volvo7000 19.08.05, 15:03 Napisz dlaczego lubisz Bydgoszcz i jej mieszkańców. Nie byles jeszcze w Bydgoszczy? Zrob to koniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trener Re: Lubie BYDGOSZCZ bo... IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.08.05, 20:28 Napisz lepiej dlaczego mielibyśmy się wybrać na to zadupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek Nie lubie bydgoszczy bo to zadupie!!! IP: *.magma-net.pl 19.08.05, 20:50 Odpowiedz Link Zgłoś
login1135 Re: Nie lubie bydgoszczy bo to zadupie!!! 20.08.05, 01:08 Sam mieszkasz na zadupiu,potomku kresowej biedoty.Przyjedź i zobacz jak wygląda Pomorze i porządnie posprzątane miasto.Rynek i okolice macie ok.Reszta wygląda żałośnie.Całe to wasze województwo zawali się kiedyś,jeśli nie przestaniecie remontować centum Wrocławia kosztem Lubawki,Jeleniej Góry,Bolesławca,Świdnicy.Na Pomorzu i w Wielkopolsce małe miasta i miasteczka nieco inaczej wyglądają niż u was.Same wytwarzają dochód,same go konsumują.Mam wrażenie,że Dolny Śląsk poza paroma inwestycjami w Kobierzycach to same dotacje z UE.Wstydzę się jadąc przez Dolny Śląsk ze znajomymi z zagranicy.Zupełnie jak przed wojną na Ukrainie.Nieźle rozwinięty Lwów i prowincja jak z XVIII wieku. I może już czas pozbyć się tego bruku z waszego cudu nad Odrą?Bądzcie dumni ze swego "polskiego" miasta wybudowanego w 100% przez Niemców,hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Pomorze to maja w Gdańsku IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.08.05, 11:46 a Bydgoszcz to zadupie. Kisi się z Toruniem i równie śmierdzącym jak Bydgoszcz Włocławkiem. Czarna dziura na mapie Polski C! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Nie lubie bydgoszczy bo to zadupie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:57 Co to za stek bzdur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Lubie BYDGOSZCZ bo... IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 19.08.05, 21:15 bo jest blisko Torunia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
charliecharlie Re: Lubie BYDGOSZCZ bo... 19.08.05, 22:39 Ciekawe dlaczego Ty lubisz Bydgoszcz?ja mam kilka powodow zeby ja lubic.. * bo tam studiowalam * bo ma Myslecinek * bo ma Sowe (dla niewtajemniczonych-najlepsza cukiernia na swiecie) * bo ma tramwaj wodny * bo ma Sonobar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donka jest szansa, że za pare lat polubie BYDGOSZCZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.05, 23:24 tak się składa,że byłam ostatnio w Kujawsko-Pomorskim. Odwiedziłam m.in Toruń i Bydgoszcz. Toruń mnie zachwycił:-)a Bydgoszcz....-macie możliwości z czasem także zabłysnąć, może nie tak jak Toruń, ale na swój sposób. Postawcie na inwestycje w turystyke- kiepsko sie promujecie- na starym mieście i w centrum w weekend nie mozna kupić pocztówek!Wyremontujcie Kamienice przy tzw.Wenecji , zlikwidujcie przejazd samochodów przez rynek, otwórzcie więcej knajp.... (itd.,itp) powodzenia! ps.a oto, co mi sie u was podobało: deptak wzdłuż Wenecji, spichrze i kościół co wygląda jak synagoga:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hexl Re: Lubie BYDGOSZCZ za 20.08.05, 00:58 za fajnych ludzi których tam znam, za namiastkę Wenecji-ci co widzieli wiedzą, że można tam uciec od zgiełku (bynajmniej kilkanaście lat temu tak było, za żużel, za położenie (blisko nad Zalew Koronowski i do Borów Tucholskich, blisko do Torunia, Ciechocinka, Gdańska. Lubię Bydgoszcz za spędzone tam lata, mimo że samo miasto nie ma takiej atmosfery jak Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
ania_son Re: Lubie BYDGOSZCZ bo... 20.08.05, 23:38 ... tam się urodziłam i wychowałam. Znam tam każdy kąt, mam tam rodzinę, ale od 3 lat mieszkam we Wrocławiu i nie chciałabym się zamienić. LUBIĘ Bydgoszcz (choć mieszkają tam "szarzy" ludzie), a KOCHAM Wrocław pełen życia i radości (to była miłość od pierwszego wejrzenia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorke Re: Lubie BYDGOSZCZ bo... IP: *.chello.pl 21.08.05, 14:52 > a KOCHAM Wrocław pełen życia i radości > (to była miłość od pierwszego wejrzenia). Miłość jest ślepa, ale rozumiemy ten ból. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Lubie BYDGOSZCZ bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:15 za te wszystkie ronda na ktorych mozna sie pogubic. juz pare lat temu zrezygnowałam - jeżdze przez Naklo Odpowiedz Link Zgłoś