Gość: dawidu IP: 62.233.144.* 22.08.02, 18:02 Kochani, gdzie we Wrocławiu jest teraz giełda staroci? I kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alen Re: giełda staroci IP: *.i-one.at 22.08.02, 18:11 Gość portalu: dawidu napisał(a): > Kochani, gdzie we Wrocławiu jest teraz giełda staroci? I kiedy? Zdaje się że ostatnią sobotę miesiąca , wiesz gdzie jest „Hit” , jak przejdziesz przez tunel na prawo tam nie jesteś w stanie przegapić. Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: giełda staroci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 01:36 zgadza się w ostatnią sobotę miesiąca - podobno zaczyna się już w czwartek, tu gdzie giełda samochodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lem Re: giełda staroci IP: *.um.wroc.pl 26.08.02, 09:50 na 100% zaczyna się juz w czwartek i trwa do soboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: giełda staroci IP: *.i-one.at 26.08.02, 10:04 Gość portalu: lem napisał(a): > na 100% zaczyna się juz w czwartek i trwa do soboty Nie wiedziałem że zaczyna się w czwartek, dobrze wiedzieć. Z tego chyba wynika że punkt kulminacyjny giełdy jest w piątek. Teraz już wiem dlaczego ostatnio nie mogłem nic ciekawego dostać, bo zawsze w sobotę odwiedzałem giełdę. Alen Odpowiedz Link Zgłoś