • Gość: lilu Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 18:35
                  Telefon do carlo to 342 73 62
                  POzdrawiam
                  ps. tez jestem zadowolona, choć chodzę nie do Piotra a do Małgosi.
              • Gość: Natalia Agulka, jak wrażenia? :) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.10.05, 10:49
                Byłaś i ... ?
                • Gość: Agulka Re: Agulka, jak wrażenia? :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.05, 19:30
                  BYłam i znów jestem zadowolona. P. Piotr chciał jako to określił "zaświrować",
                  ale charakter wykonywanej przeze mnie pracy nie pozwala na świry. Obciął mnie
                  tak jak chciałam, balejaż jest jednokolorowy, zobaczymy zatem jak długo będzie
                  się trzymał. Obiecałam, ze napiszę, co niniejszym uczyniłam.
                  Pozdrawiam
                • Gość: Agulka Carlo Biani -łyżka dziegciu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.05, 19:38
                  zapomniałam napisać o nieprzyjmnym incydencie, jaki wczoraj spotkał mnie w CB.
                  Otóz podczas czesania moich kudłów, zadzwonił telefon, pani recepcjonistka
                  zawołała donośnym, nie znoszącym słowa sprzeciwu tonem "Piotrek, odbierz
                  wreszcie ten telefon". Oczywiście Piotr zostawił mnie i pobiegł odebrać
                  telefon :-/. Moim zdaniem SKANDAL. W porządnym salonie fryzjerskim nie powinny
                  mieć miejsca takie incydenty. Jako klient zwracam uwagę nawet na takie
                  szczegóły i będę się zastanawiać, czy jeszcez będę tam chodzić. W końcu nie
                  tylko w Carlo Biani dobrze obinają.
                  • jola_wroc Re: Carlo Biani -łyżka dziegciu 08.10.05, 09:30
                    a gdzie jeszcze?
                    • Gość: Agulka Re: Carlo Biani -łyżka dziegciu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.05, 15:14
                      Następnym razem przetestuję salon MIchała Krzyszychy ( czy jakoś tak ) na
                      Szewskiej.
                      Za jkaieś dwa, trzy miesiące zdam relacje
                      • jola_wroc Re: Carlo Biani -łyżka dziegciu 09.10.05, 02:50
                        bylam dzis u Piotra,- podoba mi sie moja głowa :) Znajomi nie poznali mnie...
                        pozdrowienia dla Piotra :-)
                        • Gość: ania Re: Carlo Biani -łyżka dziegciu IP: *.rokita.com.pl / 212.244.170.* 19.10.05, 13:06
                          ja byłam ze 2 miesiące temu w CB a Rynku, wcześniej chodziłam do
                          kontrowersyjnego Unique. I przyznam, że byłam bardzo zawiedziona po ścieciu się
                          u wychwalanego Piotra. Chodziło krótką fryzurkę lekko postrzępioną, ale..
                          postrzępienie wyszło do tego stopnia, ze miałam wystrzyżony niemalże "łysy"
                          placek po lewej atonie czoła (niby taka niesymetryczna grzywka). Strzyżenie
                          wyszło po prostu niedbale. Niestety.jeden kosmyk jakiś dziwnie długi wchodzacy
                          do oka...jednak wole, gdy ktoś sie bardziej przykłada do efektu.
                          • Gość: Olinka Re: Carlo Biani -łyżka dziegciu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.05, 21:16
                            Ja byłam u PIotra dwa razy. Za pierwszym razem było dobrze, ale juz za drugim
                            razem tak sobie. Po pierwsze chciałam , aby zrobił jaśniejszy jednokolorowy
                            balejaż, ale uparł się i bez mojej zgody zrobił dwa kolory. Fryzura po tygodniu
                            nie układa się, a po tym poznaje dobre cięcie. Chyba musi się jeszcze uczyć.
                            Chociaż nie wpisałabym go na listę złych fryzjerów. POnadto kiedy powiedziałam
                            mu, że wcześniej chodziłam do UNIQE, to on zaczął wieszać psy na nich,
                            nieładnie :-/
              • Gość: emi Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:17
                :)ide jutro do przewychwalanego Piotra na sciecie moich mega tragicznych juz
                wlosow;nie moge sie doczekac swojego lepszego samopoczucia;napisze o efektach;
                • Gość: Nazgulek Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.05, 22:53
                  Sądząc po Twoim numerze IP, na pewno będą niezwykle pozytywne. Ciekawe, czy
                  pojawi się motyw z facetem/znajomymi. którzy oniemieli na widok nowej fryzury.
                  :-////. ALe cóż reklama dźwignią handlu, nieprawdaż?
                  • Gość: mieetka Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 21:32
                    Brawo Nazgulek,dzieki za wsparcie .Mnie tez śmierdzi ta nadaktywna seria watków
                    o Carlo Biani...
                    • Gość: emily Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:35
                      Cóż nie wiem czy wszyscy pogłupieli ale z tego co wiem, to fryzjerzy rzadko
                      potrafia obsługiwać kompa, tak więc autoreklama w ich wydaniu nie zawsze jest
                      taka oczywista...
                      Ja naprawdę jestem klientką Carlo Biani, wprawdzę nie chodzę do opisywanego tu
                      szeroko Piotra, ale do innej dziewczyny. Nie wiem czy owy Piotr jest taki
                      świetny, ale wiem ze moja fryzjerka Agatka jest niezwykle miłą i skromną osóbką.
                      I chyba nie do końca zna sie na internecie więc na tym forum sama nie może sie
                      pochwalic.
                      Zrobię to za nią i piszcie co chcecie.

Pozdrawiam tych co wierzą ze formu służy wymianie poglądów a nie ukrytych
                      reklam.
                      • jola_wroc Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo 27.10.05, 19:43
                        > Cóż nie wiem czy wszyscy pogłupieli ale z tego co wiem, to fryzjerzy rzadko
                        > potrafia obsługiwać kompa,
                        no wiesz....
    • megmegic Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo 27.10.05, 23:21
      byłam u Piotra kilka dni temu, jestem niesamowicie zadowolona, dopasował
      fryzurę do mnie, nie musiałam tłumaczyć co bym chciała - jak w przypadku innych
      fryzjerów w innych salonach. Gorąco polecam.
    • Gość: adda Maciej Wróblewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:57
      A może ktoś coś wie na temat Macka Wróblewskiego? Czy jest to taki ktoś jak
      Leszek Czajka który faktycznie jest super ale tylko dla gwiazd i ludzi z TV?
      • Gość: marzena Re: Maciej Wróblewski IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 14.12.05, 21:17
        a gdzie jest Marzena z CB???
      • Gość: nikaa salon Bellissima IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.03.06, 19:12
        polecam wyżej wymieniony, na Jaracza. Fajna babka - chyba wlaścicielka tam
        strzyże, bylam bardzo zadowolona z zaproponowanej fryzury i koloru;-)
    • Gość: roza Polecilabym Jaska z Okila... IP: 62.233.250.* 20.12.05, 13:11
      ...ale zniknal :( Wyniosl sie, a dokad - nie wiem... Ledwo 2 razy zdazylam sie
      u niego ostrzyc. Moze ktos z Was wie, gdzie teraz pracuje?
    • Gość: Joana bylam... i pierwszy raz ktos mi tak slabo wlosy IP: *.kom / *.os1.kn.pl 03.02.06, 12:44
      zrobil.
      wiecej tam nie pojde, po pierwsze przeplacilam, po drugie zle wygladalam.

POZDR
    • Gość: ja Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.pl / 80.50.252.* 16.02.06, 20:03
      Cyrk!!!!!!!!!!! REKLAMA DZWIGNIĄ HANDLU.HA!HA!
      • Gość: meg czy są inne zakłady? IP: 80.68.236.* 04.04.06, 10:59
        czy ktoś zna zakład fryzjerski z ul.Bajana, - osiedle pod skrzydłami??? jak tam
        obcinają?
        • Gość: Penca Re: czy są inne zakłady? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.06, 16:08
          Właśnie, ja też czekam na opinię kogoś korzystającego z usług zakładu na Bajana.
          Znam jedną koleżankę, która tam chodzi, ona jest zadowolona, ale tylko skraca
          włosy, nie robiła tam dotąd żadnych skomplikowanych zabiegów, więc taka opinia
          zbytnio miarodajna nie jest.
          • Gość: magda fryzjer bajana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 10:23
            Jesli chodzi o salonik fryzjerski na Bajana (kolo apteki) to nic specjalnego.
            Bylam raz obciac wlosy i uczesac sie na wesele. Pani po 20 min powiedziala, ze
            juz gotowe (sama bym sie lepiej uczesala, co tez zrobilam po powrocie do domu)i
            skrzywila sie gdy poprosilam ja o wyprostowania wlosow. Twierdzila,ze nastepne
            klientki czekaja.Bylam umowiona tydzien wczesniej wiec chyba mialam prawo
            oczekiwac ze poswieca mi wiecej niz 20 min.Ja osobiscie nie polecam i choc sama
            musze isc pilnie do fryzjera omijam ten salonik z daleka.
            • Gość: Kamyczek Re: fryzjer bajana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 15:46
              Beznadzieja...Zwłaszcza pani Iwonka i jej komentarze...porażka!!
    • Gość: zadowolna Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:00
      Znam dobry zakład na Brochowie , w domku jednorodzinnym niestety nie pamiętam
      ulicy, byłam z kolezanką, obsługa miła i sympatyczna , szefowa młoda i zawsze
      uśmiechnieta , jak to mówi moja koleżanka, a najważniejsze , że taniej niż gdzie
      indziej, a tak samo zrobione , polecam ! Jak dowiem się ulicę to napiszę1
      • Gość: pimka3 Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.os1.kn.pl 10.09.06, 11:34
        A ja z calego serce polecma pania Bozenke z Quattro Forum - genialnie strzyze, swietnie dobiera kolory.
        Zawsze wychodze od niej zadowolona, nie mam problemu z samodzielnym ulozeniem fryzury - po prostu wlosy same sie ukladaja.
        Dodatkowo maja tem genialny zabieg rekonstrukcje wlosow.

pozdrawiam
        P.
    • Gość: Olka Re: Biała lista fryzjerów. Polecam Piotra z Carlo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.06, 21:38
      przestańcie juz tak chrzanić o tym waszym salonie bo to zrobiło się nudne?!
      Dobrzy fryzjerzy się nie muszą reklamować!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka