Dodaj do ulubionych

fitness we Wrocławiu

IP: *.chello.pl 15.08.05, 19:48
która z dziewczyn mogłaby zaproponować mi fajny klub w okolicach Krzyków?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: fitness we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:11
      Na Krzykach polecam Nefrete przy Powstańców śl. świetny klub miła atmosfera i
      nie tak drogo!!
    • Gość: carrera2003 Re: fitness we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:27
      Ja od lat chodze do MORiRu na ul. Gwarnej i jestem bardzo zadowolona. Rozmaite
      zajęcia, siłownia, sauna, miła i profesjonalna obsługa...
      • Gość: anna Re: fitness we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:45
        zdecydowanie popieram! Chodzilam do kilku klubow, ale ten ma naprawde duza
        oferte i nie jest najdrozszy.
      • plinka5 Re: fitness we Wrocławiu 11.03.06, 09:21
        carrera, a jest tam ciagle instruktorka Agnieszka Szydlowska? Chodzilam latami
        do tego klubu, bylo swietnie, teraz juz nie mieszkam we wrocku, no i minely
        cale lata...pozdrawiam
        • plinka5 Re: fitness we Wrocławiu 11.03.06, 09:31
          sorry, nie napisalam o jaki klub mi chodzi...

-ten przy ul.Gwarnej :-)
    • Gość: Magda Re: fitness we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:02
      Jesli szukasz naprawde fajnego klubu to tylko BODYFIT na Pretficza.
      www.bodyfit.pl Super zajęcia na sali trampoliny, taniec, aerobik, pilates itd.
      Jest tez silownia i kosmetyczka, masaż. Karnety dosyc drogie, ale nie
      pozalujesz. dodatkową motywacją jest to, że chodzą tam głównie młode, zgrabne
      dziewczyny a nie podstarzałe panie w porozciąganych T-shirtach. Drugi fajny to
      Lady Fitness Club na Pl. Solidarności, ale dojazd gorszy i sale mniejsze.
      • Gość: MaGut Re: fitness we Wrocławiu IP: 195.117.40.* 07.09.05, 11:55
        No nie ratunku! Od kiedy "fajność" klubu mierzy się tym czy chodzą do niego
        młode laski czy starsze panie!Magdo gratuluję cisnoty umysłu!I życzę powodzenia
        na przyszłość, kiedy to ty będziesz starszą panią!!!Aha, nawiasem mówiąc-
        Bodyfit to rzeczywiście niezły klub,ale spróbujcie zajrzeć do Radissona (na
        przeciwko Panoramy Racławickiej, windą na -1)-tak to dopiero jest
        profesjonalnie, choć to już oczywiście nie Krzyki ale za to centrum.
        • Gość: Magda Re: fitness we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 13:00
          Naucz sie czytac. Nie napisalam ze ten klub jest fajny bo chodza do niego fajne
          laski. Napisalam ze dodatkowa motywacja jest fakt ze chodza do niego mlode
          laski:-) Prawda? Jesli wokol na sali fikaja nogami same szczuple, i fikaja
          nogami wyzej od Ciebie... no sama rozumiesz ze to motywuje. W Lady Fitnes Club
          juz zrobienie 5 przysiadów sprawia paniom trudnosc, wiec stajesz sie tam
          gwiazda od pierwszych zajec, jesli jestes choc troche w formie. Ciasny umysl to
          ja moze i mam, ale tez figure pasujaca w rozmiar 36.
          • Gość: . Re: fitness we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.05, 18:26
            Jakiś czas jestem w Fitness Planet i te problemy są tu obce.
            Ale porozmawiać zawsze warto byle konstruktywnie.
            Ja nie lubię wielkich fitness ośrodków , denerwuje mnie masowoś , lubię jak
            mnie ktoś wita i wie jak się nazywam , a przynajmniej pamięta mnie .
            Wtedy czuję się jak u siebie.
            I taki jest Fitness Planet.Lubię tam chodzić i kropka .

• polibius Re: fitness we Wrocławiu 07.09.05, 20:38
              A gdzie jest ten fitness planet?
              • Gość: PSIE POLE Re: FITNESS PLANET IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.05, 19:14
                Stronka o Fitness Planet
                www.fitnessplanet.strefa.pl

ul.Inflancka 4 Boczna Kiełczowskiej
            • Gość: Ewa Re: fitness we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:15
              A gdzie mieści się fitness Planet?
            • Gość: kika Re: fitness we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.05, 17:03
              a gdzie to jest ?
              • anikak1 Re: fitness we Wrocławiu 02.11.05, 14:31
                na Purykyniego.vis-a-vis Panoramy Racławickiej, hotel Radisson
          • wandzik2 Re: fitness we Wrocławiu 08.09.05, 21:54
            A ja uważam, że fajny fitness powstał w Radissonie.Jak ktoś poszukuje miejsca
            stworzonego przez kobiety dla kobiet, to właśnie tam będzie czuł się
            komfortowo. Piękne miejsce, pilates, joga, step, dance, mentalne formy fitnessu
            i typowy shape w jednym miejscu, do tego klimat i wyjątkowa atmosfera a po
            zajęciach sauna i chwila relaksu.Polecam wszystkim kobietom poszukującym
            dobrego klubu fitness we Wrocławiu.
            • Gość: nata Re: fitness we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:49
              szukałam info o fitnesie w Radissonie ale niestety nie znalazłam stronki,
              powiedzcie coś więcej, jakie ceny, jakiego rodzają są zajęcia, pozdrawiam
              • Gość: kola Re: fitness we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 15:39
                www.radissonsas.com/servlet/ContentServer?pagename=RadissonSAS%2FPage%2FrsasHotelArticle&cid=1053502957914&language=en&hotelCode=wrozh

ale troszke mało tu piszą o sobie
                Najlepiej pójść i sprawdzić czy Ci się spodoba
              • wandzik2 Re: fitness we Wrocławiu 13.09.05, 10:12
                Fitness w Radissonie działa od tygodnia, dlatego jeszcze nie ma stronki, ale
                Marta (właścicielka) mówiła, że jest w przygotowaniu.
                Zajęcia są codziennie rano o 9.30 i popołudniu zaczynają się o 16 a kończą o
                22.
                Znajdziesz tam wszystko czego potrzebuje i ciało i duch: shape, aerobox,
                fatburning, step, pilates, joga, dance i jeszcze wiele innych niespotykanych w
                fitness clubach(mental body, body art, do tego piłki, gumy...). Ceny jak na
                takie miejsce mnie zaskoczyły:w karnecie wejściówka kosztuje 10 zł z sauną po
                każdych zajęciach. A sala jest nówka, siłownia klasowa a standard jak w hotelu
                tej klasy.A w dodatku zajęcia prowadzone są nawet wtedy, gdy jest tylko 1
                osoba, więc masz trening personalny za 10 zł.A tak naprawdę to sama musisz
                sprawdzić, bo miejsce jest świetne i dziewczyny, które prowadzą sa po Open
                Mindzie, szkole PUMY.
                • Gość: MILUTEK Re: fitness we Wrocławiu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.09.05, 19:47
                  A gdzie jest ten Radison? Mozecie podac adres czy telefon?
                  pozdr.

a ewentualnie inny fitness w okolicach drukarskiej, powstancow, poltegoru czy
                  teczowej?
                  • wandzik2 Re: fitness we Wrocławiu 19.09.05, 11:06
                    Na Purkyniego, obok Panoramy Racławickiej. Warto dojechać parę przystanków aby
                    móc poćwiczyć w najlepszych warunkach. Tel.do Marty Tymoszewicz,właścicielki:
                    0501099092
          • Gość: MaGut Re: fitness we Wrocławiu IP: 195.117.40.* 20.09.05, 10:26
            Magdo,jeśli dla kogoś rozmiar 36 to największe osiągnięcie życiowe, to ja wolę
            mieć 40-stkę i coś w głowie do tego.mimo wszystko pozdrawiam.m
            • Gość: Katek Re: fitness we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 16:48
              Hi hi ale Cie wkurzyła:-)))) Spróbuj pochodzić do Bodyfitu to podbudujesz
              troszke wiarę w siebie i nie będziesz taka drażliwa;-). Naprawdę polecam. I
              naprawdę są tam laski w rozmiarze 36. I naprawdę też uważam, że to najlepszy
              klub w mieście.
              • funfitneska Re: fitness we Wrocławiu 21.09.05, 22:46
                a co w Bodyficie takiego fajnego? Grzyb pod prysznicem, rozchodząca się podłoga
                czy smród z kibli? A może poziom instruktorów? I podrywający panienki szef na
                recepcji...Byłam raz i skutecznie się zniechęciłam!
                • Gość: . Re: Czysto to lubię (profesjonalnie) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.05, 17:43
                  Zobacz jak jest w Fitness Planet to przeżyjesz szok lubię jak coś się otwiera z
                  pasją ( głową ) czysto ,pachnąco , miło poproostu szok warto trochę czsu
                  poświęcić na dojazd .Dziwiłam się że babki z innych dzielnic tam chodzą ale
                  teraz rozumiem .Czy to tak trudno zrobić w innych klubach dziwne .
              • Gość: MaGut Re: fitness we Wrocławiu IP: 217.97.139.* 02.11.05, 16:55
                Wcale mnie nie wkurzyła.Trochę mi jej żal tylko, bo myśli
                krótkowzrocznie.Pogadamy za 10, 20 lat-ciekawe czy jakby miała 50 to miło by
                jej było przeczytać takie dyskryminujące wypowiedzi "siuśmajtek".A co do mojej
                wiary w siebie to z nią wszystko OK. Jestem byłą instruktorką fitness, obecnie
                nauczycielką Jogi i w swoim wygimnastykowanym 30-letnim ciele czuję się
                fantastycznie! Ci co chodzą na moje zajęcia to to wiedzą.A w ogóle to się
                cieszę,że tyle wrocławianek interesuje się rekreacją. Tak trzymać!!!
            • dykcia Re: fitness we Wrocławiu 23.09.05, 21:43
              Ja chodziłam do różnych polecam: Fitness Planet i Ośrodki Mosir zwłaszcza
              siłownię na Lubińskiej i na Spiskiej.
              • Gość: Kasia Re: fitness we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.05, 19:42
                tak Fitness Planet jest ok
      • Gość: . Re: fitness we Wrocławiu IP: *.reja.osiedla.net 16.02.06, 01:23
        dajcie spokoj z bodyfitem, tam jest zimno. czesto nie ma wody, moze z
        oszczednosci...i jest brudno, instruktorki coraz gorsze,slabo.
        • Gość: fi Re: fitness we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:41
          Bodyfit bardzo się popsuł, faktycznie zimno tam, brudno, szef z recepcji obleśny a instruktorki coraz gorsze. Chodziłam na Dubois i na Pretficza i mam dość tego klubu. Podobno fajnie jest na Grabiszyńskiej w FAT i na Spiskiej. Ja na razie zamierzam wypróbować Spiską.
    • tigers28 Re: fitness we Wrocławiu 14.03.06, 12:04
      A kto mi poleci jakis fitness na Kozanowie??
    • Gość: Uzoa Re: fitness we Wrocławiu IP: *.magma-net.pl 02.06.06, 12:56
      ja chodzę do Lady Fitness Club i przekrój wiekow jest baaardzo duży. Czasem
      panie po 50-siatce tak wymiatają, że czuję sie jak niedorzwinieta przy nich.
      serio. A na dnamicznych zajeciach rozne bywa. ale generalnie jestem bardzo
      zadowolona i finansowo tez jest przystępnie. bardzo miła obsługa i instruktorki.
      na 5 z plusem :)
    • Gość: Beti Re: fitness we Wrocławiu IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.06.06, 15:11
      A wiecie może jak jest z fitnessem na teatralnej w pływalini?
      Dopiero się przeprowadziłam do Wrocławia i szukam jakiegoś aerobicu w centrum
      lub w pobliżu Osobowic. Może cos poradzicie?:):)
      • Gość: magda Re: fitness we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:37
        Jeśli chodzi o teatealną to warunki nienajlepsze, ale jest tam świetna
        instruktorka-Agnieszka, naprawdę fajne zajęcia. Teraz w wakacje są w środę o 18.
        No i aqua, polecam jeśli lubisz wodę :)
        • Gość: magda Re: fitness we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.06, 15:19
          Własnie cz AQUA na Taetralnej jest fajne, tzn woda ciepła, porządne warunki?
          Szukam czegos, bo jestem po kontuzji i tylko basen zostaje
          • Gość: anula Re: fitness we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:49
            Szczerze warunki srednie. teatralna to zabytek prl-u.Za pare lat będzie
            przekształcone w profesjonalne, chyba najlepsze wpolsce day spa. A na dzien
            dzisiejszy jesli zależy Ci na dobrych warunkach szczerze polecam redeco na nowym
            dworze.
    • Gość: fitneska Re: fitness we Wrocławiu IP: *.os1.kn.pl 12.08.06, 13:20
      polecam klub Energy na Krynickiej www.fitness-energy.com
      • Gość: fit dalej Fitness Planet dopieszcza Panie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.06, 20:42
        Sauna infrared kurcze a tu się robi zimno i trzeba spodnie nościć a nogi coraz
        ładniejsze.
        Coś nowego w naszym mieście , ta kabina jest fantastyczna trzeci karnet już
        kupiłam (przyznam że byłam bardzo sceptyczna do tego ustrojstwa , ale jak facet
        sam mi dał kasę na karnet znaczy są efekty )
        polecam tak trzymać
        www.fitnessplanet.strefa.pl/sauna.php
        • Gość: andzia322 worldclass ferio gaj IP: 82.160.155.* 28.08.06, 10:36
          czy ktos cos wie na temat tego klubu?
          • Gość: polonistka bellissima na wawrzyniaka IP: *.eranet.pl 18.11.06, 17:46
            co sadzicie na temat tego fitnesu chodze tam do kosmetyczki i podoba mi sie
            czysto przyjemnie kameralnie a jesli chodzi o fitnes jakie instruktorki tam sa
            prosze newsy
            • Gość: antonówka Re: bellissima na wawrzyniaka IP: 89.229.171.* 20.11.06, 17:05
              Kiedyś prowadziła tam zajęcia Agnieszka Obnowska (chyba tak się nazywa lub
              jakoś podobnie ;), jeśli jeszcze tam pracuje to szczerze mogę Ci polecic jej
              zajęcia, no i słyszałam, że bardzo fajne zajęcia prowadzi Basia, ale nie wiem,
              bp przeprowadziłam się i już tam nie chodzę. W weekend odkryłam gymnasion na
              czystej i chyba tam zakotwiczę :).
              Pozdrowionka
      • iza_borek Re: fitness we Wrocławiu 20.11.06, 17:36
        Witam,bardzo proszę o fachową poradę.Planuję wykupić karnet do klubu fitness i
        mam dylemat ponieważ wacham sie pomiędzy dwom- klubem w Radissonie i Galerii
        dominikańskiej. Który lepszy, godny polecenia? Ceny są porównywalne ale nie
        wiem gdzie będę czuła się lepiej i będę mogła efektywnie wykorzystać ten
        czas.Wcześniej nigdy nie chodziłam na żadne tego typu zajęcia więc nie mam
        porównania.
        • Gość: monisicha Re: fitness we Wrocławiu IP: *.eranet.pl 20.11.06, 18:36
          ja bym zadnego nie wybrala instruktorki sa srednie same nie wiedza co robia
          szczerze moge polecic bellissime agnieszka juz nie pracuje przeniosla sie do
          redeco ale jest swietna basia ma zajecia we wtorki chodze do niej jestem
          zadowolona i widze efekty caly harmonogram jest na www.bellissimaclub.pl basia
          ma zajecia we wtorki i panie bardzo sobie chwala zajecia z nia
        • Gość: qwerty Re: fitness we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 12:52
          kupiłabym do Radissona. sama tam nie chodzę, ale kilka znajomych uczęszcza tam
          na zajęcia i bardzo to sobie chwali.
        • iza_borek Re: fitness we Wrocławiu 21.11.06, 17:20
          Słyszałam o bellissime ale niestety to kawałek ode mnie.Ja szukam czegoś w
          miarę w pobliżu siebie a mieszkam na pl.Grunwaldzkim.Ale dziękuję ślicznie-
          chyba mimo wszystko zdecyduję się na Radisson.
          • Gość: ercha Re: fitness we Wrocławiu IP: *.eranet.pl 21.11.06, 18:18
            wiem ze chodzic tam gdzie jest lepiej czyli lepsza kadra instruktorow i jak
            widzisz efektry cwiczenia ja bym polecala radisona bellissime ale nie na
            przyklad planete brudno i smierdzi poza tym instruktorzy kiepscy
            • Gość: azzziija Re: fitness we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 06.03.07, 16:08
              Dziewczyny minęło już troche czasu, więc podbijam wątek. Gdzie
              ćwiczycie?????????????
              Przyjechałam do wrocka i szukam klubu. Zależy mi na profesjonalnej kadrze..bo
              same pewnie wiecie, że różnie bywa.POMÓŻCIE :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
              • Gość: Beti Re: fitness we Wrocławiu IP: *.as.kn.pl 02.04.07, 21:40
                A o Hawanie na Bałtyckiej coś możecie powiedzieć? Ktoś tam ćwiczy?
                Jest blisko mojego mieszkania i zastanawiam się czy nie skorzystać...
                • Gość: Aneczka Re: fitness we Wrocławiu IP: *.pct.pl 10.04.07, 15:14
                  no właśnie ja też chciałam sie dowiedzieć czegoś o tej Hawanie na Bałtyckiej ,
                  ale w necie o adres nawet ciężko...
                  • Gość: Beti Re: fitness we Wrocławiu - HAWANA, Bałtycka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.04.07, 17:12
                    I tak sama sobie odpowiem na pytanie, bo nie czekając na odpowiedź poszłam na
                    pierwsze zajęcia. Po dwóch zajęciach jestem bardzo zadowolona, kupiłam karnet i
                    będę chodzić. Informacje o tym klubie można znaleźć na stronie www.solarium-
                    hawana.pl
                    Polecam bo:
                    - cena w karnecie 7 zł za pełną godzinę zajęć
                    - duży godzin zajęć, nawet w soboty i niedziele
                    - karnet na 8 lub 12 wejsć ale nie ma ważności czyli do wykorzystania w
                    dowolnym czasie, gratis przy karnecie solarium
                    - nie trzeba wcześniej rezerwować zajęć (a z tym ku mojemu zdziwieniu spotkałam
                    się w klubie na Staszica)
                    - klub dosyć ładny, oprócz tego solarium, fryzjer, kosmetyczka, wszytsko w tym
                    samym klimacie, zdjęcia na stronie www
                    A do tego ode mnie dojazd autobusem więc mi pasuje:)
            • Gość: Zdziwiona Re: fitness we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.07, 20:05
              Strasznie mnie ubawiło to stwierdzenie że jest brudno i śmierdzi w planete.
              Widać nigdy tam nie byłaś , ale Ci powiem jest tam pachnąco i czysto.
              Mają świra jeśli chodzi o czystość. A kadra zobacz czym sie zajmują to sama
              stwierdzisz że bzdury piszesz www.fitnessplanet.strefa.pl
              pozdrawiam
              ps.trudno wszystkim dogodzić , ale trzeba się starać i to tam cenię
              • Gość: aziija gymnasion??????????///// IP: *.wroclaw.mm.pl 07.03.07, 22:42
                a w gymnasionie ktos cwiczy?????????????????????????
    • Gość: gość... Re: fitness we Wrocławiu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.04.07, 17:18
      Bodyfit na Pretficza, sporo ludzi, ale są trzy sale, w tym spinning. Dużo zajęć
      tanecznych i mentalnych. Polecam...
      • Gość: majtaj Re: fitness we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 11:35
        A chodzi ktoś na zajęcia do Worldclass na Świeradowskiej? Potwornie tam drogo -
        karnet 170 zł. Czy ta cen aprzekłada sie na jakość?
        • Gość: ewa Re: fitness we Wrocławiu IP: 139.1.128.* 12.04.07, 14:27
          Chodziłam tam w zeszłym roku i zrezygnowałam po miesiącu Instruktorki mi nie
          odpowiadały. Ale pewnie wielu się tam podoba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka