dzidzia_bojowa Re: gdzie ta dzidzia bojowa..co sie za mnie podsz 19.08.05, 16:27 Cześć dzidzia prawdziwa!!!A gdzieżeś się to podziewała do tej pory? Bo ja tu działam już od dość dawna i nie widziałam cię ani tu ani na innych forach.Pomijając drobiazg,że gdybym chciała zalogowac się pod twoim nickiem, to by mnie nie zalogowało, nie? A może się nie znam? Kampanię wyborczą będę kasować.Mam czas i nie nudzi mnie to...Aby do wyborów:) potem sie uspokoi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_prawdziwa Re: gdzie ta dzidzia bojowa..co sie za mnie podsz 22.08.05, 11:09 jesteś kłamczuchą i tyle!!! prawdziwa dzidzia nie pęka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mister_master Re: gdzie ta dzidzia bojowa..co sie za mnie podsz 22.08.05, 12:11 w polityce wszystkie chwyty dozwolone dlatego tak "uwielbiam" politykę rzygać się chce, jak człowiek widzi, że wynik wyborów na szczeblu "Warsiawa" rzutuje na obsadę stanowisko prezesa firmy w Pcimiu Dolnym, bo przeważającym udziałowcem jest tu tzw. skarb państwa PS. Dzidzia jest tylko jedna. Fałszywki won! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_prawdziwa Re: gdzie ta dzidzia bojowa..co sie za mnie podsz 22.08.05, 14:00 kto jak kto ale ja fałszywką nie jestem !!!!! Made in Dzidzialand !! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: gdzie ta dzidzia bojowa..co sie za mnie podsz 22.08.05, 19:55 Dzięki za poparcie!!! A ty, Prawdziwa, to poczucie humoru masz, co prawda, to prawda. Tego odmówić ci nie mogę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_prawdziwa hmmmm 23.08.05, 12:15 ...a swoją drogą to zapoznałam sie z kilkoma postami dzidzi bojowej i stwierdzam z bolem.....ze jestes sympatyczna. Jednak co dzidzia to dzidzia! Ave ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: hmmmm 23.08.05, 12:38 Howk!!! Możemy egzystować w zgodzie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_prawdziwa Re: hmmmm 29.08.05, 15:09 wrocilam do sieci....well...lubie Winnetou... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zawadiaka4 Re: hmmmm 29.08.05, 16:10 dzidzie drogie, musicie jakoś koegzystować, ewentualnioe stoczcie walke bokserską! Odpowiedz Link Zgłoś
rock_man Re: hmmmm 31.08.05, 15:32 jestem za! poznamy nasza Dzidzie po opaleniznie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: hmmmm 01.09.05, 08:37 nie walczę z facetami:)))A koleżanka jest tak naprawdę kolegą, wiem to na pewno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: transwestyta? 01.09.05, 10:33 na oczy nie widziałam, ale przeprowadziłam śledztwo:)) No i jestem min psychologiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_prawdziwa Re: hmmmm 01.09.05, 11:48 jestem dziewczynka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolokolokolo Re: Taaa 02.09.05, 16:40 Dzidzia prawdziwa to dziewczynka o imieniu.... Paulinka. Zarzuty, iz jest klonem cymana1 są bezpodstawne! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Taaa 02.09.05, 20:09 kto powiedział,że jest klonem cymana? Pisał tu ktoś o tym? Ja podejrzewałam,że cyman to bielajaroza... Odpowiedz Link Zgłoś
kolokolokolo Re: Niee 08.09.05, 22:31 Bielajaroza to dziewczynka - jak dzidzia a cyman to chlopiec - jak ja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_prawdziwa Re: Niee 12.09.05, 14:37 o! a nie mowilam ze jestem dziewczynka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś