Gość: JODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:04 Był ktoś w tym klubie?? jaki klimat?? Bio chcemy isc a niewiemy czy wart?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maro Re: FUN club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:15 ale jazda. Zajefajny:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: FUN club IP: *.e-wroc.com 16.08.05, 17:12 Gość portalu: Maro napisał(a): > ale jazda. Zajefajny:P tzn.??? napisz cos wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: FUN club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:37 Fajna muza (house), fajne kelnerki, i duzo obsługi na jedna osobe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy Re: FUN club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:29 Jak dla mnie rewelacja.No moze troche za duzo malolatow,ale mam nadzieje ze po wakacjach to sie zmieni;)Pozdrawiam klubowiczow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco remus Re: FUN club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:36 pozdrawiam fanów mayday i marco remusa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturooo Re: FUN club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:36 kolejny klub dla sponsorow i latwych kobietek.Nie masz grubego porfela to lepiej si enie wybieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogaty Re: FUN club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:43 ja poznałem swoją dziewczynę w fun clubie:) i wcale nie mam kupy pieniedzy, nosze tylko piec kart Visa;) Odpowiedz Link Zgłoś