IP: *.proxy.aol.com 27.08.02, 15:40
Dlaczego jest nowa ankieta o nowym portalu GW. Co jest z wczesniejszymi
glosami, bylo tylko ok.38% zadowolonych ze zmiany. Nie chce sie Redakcji
ponownie robic zmian i manipulujecie? Komu i czemu to sluzy?

Yani,
Obserwuj wątek
    • Gość: Yani Re: Ankieta IP: *.proxy.aol.com 27.08.02, 21:18
      Wyjasni ktos dlaczego ponad 600 glosow z ankiety zostalo wyrzuconych.
      • Gość: bonczek zero IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 27.08.02, 22:48
        zero odpowiedzi - kiedyś o to samo spytałem czemu to słuzy skoro opinie nie sa
        brane pod uwagę...
        zero odpowiedzi
        bonczek
    • Gość: Arq Re: Ankieta IP: *.biskupin.wroc.pl 28.08.02, 00:39
      Ostatnio Redakcji się nic nie chce... (sezon ogórkowy???) Nie zdziwię się,
      jesli ten temat zostanie usuniety przez admina albo da mi coś w rodzaju bana na
      forum...
      • acho Re: Ankieta 28.08.02, 10:23
        Gość portalu: Arq napisał(a):

> Ostatnio Redakcji się nic nie chce... (sezon ogórkowy???) Nie zdziwię się,
        > jesli ten temat zostanie usuniety przez admina albo da mi coś w rodzaju bana
        na
        >
        > forum...

Jakby Ci to wyjaśnić... wrocławska redakcja ma tyle wspólnego z ankietami na
        temat wyglądu na forum co, sam nie wiem... no, w każdym razie nie ma nic
        wspólnego.
        Do zadawania takich pytań jest Forum o forum albo Forum o portalu - tam
        odpowiadają (i to bardzo szybko) ludzie, którzy decydują o ich wyglądzie.
        Poza tym - jeszcze się nie zdarzyło, żeby ktokolwiek z wrocławskiego forum
        dostał „coś w rodzaju bana”.
        acho
        • Gość: Yani Re: Ankieta IP: *.proxy.aol.com 28.08.02, 17:55
          acho napisał:

> Gość portalu: Arq napisał(a):

>
          > Jakby Ci to wyjaśnić... wrocławska redakcja ma tyle wspólnego z ankietami na
          > temat wyglądu na forum co, sam nie wiem... no, w każdym razie nie ma nic
          > wspólnego.

Wroclawska redakcja zacheca swich czytelnikow do dyskusji o nowym portalu forum
          i gazety. Odpowiada tez na dotyczace tego tematu pytania. Nie chodzi juz o sam
          wyglad, ale fakt, ze Redakcja nie chce sie wypowiedziec na temat usuniecia
          ponad 600-set glosow z sondazu, ktore jednostronnie zostaly uznane za
          nieopiniotworcze.Dlaczego? Nic nie maja do powiedzenia swoim czytelnikom?
          Redakcja wypowiada sie na tym forum o usterkach, na ktore jak wnioskuje, tez
          nie ma zadnego wplywu.
          Yani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka