Dodaj do ulubionych

ZAPOMNIANY LZN?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.05, 21:48
Dlaczego nikt się nie odzywa?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: 83.168.106.* 18.08.05, 18:44
      Wakacje , wakacje moja droga Czarna. Ci co byli w LZN nigdy go nie zapomną.
      W moim sercu ma on specjane miejsce. Więc rzucaj temat i gadamy. Ja tam bardzo
      chętnie wracam wspomnieniami . Zwłaszcza kiedy mi się na co dzień wszystko wali
      na łeb i szyje.
      Pozdrowienia
      • tadekwoj Re: ZAPOMNIANY LZN? 15.02.06, 21:26
        Kto by zapomniał??? matura 86..III Tz...e.k..napiszcie..szukam kontaktu do
        Zbyszka Pawłowskiego z wałbrzycha...

e.k
      • Gość: czarna :-) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.06, 12:57
        cześć Tomek! przepraszam ale w których latach byłeś w lzn-ie? pozdrawiam
        • Gość: Tomek Re: :-) IP: 83.168.106.* 04.03.06, 18:00
          Już to chyba pisałem , bo tych wątków o LZN-nie sie narobiło ale ten tylko jest
          widoczny , ja byłem w LZN nie w latach 1984-1987 no to niemalże 19 lat temu jak
          moja przygoda z tym miejscem na Psim Polu się zakończyła , potem byłem 4 lata w
          PST na Młodych Techników. Pozdrawiam
          • Gość: Tomek Re: :-) IP: 83.168.106.* 16.04.06, 18:54
            Wesołych Świąt absolwenci z LZN :))
      • cierpliwy Re: Zapomniany LZN?? 13.03.07, 20:34
        Ja chodziłem do TBS w latach 1958-1961. Nosiłem mundurek z
        lotniczymi "mewkami". na głowie mundurowa maciejówka. Moim wychowawcą był Pan
        Stanisław Beutel ( z nim po wielu latach pracowałem - aż do Jego tragicznej, w
        Tatrach, śmierci). Matematyki starała się mnie nauczyć Pani Lukasowa. Polskiego
        uczył mnie Pan Andrzej Lange. Dyrektorem był pan Bekier. A dzisiaj jestem już
        na emeryturze. Wszystkim z TBS (i LZN) życzę wszystkiego najlepszego.
    • Gość: Lenka Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 18:30
      Ja jestem kolejna do kolekcji z LZN-u.
    • Gość: Tomek Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: 83.168.106.* 01.09.05, 17:37
      No wakacje się już skończyły. O tej porze juz sie było w internacie.
      I żyło wspomnieniami o wakacjach
      Pozdrowienia dla całej szkoly obecnych uczniów i qszystkich absolwentów
      Tomek
      • Gość: norbert Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.09.05, 15:45
        witajcie wszyscy. Widze Lenka ze stary post naszej szkoly juz przepadl he.
        Dobrze ze nowy rozpoczelas. Moim zdaniem glucha cisza w zwiazku z naszym
        szkolnym tematem wynika z zabiegania uczniakow w codziennosci zyciowej. Moze po
        prostu umowmy sie ze obowiazkiem kazdego tu obecnego bedzie chociaz najkrotsze
        zdanie, codziennie! Pozdrawiam mocno wszystkich w Polsce i rozsianych po calym
        swiecie LZNiakow!
    • Gość: Zygmunt Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: *.sympatico.ca 23.09.05, 23:46
      Mozna zerknac aby przywrocic wspomnienia na strone www.lzn.of.pl
      • Gość: norbert Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.09.05, 17:40
        dzien dobry Panie Zygmuncie. Widze ze pilnie Pan sledzi watki szkolne. Bardzo
        sie ciesze ale sadze ze reszta tu obecnych nie wie kim Pan jest Profesorze.
        Pozdrawiam sasiada, ale ja znad samego Ontario.
    • Gość: norbi Re: ZAPOMNIANY LZN? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.10.05, 18:02
      nie zapomniany.
      • Gość: yeti 60-lecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 22:41
        Dzieciaki,
        14 października obchodzone jest 60-lecie Szkoły. Warto być. Impreza będzie na
        wiele fajerek.
        Ja chodziłem do TBS, ale co za różnica
        • wnuk.nerona Re: 60-lecie 02.10.06, 22:45
          Pan Zygmunt z Kanady jest założycielem strony ze wzpomnieniami. A prywatnie -
          absolwentem ( stary rocznik) i jednocześnie synem jednego z profesorów,
          kierownika laboratorium silników tłokowych. Kiedyś takie było w szkole, w
          ostatnim budynku internatu)
          • Gość: Tomek Re: 60-lecie IP: 83.168.106.* 07.10.06, 19:21
            Nastawiałem sie na to 60 lecie i juz obdzwoniłem kolesi po całej Polsce
            nawołując do spotkania , już obiecałem moim synom wyjazd od Wrocławia a tu
            masz babo placek, musze lecieć za granicę w tym terminie i nici z tego
            spotkania. Pozdrowienia dla całego LZN dla wychowawców i absolwentów.
            Tomek
            • hrabiaa Re: 60-lecie 10.12.06, 12:08
              60-lecie? Żenująca impreza, gdyż spotkania koleżeńskie ( szczególnie młode
              roczniki) opanowała atmosfera wódczana. Ponadto, w ramach 80 zł wpisowego można
              było sobie kupić piwo - za swoje pieniądze. Ani krzty choćby bigosu i
              symbolicznego kufla piwska za wniesione wpisowe.
              Więcej już nie wemę udziału w "imprezie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka