mama007 29.07.09, 07:35 w ktorym salonie warto przekluc uszy? chodzi o dziecko wiec fajnie gdyby atmosfera i cala otoczka byla mila ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carwszechrusi Re: gdzie przekłuć uszy? 30.07.09, 13:27 A po co dziecku przekłute uszy? Kolczyki w uszach to element upiększania wyglądu- kobiety robią to żeby się podobać mężczyznom. Nie można w polsce kopulować z osobą w wieku poniżej 15 rż. Zastanów się co robisz swojemu dziecku! A jeśli jest to chłopiec to jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: gdzie przekłuć uszy? 30.07.09, 13:50 carwszechrusi napisał: > A po co dziecku przekłute uszy? po to samo co i doroslemu Kolczyki w uszach to element upiększania wygląd > u- kobiety robią to żeby się podobać mężczyznom. Nie można w polsce kopulować z > osobą w wieku poniżej 15 rż. Zastanów się co robisz swojemu dziecku! > > A jeśli jest to chłopiec to jeszcze gorzej. dziekuje za odpowiedz na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Re: gdzie przekłuć uszy? 30.07.09, 14:04 mama007 napisała: > carwszechrusi napisał: > > > A po co dziecku przekłute uszy? > > po to samo co i doroslemu Czyli robisz se swojego dziecka obiekt seksualny? > dziekuje za odpowiedz na temat... Proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: gdzie przekłuć uszy? 31.07.09, 07:27 carwszechrusi napisał: > mama007 napisała: > > > carwszechrusi napisał: > > > > > A po co dziecku przekłute uszy? > > > > po to samo co i doroslemu > > Czyli robisz se swojego dziecka obiekt seksualny? tak, jasne, przez przekłucie uszu. a wiesz ze termin 'dziecko' nie oznacza tylko 3-latka? > > > dziekuje za odpowiedz na temat... > > Proszę bardzo. > > podnosze bo moze jednak ktos wie gdzie jest salon warty polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Re: gdzie przekłuć uszy? 31.07.09, 08:10 Nie da sie ukryć że w naszej kulturze przekłuwanie uszu ma konotacje czysto seksualne. Nie świadczy o ilości zabitych gołymi rękami dzików i niedźwiedzi a ma za zadanie upiększać. Najczęściej kobiety. Termin dziecko nie oznacza 3 latka ale jednak chodzi o dość małe dziecko skoro może się bać igły i potrzebuje specjalnej atmosfery do przekułuwania. Powiem ci osobiście że jak widzę szkraba z poprzekuwanymi uszami to mam rodziców takiego dzieciaka za jakiś strasznych buraków. Czasami jeszcze widuje się obcasiki i torebeczki(złoto, róż). Daj swojemu dzieciakowi żyć jak powinno żyć dziecko, kup piłkę, lalkę i daj mu sobie pozdzierać kolana na podwórku. Kolczyki podobnie jak obcasy, pończochy i makijaż zostaw kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.malamegi Re: gdzie przekłuć uszy? 12.10.09, 16:09 Dziewczynka z przekłutymi uszami to według Ciebie obiekt seksualny? Brak słów.. Miałam założone kolczyki w wieku 8 lat,i jakoś nie przypominam sobie żeby z tego powodu ganiało za mną stado samców,musiałabym spytać mamy :) Teraz sama nią jestem i moje dzieci tak córka jak i syn nastolatek również mają przekłute uszy,no może syn ucho.. I mam się kajać z tego powodu? Masz bardzo dziwne podejście do dzieci..skoro wystarczy Ci kolczyk w uchu i już jest to dla Ciebie obiekt seksualny. Niepokojąco dziwne.. Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Re: gdzie przekłuć uszy? 14.10.09, 13:21 Słoneczko jakbyś miała ciut ciut oleju w głowie i nauczyła się czytać ze zrozumieniem wyciągnęłabyś prawidłowe wnioski. Ale niestety jak się śmiga na dyskoteki i czyta fakt i superekspres to niestety jest jak jest. Czy naprawdę ci musze tłumaczyć moje powyższe posty? Wydaje mi się że są napisane tak klarownie że nawet laseczka z Polski B- ściany wschodniej powinna je zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.malamegi Re: gdzie przekłuć uszy? 14.10.09, 17:52 Słoneczko,bez szacunku-z Polski B-ściany wschodniej jak oboje wiemy,jesteś Ty,nie ja.Domyślam się też że czytasz Fakt i Superekspres,i jak to ująłeś-"śmigasz" na dyskoteki,gdzie to gó...arze z olejem w głowie uczą Cię wyciągać prawidłowe wnioski.Cała Twoja klarowna wypowiedź o tym świadczy.Nie,nie musisz mi niczego tłumaczyć.Gratuluję inteligencji.Mam nadzieję że reszta populacji w tym mieście jest na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Re: gdzie przekłuć uszy? 14.10.09, 18:41 Myślałem poprostu że jako osoba niepełnosprawna intelektualnie potrzebujesz pomocy. Nie miej mi tego za złe. czarna.malamegi napisała: > Słoneczko,bez szacunku-z Polski B-ściany wschodniej jak oboje wiemy,jesteś > Ty,nie ja Powiem tylko tak... głupcze (bo innego określenia zastsować nie można) czy sądzisz że gdybym pochodził z polski B używałbym tego jako obelgi? Podpowiadam: nie. Mam nadzieje że zrozumałaś już te posty. Jak nie to poproś swojego opiekuna. Próżnoś repliki się spodziewał, nie dam ci prztyczka ani klapsa, nie powiem nawet pies cie je..ł- bo to mezalians byłby dla psa. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.malamegi Re: gdzie przekłuć uszy? 14.10.09, 18:43 :) Jak piesek,wyszczekany. Odpowiedz Link Zgłoś