czernousow 26.08.02, 22:13 Na to pytanie nie GW nie znalazła jak na razie odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmmmmmmm Re: Kim jest Dariusz S. IP: 213.25.164.* 26.08.02, 22:57 czy to nie przypadkiem pan dariusz speruda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Kim jest Dariusz S. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 23:59 To jeszcze prostsze . To pan Dariusz spierdalaj z naszego miasta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Kim jest Dariusz S. IP: *.dtvk.tpnet.pl 27.08.02, 15:59 Były kierownik Zakładu Usług Socjalnych na Polibudzie. Na stanowisko przyniesiony (nikt go nie znał) za czasów JM Rektora Wiszniewskiego. To chyba cała notka biograficzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kim jest Dariusz S. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 21:25 Gość portalu: duzY napisał(a): > Były kierownik Zakładu Usług Socjalnych na Polibudzie. Na stanowisko > przyniesiony (nikt go nie znał) za czasów JM Rektora Wiszniewskiego. To chyba > cała notka biograficzna. Mamy zatem połowę wrocławskiego AWS-u, która broni Sp... Wiszniewski, Jaroch, Wójcik... Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znalazca Re: Kim jest Dariusz S. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 21:34 Parę przypadkowych linków. Oj działo się działo... www.wroclaw.pl/p/1867http://www.wroclaw.pl/p/390 free.art.pl/hofmann/nagroda/kapitula.htmlhttp://www.kulturoznawstwo.uni.wroc.pl/konf_zkww.html www.impart.gate.pl/ppa/ppa22/konkurs_regulamin.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Wiem ze to dla Panow w zasadzie nieistotne, ale... IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 27.08.02, 22:06 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=72&w=13438&a=13438 Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Wiem ze to dla Panow w zasadzie nieistotne, a IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 22:50 Wedzonka , co ty z tymi panami i co znowu nieistotne ? Dla ciebie fakty sa nie istotne gdyz ty zawsze bedziesz probowal je wymanewrowac . Jestes dobrze wyszkolony i masz sporo wiadomosci , tak wiec powiedz nam kto sprzedal ziemie pod Auchaun - market , na ktorej poczatkowo mial stanac Aquapark ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Wiem ze to dla Panow w zasadzie nieistotne, a IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 28.08.02, 23:00 Gość portalu: Stefano napisał(a): > Wedzonka , co ty z tymi panami i co znowu nieistotne ? Dla ciebie fakty sa nie > istotne gdyz ty zawsze bedziesz probowal je wymanewrowac . Jestes dobrze > wyszkolony i masz sporo wiadomosci , tak wiec powiedz nam kto sprzedal ziemie > pod Auchaun - market , na ktorej poczatkowo mial stanac Aquapark ? Odpowiadam: Agencja Wlasnosci Rolnej Skarbu Panstwa. Stefano, o tym na forum trabiono juz wieki temu. Poszukalem specjalnie dla Ciebie! :) www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=72&w=1074119&a=1076851 Jak widzisz pomylily Ci sie kawalki ziemi: tam gdzie mial "poczatkowo stanac Akwapark" to ziemia, ktora firma Code kupila za ciezkie pieniadze (42mln) od miasta. Niestety Code nie zaczela nic budowac. Teraz ziemia nalezy do PZU. Natomiast na terenie obok Akwaparku mialo wprawdzie nie byc, ale moze bedzie (choc nie wiem co w koncu ustalono), razem z Auchanem. Co warto zaznaczyc: miasto wynegocjowalo z Erabudem bardzo korzystne warunki: ze ten dorzuci 22 mln na budowe nowiutkiej drogi, jeszcze przed budowa marketu! Mozesz sprawdzic: budowa razno postepuje... Pozdrawiam! :) P.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Wiem ze to dla Panow w zasadzie nieistotne, a IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 08:54 Tak , tak i o te NEGOCJACJE prezydenta Huskowskiego chodzi . Odpowiedz Link Zgłoś